| Ogłoszenia Ogłoszenia serwera Deathrun |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 21
| Błąd ducha na serwerze
Problem na DR , po pierwsze już bardzo długo nie widziałem ducha , nie wiem czy to celowe zabiegi , zwiększenia ilości slotów dla graczy , ale przydałby się , bo jak ktoś ucieka z tt , to res jest ; ) I dalej , teraz wchodzę patrze a tu nie działa hmm.. jak to nazwać , przenikalność ? Gracze nie przenikają przez siebie , tylko blokują. |
| |
| | #2 |
| Odp: ERROR
Chciałbym wam powiedzieć , że sprawa jest poważna i fajnie jak by ktoś dziś się tym zajął , bo od wczoraj dr stoi prawie puste ; )
|
| |
| | #3 |
Więc tak z tego o to miejsca chciałbym bardzo serdecznie podziękować , radzie nadzorczej za to , iż "zajęła" się tą sprawą. Problem , dzięki mojemu nabytemu intelektowi i mojej wrodzonej umiejętności łączenia faktów , został załatany. Dziękuje Pozdrawiam ; ) |
| |
| | #4 |
| Wiek: 25
Ehh....nikt nic nawet nie napisał. Chyba DR. nie jest jakoś lubiane :P Wysłałeś linki do wszystkich z Zarządu ? (Może czassu im brakło). A do tego co mówiłeś o H@ DR. Hmm...może jednak kogoś się znajdzie i on będzie mówił/pisał o sprawach Drowskich? |
| |
| | #5 |
Napisałem do Korzenia , nie raz link był w SB , dziś powtórzyłem notkę. W końcu pomyślałem , że warto spróbować z crashować server , po przez rzucenie na bramę (mapa darkside ) broni , o dziwo pomogło ; ) Jak nie jest lubiane jak jest , po prostu żaden z wyższych rangom tam nie gra , to go pewnie mało to interesuje ; ) H@ , powinien być na czasie z nowinkami DR , musi wiedzieć co się tam dzieje a co za tym idzie grać tam. Wątpię i nawet nie wymagam , aby jakiś tam zaczął grać. Nie jest źle na DR , ale ktoś by się przydał . Mówiąc "ktoś" , nie myślę , że dacie pierwszego lepszego , które będzie miał tyle czasu na DR , co na zwalenie kupska w kiblu ; ) Dodane po 13 minuty: http://volta-sq.pl/propozycje-67/345...tml#post162660 |
| |
| | #6 |
| Wiek: 17
Rzulusiu , na miejsce tego H@ DR'a chcialbym zasugerowac Paradoxika , bo jak widac najbardziej sie interesuje tym serwerem z nas wszystkich.
|
| |
| | #7 |
| Wiek: 25
No ale on sam nie chce Więc hmm....może Paradox masz propozycje ?
|
| |
| | #8 |
Moje wszystkie propozycje znajdują się w dziale dla Adminów ( link wyżej ) . Tam prosiłbym składać , wszelkie zażalenia , wysuwać kandydatów itd. Ten temat prosił bym o zamknięcie. |
| |
![]() |
| Tagi |
| error |