| Ogłoszenia Ogłoszenia serwera FFA |
![]() |
| | #16 |
| Wiek: 22
| Odp: !!!!!!!!!!!!
nie mam zadnej urazy mistrzu ale po to ludzie sami wybierają mape bo chcą na niej grać i dlatego jest tak ustawione żeby tego nie zmieniać ktoś nie chce grać danej mapy odrazu wychodzi więc nie widze problemu dawnym czasem staralismy sie zbytnio nie ingerować w mc czy to co ludzie wybierali chyba ze wiekszosc sama po prosi albo jest was 3 na aztecu albo wiekszej mapie a temat zalozylem z grubsza nie tylko dla Ciebie ale i innych którzy nie wiedzą o tym ;p 35 adminow na ffa? |
| |
| | #17 |
|
Zgadzam się czasami byłem świadkiem czegoś takiego |
| |
| | #18 |
| Wiek: 17
Spoko. ![]() Jeśli chodzi o ilość adminów - mnie możesz zabrać, nie wchodzę w ogóle na serwer, mieć, żeby mieć, jest bez sensu... |
| |
| | #19 |
|
[QUOTE=Anod@;168925 35 adminow na ffa?[/QUOTE] http://volta-sq.pl/ogloszenia-176/19...rwera-ffa.html )
|
| |
| | #20 |
|
zobacz kiedy byl ostatni edit ![]() poza tym 3/4 to SQ , które chyba nie musi płacić ![]() a ogólnie to większość ludzi wciska 1 tylko po to żeby zniknęło to głosowanie i zaś takie gówna wychodzą |
| |
| | #21 |
|
to juz zaczyna byc poprostu denerwujace. Admini moze nie wszyscy ale robia co chca. jest mapa office kilu admina sie to nie podoba placz ze znow ta sama mapa itp itd, wiec dali vota przeszlo inferno a oni znowu placz ze ta sama mapa itp itd i kolejny vot tyle ze do wyboru same takie gowna iz jedyna rozsadna byla dust2002. pytanie tylko po cholere dajecie voty skoro i tak uwazacie ze bedzie grana mapa taka jaka wam sie wydaje . jednym slowem SAMOWOLKA w dupie macie co ludzie votuje. |
| |
| | #22 |
|
Pan G widze, ze chodzi ci o wczorajsza sytuacje ktora miala miejsce ze mna. Otoz wszedlem na serwer, byl d2, nextmap office, po kilku rundach z serwera uciekaja ludzie, reszta prosi o zmiane mapy wiec daje vote: zmieniamy? 1-tak, 2-nie. Wyszlo, ze zmieniamy. Daje votemap na inferno i nuke bo nie wiedzialem, ze nie dawno byly grane. Znow puacz, ze niedawno bylo wiec anulowalem glosowanie. Inny admin wtedy dal vote na kilka nowych mapek i wyszlo dust2002, niestety wtedy tobie przestalo to odpowiadac. Nie da rady wszystkim dogodzic a ja nie jestem alfa i omega, nostradamus czy chuj wie kto zeby wiedziec co bylo grane w ciagu kilku ostatnich godzin.
|
| |
![]() |
| |