Strona główna | Użytkownicy | Grupy | Szukaj | Rejestracja |

| Rejestracja

Serwer War3 cs Warcraft 3 mod 80.72.41.210:27228 [S/NS] steam
Serwer Diablomod Diablomod 194.149.88.242:27017 [S/NS] steam
Serwer FFA FFA 193.33.177.14:27231 [S/NS] steam
Serwer Pokemod Pokemod 91.210.130.90:27004 [S/NS] steam
Serwer Minecraft Minecraft mc.volta-sq.pl:32403 1.2.4
Serwer Teamspeak 3 TeamSpeak ts.volta-sq.pl 3.0

Ogłoszenia Ogłoszenia serwera FFA

Odpowiedz

Odsłon tematu: 862  
Stare 02-03-11, 21:40   #1

Anod@

!!!!!!!!!!!!

Ogłaszam wszem i wobec że jeśli ktoś z adminów jest przeciwny jakiejś mapie granej w obecnym czasie niech kurwa wyjdzie obowiązuję wybieranie przez wszystkich , jedynym co mogę dopuścić to vote nie votemap !! dajemy vote "mapa" tak nie i kurwa koniec w dupie mam to ze poszczególny admin nie chce grac tej mapy nie ma przymusu niech wychodzi i koniec ! Koz@ wróciła koniec samowolki !

trzymamy się tego co wybrali ludzie nie kierujemy się własnym przekonaniem i tym co lubimy a czego nie !
Stare 02-03-11, 21:41   #2

Vincent

Odp: !!!!!!!!!!!!

Cytat:
Zamieszczone przez Anod@ Zobacz posta
Ogłaszam wszem i wobec że jeśli ktoś z adminów jest przeciwny jakiejś mapie granej w obecnym czasie niech kurwa wyjdzie obowiązuję wybieranie przez wszystkich , jedynym co mogę dopuścić to vote nie votemap !! dajemy vote "mapa" tak nie i kurwa koniec w dupie mam to ze poszczególny admin nie chce grac tej mapy nie ma przymusu niech wychodzi i koniec ! Koz@ wróciła koniec samowolki !
:****
Stare 02-03-11, 21:43   #3

Sqarge^

SSiesz jaja.

Dodaj jakieś normalne mapy, bo zUo się dzieje ,jak trza grać 16 razy dziennie tuscana ,albo pożal się Boże awp_indie.

Dawaj kabula i inny chłam ,żeby urozmaicić jakoś ten syf.

Uprzedzam ,że nie czytałem ŻADNEGO tematu związanego z mapami na FFA, ale jak kozojad zrobił temat to coś skrobnę na ten temat, bo ostatnio coraz częściej zdaża mi się wejść i pobić cieńkiego niczym zupa więzienna Rzulka.
Stare 02-03-11, 21:44   #4

Anod@

daj mi chwile czasu 2 godziny temu sie zdecydowalem ze wracam postaram sie o kabula bo sam chcialbym go grac jak dzisiaj wpisalem vote o niego to wyszlo 99% nie, tylko jedna osoba oprocz mnie dala tak wiec to trzeba zmienic !
Stare 02-03-11, 21:45   #5

Sqarge^

Tylko nie zapomnij o innych mapach, które można wrzucić na serwer. Kabul to nie wszystko!
Stare 02-03-11, 21:58   #6

uha s

Cytat:
daj mi chwile czasu 2 godziny temu sie zdecydowalem ze wracam postaram sie o kabula bo sam chcialbym go grac jak dzisiaj wpisalem vote o niego to wyszlo 99% nie, tylko jedna osoba oprocz mnie dala tak wiec to trzeba zmienic !

Nie zgadam sie tutaj z toba , 99% było na nie dlatego ze kabul byl grany 2 mapy wczesniej
Stare 02-03-11, 22:05   #7

Anod@

Cytat:
Zamieszczone przez uha s Zobacz posta
Nie zgadam sie tutaj z toba , 99% było na nie dlatego ze kabul byl grany 2 mapy wczesniej
i okey uhas ja daje vote nie votemap zeby ludzie zdecydowali jesli im nie pasuje tak jak napisalem na serwie "prawo ludu" chyba tego nie zanotowales jesli byles

ale denerwuje mnie to ze jesli ludzie wybiorą westa to admin wchodzi i daje votemap wybiera sam 4 mapy i nara inni sie muszą meczyc bo jasne jest ze w ferworze walki nacisną cokolwiek zeby tylko im menu nie wyskakiwalo przed twarzą !
Stare 02-03-11, 22:08   #8

Sqarge^

To daj mi adma, zbanuje kilka dziwek go się nauczą

Powinieneś już dawno to ustalić, że nie ma prawa żaden admin zmieniać mapy ot tak.

