| Ogłoszenia Ogłoszenia serwera Deathrun |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 20
| Więcej slotów! Z dniem dzisiejszym, tj. 23.02.11, zostaje rozszerzona liczba slotów z dotychczasowych 18 do 20 + 1 dodatkowy slot tylko dla admina. W razie jakichkolwiek problemów (błędy, lagi itp.) proszę się zgłosić w temacie albo do mnie na PW. Życzę miłej gry |
| |
| | #2 |
| Wiek: 21
| Odp: Więcej slotów!
Problem jest taki , iż teraz na wielu mapach , brakuje spawnsów , lub są one jeden na drugim , przez co ludzie giną . Przydało by się dodać na każdej mapie do 21 , w tym nie które u góry i zrobić wodę , na każdym respie |
| |
| | #3 |
Respy dorobię jutro, ale wiąże się to z zamknięciem serwera na ok. 40min. Co do wody to jest ingerencja w plik mapy, więc nie da rady.
|
| |
| | #4 |
|
Dodawanie slotów na serwer jest zbędne. Ponieważ gdy jest np. full serwer(21 osób) to może być dużo noobów którzy będą przedłużać gre. 17-18 slotów napewno wystarczy.
|
| |
| | #5 |
| Wiek: 23
bardzo fajno Fasmen chyba myslisz serwy u nas mało noobow gra chyba ty jesteś jedynym fajnie zawsze tylko czytam na steam zrób mi miejsce a tak to troche rozwiąże sytuacje |
| |
| | #6 |
|
Możesz mnie nie obrażać? Admin + 22 = obraza <BRAWO>
|
| |
| | #7 |
Człowieku czy ty widzisz datę mojego posta? Sloty zostały rozszerzone w lutym, a jest kurwa dzięki Bogu maj... Zamykam i +1 za archeologię. |
| |
![]() |
| Tagi |
| slotow |