| Ogłoszenia Ogłoszenia dotyczące forum, naszej społeczności jak i również naszych serwerów. Zapoznaj się ze wszelkimi aktualnościami ! |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 20
| Przerwa w dostępie do serwerów
Od dnia dzisiejszego nastąpi niestety przerwa w dostępie do serwerów znajdujących się na serwerze dedykowanym. Dopadła nas pewna kwestia finansowa, więcej na ten temat obecnie powiedzieć nie mogę. Działanie serwerów będzie wznowione jak najszybciej tylko będzie możliwe. Niestety jednak, może potrwać to nawet kilka dni. Za wszelkie utrudnienia przepraszam.
|
| |
| | #2 |
| Wiek: 20
| Odp: Przerwa w dostępie do serwerów
Serwer dedykowany zostanie prawdopodobnie w tym tygodniu przeniesiony na nową serwerownię. Pozostała jedynie kwestia uregulowania ostatnich wymuszeń (bo inaczej tego nazwać nie mogę...) finansowych. Od weekendu wszystko co znajdowało się na maszynie, powinno działać z powrotem. Niestety jednak prawdopodobnie nie uda nam się uzyskać przekierowania starych adresów IP na nowe (wraz z przeniesieniem czeka nas oczywiście zmiana adresowania), gdyż usługodawca kolokacji postanowił wkroczyć z nami na wojenną ścieżkę. Więcej informacji wkrótce (jak tylko dodzwonię się kolejny raz), mam nadzieję pozytywnych. Za wszelkie utrudnienia po raz kolejny przepraszam, niestety ciężko załatwiać takie sprawy przez telefon, a na jazdę 450km i załatwianie na miejscu niestety nie mogę sobie pozwolić. |
| |
![]() |