| Ogłoszenia Ogłoszenia dotyczące forum, naszej społeczności jak i również naszych serwerów. Zapoznaj się ze wszelkimi aktualnościami ! |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 19
| Sparing ?! GrawitkA Team (Ws$) vs. Volta ? Witam. Chciałbym złożyć propozycję zagrania sparingu między serwerowniami. Data oraz godzina jak i serwer na ktorym mieli bysmy zagrac zostaną ustalone jak zdecydujecie się wystawić skład żeby z nami zagrać. Po więcej informacji zapraszam na *** PW do: cdN lub GG: 10097797 |
| |
| | #2 |
|
| Odp: Sparing ?!
Ja tam chetnie was oklepe |
| |
| | #3 |
Cieszy mnie to bardzo ![]() Jak cos jak sie zdecydujecie to napiszcie najlepiej na GG ![]() NR: 10097797 |
| |
| | #4 |
| Wiek: 18
No nic, Edoc'a do przodu i nawet broni nie trzeba kupować, on jest jak galerianka na wyprzedaży rozje**e każdego aby dostać się do promocji |
| |
| | #5 |
Strasznie duzo piszecie a malo robicie |
| |
| | #6 |
| Wiek: 18
Jeżeli ty o 7:50 rano oczekujesz czegoś to jesteś dziwny, niech się obudzą, ktoś napisze i dostaniecie bęcki, chill
|
| |
| | #7 |
| Wiek: 20
| Odp: Sparing ?! Żałosne. Co ty myślisz, że ludzie nie mają co do roboty tylko odpowiadać w trybie ekspres na Twoje "wyzwania"? Jak będzie ekipa i będziemy chcieli grać to się odezwiemy, nie bój się. Natomiast napinaniem na forum za wiele nie zdziałasz...
|
| |
| | #8 |
Popatrz UP kto sie napina ![]() Nie mozna napisac gramy/nie gramy, albo porostu napisac zbieramy sklad ? ;> |
| |
| | #9 |
|
| Odp: Sparing ?! |
| |
| | #10 |
czemu w temcie SQ ? myśle, że Admini też mogą grać ;>
|
| |
| | #11 |
| Wiek: 17
ja bym se ich pokaral |
| |
| | #12 |
|
| Odp: Sparing ?! |
| |
| | #13 |
| Wiek: 20
to kiedy jesteście gotowi ?
|
| |
| | #14 |
8 lipca godzina 19 pasuje ? ;>
|
| |
| | #15 |
|
8 lipca godzina 21? lub jeszcze później . Kurwa piątek wpadnę na chwilę i lecę chlać
|
| |
![]() |
| |