Strona główna | Użytkownicy | Grupy | Szukaj | Rejestracja |

| Rejestracja

Serwer War3 cs Warcraft 3 mod 80.72.41.210:27228 [S/NS] steam
Serwer Diablomod Diablomod 194.149.88.242:27017 [S/NS] steam
Serwer FFA FFA 193.33.177.14:27231 [S/NS] steam
Serwer Pokemod Pokemod 91.210.130.90:27004 [S/NS] steam
Serwer Minecraft Minecraft mc.volta-sq.pl:32403 1.2.4
Serwer Teamspeak 3 TeamSpeak ts.volta-sq.pl 3.0

Ogłoszenia Ogłoszenia dotyczące forum, naszej społeczności jak i również naszych serwerów. Zapoznaj się ze wszelkimi aktualnościami !

Odpowiedz

Odsłon tematu: 873  
Stare 20-05-11, 13:56   #1

Radeon

Warezowe porzadki ! + nabór

Dzisiaj przeprowadziłem wstępne porządki w warezie !

Co robimy teraz?
  • Banujemy boty,które spamują tzn POWTARZAJĄ TEMATY.
  • Normalne poprawne tematy łączymy
Co na zapas?
  • Od razu banujemy boty jak nie piszą zgodnie z regulaminem l;ub nagminnie dublują.
NABÓR NA MODERATORA CHARYTATYWNEGO !

Otrzymuje on:
  • Prawo do banowania i usuwania wszystkich postów danego usera w dziale warez
Niestety bez koloru. Akcja krótka, ale potrzeba nam osób, które przejdą się po wszystkich kategoriach warezu, powchodzą w losowe tematy, sprawdzą tematy podobne (na dole strony) i pobanują boty, które doublują oraz ogólnie boty, a potem będzie pilnowala tam porządku

Podania piszemy w tym temacie, postarajcie się bo nie bierzemy na tekst "ja mogę".

Administracja Volta-sq.pl będzie wdzięczna za wszelką pomoc!
Stare 20-05-11, 13:59   #2

iQ^MatriX

Odp: Warezowe porzadki ! + nabór

Radeonku, ja już się staram od jakiegoś czasu o modka w tym warezie, interesują mnie działy takie jak, gry, aplikacje i muzyka. Jestem prawie 24h na forum i jestem w stanie zaopiekować się tymi działami.

@Edit

Stare podanie na modka do warezu: http://volta-sq.pl/propozycje-forum-...ratora-iq.html
Stare 20-05-11, 14:15   #3

Radeon

Aktualnie bazę odchudziliśmy aż o 1/4.

Pierwszy krok moderatorów warezu to:
Znaleźć spamerów, zbanować i podać mi ich nazwy użytkownika (Powyzej 50postow nie da rady usunac ich automatycznie, tylko HA moga to zrobic).

Potem:

Szukac podwojnych tematow

Nastepnie:

Kontrolowac by nowi spammerzy sie nie pojawili.
Stare 20-05-11, 14:39   #4

Apal

przejrzałem już raz całe forum to mogę to zrobić jeszcze raz , dawaj i nie pytaj
Stare 20-05-11, 15:41   #5

ja moglbym sie chetnie zajac dzialem muzyki , bardziej chetnie hip hopu , przeczyscilbym tam juz duzo
Stare 20-05-11, 16:52   #6

Duchowny

Jeśłi będzię potrzeba osób to chętnie pomogę, na warezie się znam a i na forum siedzę długi czas teraz. Rozumiem ,że niektóre osoby mogą mieć 0 zaufania do mnie i rozumiem to. Więć, jeśli znajdzie się miejsce to mogę objąć nawet cały warez, a nei pojedyncze poddziały.
Stare 20-05-11, 17:20   #7

Rzul3k

Jestem za Matrixem i Duchownym
Wiem że sobie poradzą. (Jak nie to się ich wypier***) xD
Stare 20-05-11, 17:55   #8

Duchowny

Dziękuję za zaufanie Rzul3k, ale chciałem coś dodać o czym kompletnie zapomniałem. W niedziel wieczorem wyjeżdżam z kraju na tydzień,wracam dokładnie w piątek około południa. Jeśli akcja będzie miała być dłuższa niż ten tydzień, chętnie pomogę jutro i w niedziele, no i po powrocie ... Jeszcze raz przepraszam, że nei napisałem tego w 1 poście.
Stare 20-05-11, 18:50   #9

Faith

Zgłosiłem kandydaturę na PW Radeo mam nadzieję że taka forma nie jest zła, a jak jest to wklej to pw tutaj .
Stare 23-05-11, 17:13   #10

Radeon

Faith, Apal, Iq^Matrix oraz Black otrzymali moda na ograniczonych zasadach i otrzymali instrukcje na PM

Proszę te osoby o prace TERAZ. Mod nie jest na stałe dla wszystkich. Pomoc potrzeba jest TERAZ, nie ZARAZ Po ogarnięciu całego warezu, osoby, które to robią na bieżąco i są chętne - otrzymają rangę ... po tym jak zabierzemy ją osobą, które nic nie robią

Duchowny odezwij się jak wrócisz.