Rozumiem, jak jest 10 osób na serwie, co ostatnio się rzadko zdaża, to ewentualnie w takim przypadku można zmienić na coś mniejszego.
Stare 02-03-11, 22:19   #9

uha s

No niestety tak jest od dawna kiedys poruszalem ten temat ze wchodzi admin na serwa i mowi a nie tej mamy nie gramy i zmienia na inna gdzie kazdy chcial tamta mape grac
Stare 02-03-11, 22:23   #10

^Korzen

Cytat:
Jak mi coś zjebiesz w plikach to zajebie
Stare 02-03-11, 22:34   #11

Anod@

Cytat:
Zamieszczone przez uha s Zobacz posta
No niestety tak jest od dawna kiedys poruszalem ten temat ze wchodzi admin na serwa i mowi a nie tej mamy nie gramy i zmienia na inna gdzie kazdy chcial tamta mape grac
i to sie zmieni poczekajcie tylko

Cytat:
Zamieszczone przez ^Korzen Zobacz posta
Jak mi coś zjebiesz w plikach to zajebie
nic Ci misiu zmienial nie bede telefon mam zadzwonie Ty ustawiasz ja prosze i to sie nie zmienilo

sqrka zaplac 5zl wpisowe dla Ciebie i WSZYSTKICH którzy mają admina na innych serwerach i admin na miesiąc dodany to tak dużo sms/przelew i nie ma sprawy sam mozesz pilnować ludzi

tym bardziej ze potrzebujemy kasy na oplacenie serwera kazdy grosz sie przyda !!!!
Stare 03-03-11, 05:36   #12

Rzul3k

A który to tak robi? : p

Ja tak samo mówię (czasami wulgarniej) jeżeli chodzi o indiie na którą czekam bardzo długo czasami. Jak się nie podoba, wyjdźcie na ten czas

Jak ludzie sami wybrali mapę to trzeba ją grać i tyle.
Stare 03-03-11, 10:22   #13

wEEr

Cytat:

tym bardziej ze potrzebujemy kasy na oplacenie serwera kazdy grosz sie przyda !!!!
Z tego co wiem to jest 35 adminów (tak mi się wydaje) więc chyba kasa na serwer jest

Wracając do tematu: Czasami zdarzy się taki margines społeczny, który jest adminem i myśli, że jak już ma tą funkcję to jest "PANY" (uszanowanie dla prawdziwych adminów )
Stare 03-03-11, 11:04   #14

*Muffin*

Anod@ tylko mnie nie bij, bo ja nic takiego nie robiłem, proszę. A jak coś to mogę Ci powiedzieć nawet kto takich czynów dokonywał, tylko mnie nie karz ani nie zabieraj admina
Stare 03-03-11, 11:31   #15

beser

To ja zrobilem glosowanie i nie kryje sie z tym bo nie jestem pierwszy i ostatni ktory tak zrobil Grajac eldorado, westa i indie czasem po 5-6 razy dziennie to idzie sie troche znudzic (szczegolnie ze wczoraj dodano nowe mapki za co serdecznie dziekuje). A tak po za tym Adon@ jak juz byl nuke to trzeba go bylo zostawic a nie zmieniac znow na westa bo ludzie pozniej powiedza ze jestesmy niezdecydowani, a mnie napisac na adm chacie lub pw zebym tak nie robil i po sprawie. Bez urazy do kogokolwiek.

Pozdrawiam

Odpowiedz

Ostatnio wyszukiwane
battlefield 3 multiplayer na piracie counter strike 1.6 download non steam counter strike 1.6 non steam counter strike 1.6 non steam download counter strike 1.6 non steam pobierz cs 1.6 download non steam cs 1.6 download non steam v32 cs 1.6 non steam cs 1.6 non steam download cs 1.6 non steam download v32 cs 1.6 non steam pobierz cs download non steam cs non steam download cs non steam pobierz diablo mod download cs 1.6 non steam ffa forum cs mapy cs mapy do cs mapy do cs 1.6 phoenix download phoenix program pobierz cs 1.6 non steam polskie serwery cs prototype spolszczenie ronaldo messi tapety na telefon 240x320 ujarani volta sq kołdry zespół weselny warszawa strony Apartamenty przy promenadzie w międzyzdrojach Katalog Stron WWW