| Ogłoszenia Ogłoszenia dotyczące forum, naszej społeczności jak i również naszych serwerów. Zapoznaj się ze wszelkimi aktualnościami ! |
![]() |
|
| | #46 |
|
| Odp: Reklama naszych serwerów
Aktualizujcie kod reklamy, wygląda tragicznie (chodzi o kod reklamy wszystkich serwerów) aktualizujcie wszystkie serwery i poprawcie bbcode mianowicie center - wyśrodkowanie coś nie wyszło i wygląda szpetnie. Jak chcecie mogę wykonać reklamę (z grafiką) dla Volty, jedynie to co potrzebuje to pozwolenie na PW. Sam porobię jak kod będzie gotowy. Zaczyna się nowy rok trzeba przypomnieć o kultowej volcie. |
| |
| | #47 |
|
Reklamy wszystkich serwerów aktualnie się nie używa bo są wyłączone tymczasowo. Nie chcemy także mieć żadnej tandetnej dodatkowej grafiki pokoju napisów "info", ani gifów. Chociaż chętnie nowy wzór zobaczymy, ale musi zawierać informacje jak aktualnie są podane ![]() W reklamie nie ma ŻADNEGO tagu center. |
| |
| | #48 |
| Wiek: 20
| Odp: Reklama naszych serwerów |
| |
| | #49 |
|
| |
| | #50 |
| Wiek: 17
Panie "Niemcu". W Twych reklamach jest link do złego gametrackera. |
| |
| | #51 |
|
Redeon poprawił a ten dalej to wrzuca xD
|
| |
| | #52 |
|
Giero cyganie, pytałem cie jak robiłem reklamy skąd mam wziąć wzór, powiedziałeś ze z tematu z konkursa o admina, widziałem tam dopisek przez radeona : zmieniłem ip gdzieś tam, no to skoro zmienił to chyba w kodzie jest naniesiona poprawka? caly czas robię reklamy według kodu źródłowego z tego tematu (wiadomość można skasować za 2-3 dni, ew sam zeedytuje i zrobie z 15 reklam na tym poscie całej sieci volty.) http://volta-sq.pl/ogloszenia-350/75...rs-admina.html |
| |
| | #53 |
|
Przydałoby się, aby ktoś zrobił reklamę wszystkich serwerów (3wzór). Tak około 80reklam byłoby git. Za 150reklam dam konto steam z cs'em 1.6 którego nigdy w sumie nie używałem. |
| |
| | #54 |
|
Ktokolwiek ?
|
| |
| | #55 |
A Ty nie masz tych programow co kiedys mowiles :< ?
|
| |
| | #56 |
|
To był czaaaas temu. To przydatne jest tylko do rejestracji teraz już.
|
| |
| | #57 |
huj jak widac to enyx jest kozak ogar... ja nienawidze robic reklam , odpadam :F
|
| |
| | #58 |
|
| |
![]() |
|
| Tagi |
| serwerow, reklama |