Aaa i chciałbym zaznaczyć, że nie macie wykasować 99% warezu, a raczej starać się go jak najbardziej uporządkować - łączyć posty, tematy itp w jeden itd.

Natomiast userów, którzy robią syf zgłosić do banowania, natomiast Ci co piszą po 3takie same tematy -> zgłosić do bana + usuniecie postow.

Dodaje, że tagów NIE DODAJECIE. Robicie tylko porządek (W tematach, potem w botach)! To jest pierwszy cel.

Tutaj krótka lista tytułów na 100% powtórzonych tematów, ale jest ich wiecej (tzn to wyszukalo tematy DOKLADNIE o tej samej nazwie, a ten sam filmow o podobnej nazwie jest MASA).

Jeśli pojawia się, że jest zły link, lub nie znajduje takiego tematu lub jest tylko 1 to znaczy, że już ktoś Was uprzedził z tym tematem

Patrzcie na dole tematu w "Podobne posty" - to jest MEGA POMOCNE.

Najczesciej gdy jest temat, na dole w podobnych jest 4takie same, napisane przez userow po 70postow = to jedna i ta sama osoba

UWAGA:
Nie moderujecie "swojego wybranego działu bo się znajdzie" tylko wszystko po kolei (bo do szukania powtorek i robienie ogolnego porzadku nie trzeba wiedzy na temat tego co sie czyści). Rozmawiajcie ze sobą aby nie sprawdzać dwa razy tych samych działów.
Stare 28-05-11, 08:52   #11

Radeon

ok 800 tematów podwójnych (bo są tu też tematy przez pomyłke ocenione jako double):
Format:
nazwa temat, link | link2 | link3 itd

Plik *.csv (excel)

Proszę o zajęcie się tym któryś z modów warezu, ew podzielenie się itp. Najlepiej by osoba sobie wyznaczyła, że robi 50tematów, kasuje je z listy i wrzuca tutaj NOWĄ listę bez tych 50 tematów
Stare 03-06-11, 12:43   #12

Radeon

1. Banujemy WSZYSTKICH spamerów, spamujących angielskimi tematami itp
Linki do ich profilu proszę wysyłać MASOWO do mnie. Ja ich zbanuje. Tematy albo łączymy, albo usuwamy. Robimy MEGA porządki.

Wysyłamy po min 10linkow do profili. KAZDY USER MOZE MI WYSYLAC TAKIE LINKI!

Z GORY DZIEKUJE ZA POMOC!

Dodane po 17 minuty:

Aktualnie ok 20k postów zostało wyrzuconych, kilkadziesiąt botów zbanowanych.

Proszę o jak najszybsze raportowanie botów, które wrzucają warez NIEREGULAMINOWO, a w dodatku.. po angielsku.
Proszę o PRZEGLĄDANIE WAREZU NA BIEŻĄCO i tylko sprawdzanie czy alles OK.
Stare 03-06-11, 12:48   #13

Globek

Rozpocząłem prace

Kilka botów zbanowanych, tematy zaczynam łączyć, ogólnie prace zaczynam
Stare 03-06-11, 12:53   #14

Radeon

Cytat:
Wykasowanie tematów i ban:
tomato038
Doitoisamqua
Bolgatcoi
Orysay1293
organgend19
bMakeMeCry
JackyBacho
BillaTrang
xuivaidai
olaalo02
BillaBoket
modelA21
hvofme01
adjunemi11
Nagasaki01
SimonReagan
roomblackk02
greentee456
admysix22
acc2onli02
killadm01
systemDA
Ogopogo1926
evanguyen021
rthankylong2

1/3 listy ktorych wywalilem.

TYCH KTÓRYCH BANUJECIE WYSYŁAJCIE MI NA PM, nalezy usuwac ich TEMATY!!! (moge to masowo zrobic).

Jesli ktos jest nwoy i jest botem - wtedy wystarczy usunac 2-3tematy i sami to mozecie zrobic.
Stare 03-06-11, 13:08   #15

Globek

Wszystkie tematy botów kasować? o.0

Odpowiedz

Tagi
nabor, porzadki, warezowe