| Ogłoszenia Ogłoszenia dotyczące forum, naszej społeczności jak i również naszych serwerów. Zapoznaj się ze wszelkimi aktualnościami ! |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 23
| VT Volty
Temat jeszcze nie zaakceptowany i rozpatrzony przez Korzenia ale chyba mogę małe info wrzucić. Chciałem podpiąć pod Voltę i udostępnić Wam 50-cio slotowe VT (na razie 50 a planowane 100 ) Ip : v1.svoice.pl Port : 6796 Kanały będą dla wszystkich chętnych dodawane od razu po przeczytaniu prośby. GG : moje - 20003683 (zawsze na niewidocznym) Apala - 10188653 lub pm forum / steam Wzór prośby 1. Nazwa kanału 2. Channel password 3. Admin password |
| |
| | #2 |
|
| Odp: VT Volty
Z tego co mi wiadomo miał być TS3 ale to stary temat i zapomniany chyba już bo miał być na dedyku xD Ventirllo ma to że na Vin7 na nie każdym ale w większości są opóźnienia słysze kogoś po 10 sekundach wtedy muszę recconecta zrobić lub zainstalować dodatkowo "NoVentrilloLag" coś takiego. |
| |
| | #3 |
|
Ja już skorzystałem !
|
| |
| | #4 |
| Wiek: 23
| Odp: VT Volty |
| |
| | #5 |
| Wiek: 16
Nie pieprzyć tylko ogarnąć dupy i się na ts3 przerzucić, vt to syf i przeszłość.
|
| |
| | #6 |
|
jestem za |
| |
| | #7 |
|
moim zdaniem nie jest to potrzebne
|
| |
| | #8 |
|
| |
| | #9 |
|
| |
| | #10 |
| Wiek: 18
Dawać tsa a nie gówniane VT
|
| |
| | #11 |
|
sam jesteś gówniany ;d vt rox |
| |
| | #12 |
|
Zamknąć mordy kwestia gustu Zamiast dziękować to płaczą i wybrzydzają ehh |
| |
| | #13 |
| Wiek: 20
vt 3.0 i pozamiatane
|
| |
| | #14 |
|
Vt praktycznie niczym nie różni się od TS'a chyba , że ktoś lubi bajery i ładny "wygląd" . Ja jestem na tak . |
| |
| | #15 |
| Wiek: 18
| Odp: VT Volty VT na win 7 ma problemy u dużej ilości osób. Po kolejne nigdy nie wiem czy na VT mnie dobrze slychac bo ciągle jakieś zakłucenia są od serwerów itp. Dlatego uzywam ts3
|
| |
![]() |