| Ogłoszenia Ogłoszenia dotyczące forum, naszej społeczności jak i również naszych serwerów. Zapoznaj się ze wszelkimi aktualnościami ! |
![]() |
| | #1 | |
|
| Chemik Wrocław Norwegia
Związku z: Gazeta Wrocławska - Wrocław: Jest śledztwo w sprawie chemikaliów dla norweskiego terrorysty - Gazeta Wrocławska Gazeta Wrocławska - ABW: Breivik kupował we Wrocławiu chemikalia, ale legalnie - Gazeta Wrocławska Gazeta Wrocławska - Zagraniczne media piszą o wrocławskim śladzie w sprawie Breivika - Gazeta Wrocławska Polski wątek ws. masakry. ABW prowadzi śledztwo - Najważniejsze informacje - Informacje - portal TVN24.pl - 26.07.2011 Cytat:
Pozdrawiam | |
| |
| | #2 |
|
| Odp: Chemik Wrocław Norwegia
Spokojnie .
|
| |
| | #3 |
|
Osama Cie zajebie.
|
| |
| | #4 |
| Wiek: 16
| Odp: Chemik Wrocław Norwegia |
| |
| | #5 |
| Wiek: 17
| |
| | #6 |
|
Może nagroda najbardziej zjebanego Blacka roku? Z tego co pamiętam to tak się kiedyś mówiło ,więc jebie mnie to czy on żyje czy porwali go kosmici. btw. kozak sygna Black. |
| |
| | #7 |
| Wiek: 19
| |
| | #8 |
O co się boisz Radeon spokojnie.
|
| |
| | #9 |
Eee, ale kiego chuja to jest jako ogłoszenie na forum? Jakiś moron sprzedał popaprańcowi z Norwegii substancje chemiczne, czy to takie ważne? |
| |
| | #10 |
| Wiek: 9
| |
| | #11 |
| Wiek: 21
a jednak opublikowal to lol
|
| |
| | #12 | |
|
| Odp: Chemik Wrocław Norwegia Gdybyś to przeżywał, a nie oglądał w telewizji to byś nie był taki spokojny. Cytat:
To ostatnia wiadomość, którą mogę napisać niestety, pojawię się aktywnie od ok 1/3-połowy sierpnia, gdy oddadzą mi cały sprzęt. Cu | |
| |
| | #13 |
Przepraszam! Trochę rano nie ogarnęłam.
|
| |
| | #14 |
Miejmy nadzieje by się szybko to skończyło dla cb bez konsekwencji. Powodzenia
|
| |
| | #15 |
Wiesz Radeon nie wiem co czujesz no bo rajca może inaczej bym patrzałale z tej strony wygląda to tak, że to wszystko jest legalne, sprzedałeś bo sprzedałeś, i to nie ma związku. Nie powinni do Ciebie nic mieć, chyba, że szukają jakiegoś związku, w sensie jesteś wspólnikiem tego idioty. Ale nie sądzę, trzymaj się, i wracaj szybko.
|
| |
![]() |