| Ogłoszenia Ogłoszenia dotyczące forum, naszej społeczności jak i również naszych serwerów. Zapoznaj się ze wszelkimi aktualnościami ! |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 17
| Fail miesiąca - Sierpień PRZYPOMINAM ŻE KAŻDY UŻYTKOWNIK MOŻE UDOSTĘPNIAĆ SWOICH KANDYDATÓW PISZĄC WCZEŚNIEJ PW Z FAILEM DO CZŁONKA SQ. Wyniki było wiele smaczków w zeszłym miesiącu ale jak zwykle zwycięzca jest jeden. Vincent Spoiler: Rosa Spoiler: Mystic Spoiler: deTox Spoiler: Na koniec osoba która według głosów ankiety wygrała mianowicie Spoiler: Czekamy na wasze propozycje możecie je kierować do mnie nawet jeżeli ni gdyśmy się nie spotkali. Pozdro |
| |
| | #2 |
|
| Odp: Fail miesiąca - Sierpień
szkoda ze kowal nie pisze, on mial najlepsze |
| |
| | #3 |
Haloo ponownie zapraszam do przeczytania tematu dla tych co go pominęli |
| |
| | #4 |
|
Mystic powinien być win to jest właśnie fail typowy a nie jak ktos coś bekowego napisze :PI Rosy ban dla mnie bo sie psoce |
| |
| | #5 |
| Wiek: 20
Te faile są już nudne, a w tym miesiącu wyjątkowo naciągane z dupy... Poza tym, kurwa, błąd ortograficzny failem? Żenua. Moim zdaniem powinniśmy sobie odpuścić |
| |
| | #6 |
|
Dokładnie to samo sobie pomyślałem jak przeczytałem faila który wygrał, nawet mnie to nie ruszyło jak to przeczytałem a gdzie tam o śmiechu.
|
| |
| | #7 |
| Wiek: 21
Mi tam się podoba Radeo z fail'em [4ever ]Ale brak jakich kolwiek ciekawych kandydatów. Może zrobić głosowanie dopiero jak się kilku uzbier, a nie co miech. |
| |
| | #8 |
Rosa przecież zasłużył jak na moje To że tak aktywne jest sq i głosy lecą po znajomosci to nie moja wina |
| |
| | #9 |
|
To jest cale sq . nawet na faila oni sie ugaduja, bo nie rozumiem czemu admini nie moga na faila glosowac. no ale coz.
|
| |
| | #10 |
| Wiek: 18
a widzisz nie dostales sie , nie mozesz glosowac , chujnia
|
| |
| | #11 |
|
Dla ciebie chujnia to by może była, ale dla mnie dlaczego ? Wcześniej mi być może w jakimś stopniu zależało na SQ bo nie widziałem w większości jaki kto jest, człowieku idź się przewietrz, bo od tego kolorku zapomniałeś że w realiach jesteś nikim nadzwyczajnym. A dla mnie jesteś zwykłym pajacem, chcesz mi naskoczyć ? Zrób to dokładniej między moje nogi.
|
| |
| | #12 |
|
Naskoczył i go czarna dziura wsiąkła
|
| |
| | #13 |
|
O apal, brawo a myślałem że masz 22 lata i nie trzymasz z frajerami i dzieciuchami, ostatnio ładnie się cisneliście, ale widać jak sobie laske kładziecie. Mam wyjebane |
| |
| | #14 |
| Wiek: 19
o chuj Wam chodzi?
|
| |
| | #15 |
|
| Odp: Fail miesiąca - Sierpień |
| |
![]() |