| Ogłoszenia Ogłoszenia serwera FFA |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 22
| !!!!!!!!!!!!
Ogłaszam wszem i wobec że jeśli ktoś z adminów jest przeciwny jakiejś mapie granej w obecnym czasie niech kurwa wyjdzie obowiązuję wybieranie przez wszystkich , jedynym co mogę dopuścić to vote nie votemap !! dajemy vote "mapa" tak nie i kurwa koniec w dupie mam to ze poszczególny admin nie chce grac tej mapy nie ma przymusu niech wychodzi i koniec ! Koz@ wróciła koniec samowolki ! trzymamy się tego co wybrali ludzie nie kierujemy się własnym przekonaniem i tym co lubimy a czego nie ! |
| |
| | #2 | |
| Wiek: 21
| Odp: !!!!!!!!!!!! Cytat:
| |
| |
| | #3 |
|
| Odp: !!!!!!!!!!!!
SSiesz jaja. Dodaj jakieś normalne mapy, bo zUo się dzieje ,jak trza grać 16 razy dziennie tuscana ,albo pożal się Boże awp_indie. Dawaj kabula i inny chłam ,żeby urozmaicić jakoś ten syf. Uprzedzam ,że nie czytałem ŻADNEGO tematu związanego z mapami na FFA, ale jak kozojad zrobił temat to coś skrobnę na ten temat, bo ostatnio coraz częściej zdaża mi się wejść i pobić cieńkiego niczym zupa więzienna Rzulka. |
| |
| | #4 |
daj mi chwile czasu 2 godziny temu sie zdecydowalem ze wracam postaram sie o kabula bo sam chcialbym go grac jak dzisiaj wpisalem vote o niego to wyszlo 99% nie, tylko jedna osoba oprocz mnie dala tak wiec to trzeba zmienic !
|
| |
| | #5 |
|
Tylko nie zapomnij o innych mapach, które można wrzucić na serwer. Kabul to nie wszystko!
|
| |
| | #6 | |
| Wiek: 20
Nie zgadam sie tutaj z toba , 99% było na nie dlatego ze kabul byl grany 2 mapy wczesniej | |
| |
| | #7 | |
![]() ale denerwuje mnie to ze jesli ludzie wybiorą westa to admin wchodzi i daje votemap wybiera sam 4 mapy i nara inni sie muszą meczyc bo jasne jest ze w ferworze walki nacisną cokolwiek zeby tylko im menu nie wyskakiwalo przed twarzą ! | |
| |
| | #8 |
|
To daj mi adma, zbanuje kilka dziwek go się nauczą ![]() Powinieneś już dawno to ustalić, że nie ma prawa żaden admin zmieniać mapy ot tak. Rozumiem, jak jest 10 osób na serwie, co ostatnio się rzadko zdaża, to ewentualnie w takim przypadku można zmienić na coś mniejszego. |
| |
| | #9 |
No niestety tak jest od dawna kiedys poruszalem ten temat ze wchodzi admin na serwa i mowi a nie tej mamy nie gramy i zmienia na inna gdzie kazdy chcial tamta mape grac |
| |
| | #10 |
| Odp: !!!!!!!!!!!! |
| |
| | #11 | |
nic Ci misiu zmienial nie bede telefon mam zadzwonie Ty ustawiasz ja prosze i to sie nie zmienilo ![]() sqrka zaplac 5zl wpisowe dla Ciebie i WSZYSTKICH którzy mają admina na innych serwerach i admin na miesiąc dodany to tak dużo sms/przelew i nie ma sprawy sam mozesz pilnować ludzi ![]() tym bardziej ze potrzebujemy kasy na oplacenie serwera kazdy grosz sie przyda !!!! | |
| |
| | #12 |
| Wiek: 25
A który to tak robi? : p Ja tak samo mówię (czasami wulgarniej) jeżeli chodzi o indiie na którą czekam bardzo długo czasami. Jak się nie podoba, wyjdźcie na ten czas ![]() Jak ludzie sami wybrali mapę to trzeba ją grać i tyle. |
| |
| | #13 | |
|
![]() Wracając do tematu: Czasami zdarzy się taki margines społeczny, który jest adminem i myśli, że jak już ma tą funkcję to jest "PANY" (uszanowanie dla prawdziwych adminów )
| |
| |
| | #14 |
| Wiek: 16
Anod@ tylko mnie nie bij, bo ja nic takiego nie robiłem, proszę. A jak coś to mogę Ci powiedzieć nawet kto takich czynów dokonywał, tylko mnie nie karz ani nie zabieraj admina |
| |
| | #15 |
| Wiek: 31
To ja zrobilem glosowanie i nie kryje sie z tym bo nie jestem pierwszy i ostatni ktory tak zrobil Grajac eldorado, westa i indie czasem po 5-6 razy dziennie to idzie sie troche znudzic (szczegolnie ze wczoraj dodano nowe mapki za co serdecznie dziekuje). A tak po za tym Adon@ jak juz byl nuke to trzeba go bylo zostawic a nie zmieniac znow na westa bo ludzie pozniej powiedza ze jestesmy niezdecydowani, a mnie napisac na adm chacie lub pw zebym tak nie robil i po sprawie. Bez urazy do kogokolwiek.Pozdrawiam |
| |
![]() |
| |