| Ogłoszenia Ogłoszenia dotyczące forum, naszej społeczności jak i również naszych serwerów. Zapoznaj się ze wszelkimi aktualnościami ! |
![]() |
|
| | #1 |
|
| ZLOT FORUM VOLTA 2011 ZLOT VOLTA 2011 czyli już druga edycja świetnej imprezy! Informacje dotychczas ustalone:
KAŻDY - to przecież OCZYWISTE ! Do ustalenia:
Warianty zlotu (każdy przyjedzie i wróci jak komu wygodniej ):
Lista uczestników:
Wspomnienia po ostatnim zlocie: |
| |
| | #2 |
| Wiek: 19
| Odp: ZLOT FORUM VOLTA 2011
chętnie wpadnę ! możesz mnie wstępnie zapisać |
| |
| | #3 |
|
Dopisany! Przestroga: Jeśli ktoś chce się dopisać tylko po to by była większa lista, a wie, że nie będzie miał możliwości pojechać - niech nie prosi o dopisanie |
| |
| | #4 |
|
Okolice Łodzi Szkoda że moja starsza część rodziny nigdzie się nigdy nie wybiera bo sam bym mógł zorganizować i jeszcze zarobić a tak to lipa ;P Może wpadnę Ale nie dopisujcie ;p mam nadzieję że jakby co to na otwartym forum będzie napisane gdzie co i jak :P@down Wiem przeczytałem, ale chodziło mi że np. dokładny adres będzie rozsyłany na pw tylko do osób które się zapisały ;x |
| |
| | #5 | ||
|
| Odp: ZLOT FORUM VOLTA 2011 Cytat:
Cytat:
| ||
| |
| | #6 |
| Wiek: 23
Chłopak Radeona też jedzie !
|
| |
| | #7 |
|
| Odp: ZLOT FORUM VOLTA 2011 |
| |
| | #8 |
| Wiek: 21
Atrakcji bedzie masa wiecej, chocby jazda na Kozanodzie, zwiedzanie analu i wiele innych niespodzianek ktore mma w rekawie. Prosze aby osoby z okolicy Lodzi pomogly nam w szukaniu, rozmawianiu, a moze akurat ktos by mial jakies fajne miejsce juz sprawdzone. W czerwcu bede zbieral ekipe z Podlasia/Warmi zlapiey sie cala ekipa w 1 pociag i pojedziemy. Sam zorganizuje Podlasiakow. Wiem ze Apal juz jest w nasza liste wpidany, Czesiek tez (NIE MASZ WYJSCIA). |
| |
| | #9 | |
Hehehe Łódź jeżeli to będzie koniec czerwca i nie będzie to kolidować z moim kastingiem to oczywiście wpadnę zabrał bym się z Rzulasem, Mystem i czarnym oraz być może wziął dziewczynę. Zobaczymy w praniu jaki będzie ostateczny termin zlotu. A co do zabaw proponuję oprócz: Atrakcje (oprócz samej imprezy): Cytat:
po pijaku (taka gra z kolorowymi kółkami i zegarem. 4) Coś dla miłośników adrenaliny i kupy czyli sranie na skrzyżowaniu. 5) Czarna mamba dla śpiochów 6) I zabawa pt tytułem pękasz ? | |
| |
| | #10 |
Ueee sranie na skrzyżowaniu my w wakacje bawiliśmy sie w "zesraj sie na rondzie" czyli jedno i to samo |
| |
| | #11 |
| Wiek: 23
tkb + dziewczyna - bedziemy na 100%. cały rok czekałem na drugi zlot |
| |
| | #12 |
Być Może Wpadne Wraz z Dziewczyna . Tylko prosze aby jeszcze nikt mnie nie dopisywal do listy. poniewaz Łódź a Szczecin troche daleko ale jak zanych problemow z dojazdem nie bedzie to dam znac.=].
|
| |
| | #13 |
Chcialbym abz pewna lista byla juz skonczona do polowy maja, poniewaz juz mam na oku domki letniskowe/pola kempingowe. Trzeba to wczesniej zalatwic zeby byly miejsca, wiec juz w maju bede zalatwial.
|
| |
| | #14 |
| Wiek: 1
ja pogadam z shoortym i moze z nim wpadne ale nic pewnego pierw bede musial z kims dzieciaka zostawic:P |
| |
| | #15 |
Abc weź go ze sobą :d
|
| |
![]() |
|
| Tagi |
| 2011, volta, forum, zlot |