| Ogłoszenia Ogłoszenia dotyczące forum, naszej społeczności jak i również naszych serwerów. Zapoznaj się ze wszelkimi aktualnościami ! |
![]() |
| | #1 |
|
| Warezowe porzadki ! + nabór
Dzisiaj przeprowadziłem wstępne porządki w warezie ! Co robimy teraz?
Otrzymuje on:
![]() Podania piszemy w tym temacie, postarajcie się bo nie bierzemy na tekst "ja mogę". Administracja Volta-sq.pl będzie wdzięczna za wszelką pomoc! |
| |
| | #2 |
| Wiek: 9
| Odp: Warezowe porzadki ! + nabór
Radeonku, ja już się staram od jakiegoś czasu o modka w tym warezie, interesują mnie działy takie jak, gry, aplikacje i muzyka. Jestem prawie 24h na forum i jestem w stanie zaopiekować się tymi działami. @Edit Stare podanie na modka do warezu: http://volta-sq.pl/propozycje-forum-...ratora-iq.html |
| |
| | #3 |
|
Aktualnie bazę odchudziliśmy aż o 1/4. Pierwszy krok moderatorów warezu to: Znaleźć spamerów, zbanować i podać mi ich nazwy użytkownika (Powyzej 50postow nie da rady usunac ich automatycznie, tylko HA moga to zrobic). Potem: Szukac podwojnych tematow Nastepnie: Kontrolowac by nowi spammerzy sie nie pojawili. |
| |
| | #4 |
|
przejrzałem już raz całe forum to mogę to zrobić jeszcze raz , dawaj i nie pytaj |
| |
| | #5 |
| Wiek: 17
ja moglbym sie chetnie zajac dzialem muzyki , bardziej chetnie hip hopu , przeczyscilbym tam juz duzo |
| |
| | #6 |
| Wiek: 16
Jeśłi będzię potrzeba osób to chętnie pomogę, na warezie się znam a i na forum siedzę długi czas teraz. Rozumiem ,że niektóre osoby mogą mieć 0 zaufania do mnie i rozumiem to. Więć, jeśli znajdzie się miejsce to mogę objąć nawet cały warez, a nei pojedyncze poddziały.
|
| |
| | #7 |
| Wiek: 25
Jestem za Matrixem i Duchownym ![]() Wiem że sobie poradzą. (Jak nie to się ich wypier***) xD |
| |
| | #8 |
Dziękuję za zaufanie Rzul3k, ale chciałem coś dodać o czym kompletnie zapomniałem. W niedziel wieczorem wyjeżdżam z kraju na tydzień,wracam dokładnie w piątek około południa. Jeśli akcja będzie miała być dłuższa niż ten tydzień, chętnie pomogę jutro i w niedziele, no i po powrocie ... Jeszcze raz przepraszam, że nei napisałem tego w 1 poście.
|
| |
| | #9 |
| Wiek: 19
Zgłosiłem kandydaturę na PW Radeo mam nadzieję że taka forma nie jest zła, a jak jest to wklej to pw tutaj .
|
| |
| | #10 |
|
Faith, Apal, Iq^Matrix oraz Black otrzymali moda na ograniczonych zasadach i otrzymali instrukcje na PM ![]() Proszę te osoby o prace TERAZ. Mod nie jest na stałe dla wszystkich. Pomoc potrzeba jest TERAZ, nie ZARAZ Po ogarnięciu całego warezu, osoby, które to robią na bieżąco i są chętne - otrzymają rangę ... po tym jak zabierzemy ją osobą, które nic nie robią ![]() Duchowny odezwij się jak wrócisz. Aaa i chciałbym zaznaczyć, że nie macie wykasować 99% warezu, a raczej starać się go jak najbardziej uporządkować - łączyć posty, tematy itp w jeden itd. Natomiast userów, którzy robią syf zgłosić do banowania, natomiast Ci co piszą po 3takie same tematy -> zgłosić do bana + usuniecie postow. Dodaje, że tagów NIE DODAJECIE. Robicie tylko porządek (W tematach, potem w botach)! To jest pierwszy cel. ![]() Tutaj krótka lista tytułów na 100% powtórzonych tematów, ale jest ich wiecej (tzn to wyszukalo tematy DOKLADNIE o tej samej nazwie, a ten sam filmow o podobnej nazwie jest MASA). Jeśli pojawia się, że jest zły link, lub nie znajduje takiego tematu lub jest tylko 1 to znaczy, że już ktoś Was uprzedził z tym tematem ![]() Patrzcie na dole tematu w "Podobne posty" - to jest MEGA POMOCNE. Najczesciej gdy jest temat, na dole w podobnych jest 4takie same, napisane przez userow po 70postow = to jedna i ta sama osoba ![]() UWAGA: Nie moderujecie "swojego wybranego działu bo się znajdzie" tylko wszystko po kolei (bo do szukania powtorek i robienie ogolnego porzadku nie trzeba wiedzy na temat tego co sie czyści). Rozmawiajcie ze sobą aby nie sprawdzać dwa razy tych samych działów. |
| |
| | #11 |
|
ok 800 tematów podwójnych (bo są tu też tematy przez pomyłke ocenione jako double): Format: nazwa temat, link | link2 | link3 itd Plik *.csv (excel) Proszę o zajęcie się tym któryś z modów warezu, ew podzielenie się itp. Najlepiej by osoba sobie wyznaczyła, że robi 50tematów, kasuje je z listy i wrzuca tutaj NOWĄ listę bez tych 50 tematów |
| |
| | #12 |
|
Wysyłamy po min 10linkow do profili. KAZDY USER MOZE MI WYSYLAC TAKIE LINKI! Z GORY DZIEKUJE ZA POMOC! Dodane po 17 minuty: Aktualnie ok 20k postów zostało wyrzuconych, kilkadziesiąt botów zbanowanych. Proszę o jak najszybsze raportowanie botów, które wrzucają warez NIEREGULAMINOWO, a w dodatku.. po angielsku. Proszę o PRZEGLĄDANIE WAREZU NA BIEŻĄCO i tylko sprawdzanie czy alles OK. |
| |
| | #13 |
Rozpocząłem prace ![]() Kilka botów zbanowanych, tematy zaczynam łączyć, ogólnie prace zaczynam |
| |
| | #14 | |
|
| Odp: Warezowe porzadki ! + nabór Cytat:
TYCH KTÓRYCH BANUJECIE WYSYŁAJCIE MI NA PM, nalezy usuwac ich TEMATY!!! (moge to masowo zrobic). Jesli ktos jest nwoy i jest botem - wtedy wystarczy usunac 2-3tematy i sami to mozecie zrobic. | |
| |
| | #15 |
Wszystkie tematy botów kasować? o.0
|
| |
![]() |
| Tagi |
| nabor, porzadki, warezowe |