| Ogłoszenia Ogłoszenia dotyczące forum, naszej społeczności jak i również naszych serwerów. Zapoznaj się ze wszelkimi aktualnościami ! |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 20
| Uwaga!! Nabór na adminów!
Na początek trochę statystyk (dla wszystkich który mówią, że adminów jest DUŻO): Serwer War3: Aktywni admini (czyt. grający, nie wliczając flag dla Zarządu i AS): 11 Serwer FFA: Aktywni admini (czyt. grający, nie wliczając flag dla Zarządu i AS): 13 Serwer Diablo: Aktywni admini (czyt. grający, nie wliczając flag dla Zarządu i AS): 11 Serwer 4FUN: Aktywni admini (czyt. grający, nie wliczając flag dla Zarządu i AS): 14 Serwer JB: Aktywni admini (czyt. grający, nie wliczając flag dla Zarządu i AS): 8 Jak widać nie jest to zastraszająca ilość adminów żeby mówić o AŻ takim nadmiarze. Po ustaleniach z Radeonem postanowiliśmy zwiększyć limity dot. ilości adminów na dany serwer do 15 po czym zamknąć rekrutację na dany okres czasu. Wobec tego chciałbym ogłosić: OFICJALNY NABÓR NA ADMINÓW Co to oznacza w praktyce? Łagodniejszą formę rekrutacji, tj. staramy się dać szansę każdemu kto się zgłosi, jeśli tylko spełnia podstawowe wymagania zawarte w regulaminach - nie odrzucamy z miejsca tylko z tego powodu "że nie znamy". A nóż widelec taka osoba okaże się dużo lepszym adminem niż stali bywalcy, bo będzie mu zależeć na utrzymaniu pozycji. Wraz z naborem adminów wiąże się druga ważna kwestia, tj. dotycząca adminów, którym flagi wygasły ponad 2 miesiące temu (czyli najpóźniej w ostatnim tygodniu listopada). Jeśli nie wyrażą oni chęci na ponowne adminowanie w najbliższym czasie, tzn. nie opłacą składki do zakończenia oficjalnego naboru, będą musieli PONOWNIE SKŁADAĆ PODANIE w przypadku chęci powrotu. Chcemy po prostu oczyścić bazę danych AMXBans z niepotrzebnych wpisów i jednocześnie zachęcić do wpłacania składek by jak najszybciej zakończyć nabór i zapełnić limity, a także dowiedzieć się kto definitywnie zakończył z nami współpracę. Dla ułatwienia podaję niżej listę osób które posiadają flagi, a którym termin ważności już wygasł (zliczeni wszyscy, bez wyszczególnienia na tych, którym wygasły ponad 2 miesiące temu): I to by było na tyle. Zachęcam do składania podań! |
| |
| | #2 |
| Wiek: 17
| Odp: Uwaga!! Nabór na adminów!
Ja z gory mowie , ze bede mial na pokemodzie jak tylko bedzie stalo poke juz jest z gory oplacony |
| |
| | #3 |
| Wiek: 26
ja to nigdy siebie na żadnej liście adminów nie widzę |
| |
| | #4 |
| Wiek: 17
pomijaja Cie ;D Jarus (STEAM_0:0:15126575) to nie jestes Ty? |
| |
| | #5 |
| Wiek: 26
Jarusa to ja tu nie widziałem od kanterowskiego JB.To nie ja |
| |
| | #6 |
|
Jaruzel to jest lista ludzi, którzy nie zapłacili za admina w ciągu 2 miesięcy...
|
| |
| | #7 |
| Wiek: 23
Ja z tego co opłacałem to mam na serwerze War3FT oraz FFA i nadal bede z wami |
| |
| | #8 |
| Wiek: 1
mnie tam nie ma a taki laga,mana mana czy bravais od dawna nie graja na war3 |
| |
| | #9 | |
| Wiek: 16
| Odp: Uwaga!! Nabór na adminów! Cytat:
Moim zdnaiem to i 20 może być Nigdy nie jest za dużo adminów, najwyżej będzie za jednym razem 10 na serwerze - duża ochrona i tyle. A kasy pod dostatkiem.
| |
| |
| | #10 |
| Wiek: 1
@up skoncz -_-
|
| |
| | #11 |
| Wiek: 21
To były jakieś limity xD Mnie bodajże też brakuje na liście. To już nie wracamy do takich podstawowych, "sztywnych" wymagań np. 50 postów, 100H przegranych ? |
| |
| | #12 |
100h to w chuj za długo :P
|
| |
| | #13 |
Na czas naboru adminów obowiązuje łagodniejsza forma rekrutacji, tak jak przecież napisałem...
|
| |
| | #14 |
| Wiek: 23
czemu mnie na liście niema ?? |
| |
| | #15 |
A dlaczego masz być skoro masz opłaconego admina do "20.03.2012 - 16:31:32" ? Przecież to jest lista tych, którzy nie płacili za admina od ponad 2 miesięcy... Zacznijcie czytać ze zrozumieniem i skończcie spam, bo temat miał charakter wyłącznie informacyjny - otwarty był tylko po to gdyby ktoś miał jakieś sensowne pytanie, a nie po to żeby pytać o rzeczy, które DOKŁADNIE wyjaśniłem i/lub wypisywać pierdoły...
|
| |
![]() |