| Ogłoszenia Ogłoszenia dotyczące forum, naszej społeczności jak i również naszych serwerów. Zapoznaj się ze wszelkimi aktualnościami ! |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 16
| Warez potrzebuję każdej pomocy! Pomóż Warezowi już teraz! Witam! Na wstępie chciałbym napisać o czym w ogóle będzie ten temat. Mianowicie chciałbym, aby każdy użytkownik na forum pomógł rozwinąć skrzydła naszemu warezowi (czyt. Giełda). Na pewno zadajecie sobie pytanie "No ok ... Ale jak?", więc odpowiedź będzie zawarta w dalszej części tego tematu! Pomoc udzielona przez was byłaby w postaci uplinku. Nikogo nie zmuszam do poświęcania temu całego dnia, lecz na pewno każdy z nas może poświęcić 10 minut dziennie, aby pomóc tej upadłej części volty ... Od razu zaznaczam, że ten kto nie zna się na uplinku, ba! może nawet nie wie co to jest, w tym temacie znajdzie na to odpowiedź! Co to jest Uplink? Uplink to wynajdowanie linków oraz wklejanie je na inny warez! Jak uplinkować? Wchodzimy na jeden z warezów Bierzemy linki z plikami (działającymi!) Tworzymy nowy temat (lub odpowiadamy w obecnie istniejącym) Pisząc w nim informację obowiązkowe (zawarte w regulaminach działów) Jakie korzyści uzyska Volta? Dużo więcej użytkowników aktywnych na forum! Dochód z Warezu! Satysfakcję z włożonej pracy! Wiele nowych możliwości! W razie jakichkolwiek pytań proszę pisać w tym temacie lub do użytkownika Duchowny |
| |
| | #2 |
| Wiek: 16
| Odp: Warez potrzebuję każdej pomocy!
Temat miał za zadanie zachęcić was w choćby najmniejszym stopniu, ale widzę, że nikt nie może oderwać oczu od cs'a na 10 minut ... Ja dzisiaj chociaż miałem wiele ważniejszym ( nie ciekawszych) spraw niż siedzenie na forum postanowiłem wam dać przykład odnośnie uplinkowania. Oczywiście nikt nei musi robić szablonu takiego jak ja i męczyć się z grafiką, ale chociaż wkleić linki i jakieś informacje odnośnie tzw. Wstawki ... Ja poświęcam dużo czasu i jak to się mówi zdrowia, żeby to wszystko postawić na nogi, ale widzę zero pomocy ... Jedynie Radeon przyjmuje moje pomysły i je wykonuję, ale to tyle ... Mam nadzieję, że tego postu nie zrozumiecie jako jakichkolwiek pretensji, ale jako kolejną próbę zachęcenia was do pomocy w warezie... Z góry dziękuję ... Wasz Duszek ... |
| |
![]() |
| |