| Ogłoszenia Ogłoszenia dotyczące forum, naszej społeczności jak i również naszych serwerów. Zapoznaj się ze wszelkimi aktualnościami ! |
![]() |
| | #31 |
| Wiek: 23
| Odp: ZLOT FORUM VOLTA 2011
to zależny jaki weekend, bo w czerwcu mam kilka imprez, także ciężko z czasem
|
| |
| | #32 |
| Wiek: 17
@ up. impreza wazniejsza od Volty :( ? ja zagadam dzis ze starymi jezeli bd pamietal i napisze w najblizszym czasie w temacie. Tylko z kim bym sie zabral :< ? bo tak to bedzie oporowa hujnia |
| |
| | #33 |
Black ja pierdole to najwyżej sam pojedziesz. Z wawy do lodzi to faktycznie daleko.
|
| |
| | #34 |
| Wiek: 19
@Black na mnie poczekasz bo i tak bd musial pewnie do wawy dojechać, te kilka km i z wawy kierunek łódź
|
| |
| | #35 |
| Wiek: 21
Lipiec odpada z 2 powodow: 1: Ktory odal Radeon 2: Ktorypodal TKB |
| |
| | #36 |
| Wiek: 9
@Black Z w-wa jedzie Zenek (chyba) i Sunshine. @Topic Ja teraz nie wiem czy będę czy nie, ale wszyscy mnie męcza bym był. Gadałęm z rodzicami i wychodzi na to, że Starszy mi pozwala, a Starsza nie, więc wychodzi takie 40% że będę. |
| |
| | #37 |
|
kto wie może się zjawie zależy czy dostane urlop :P
|
| |
| | #38 |
| Wiek: 19
Flunky - połączenie celności i picia piwa - sprawdziło się w zeszłym roku. możesz mi to przybliżyć ?
|
| |
| | #39 |
|
Nie żebym robił za jakiegoś upierdliwca i namolne dziecko, ale czy ktoś mógłby w końcu podać konkretną datę zlotu? W czerwcu nie mogę szastać czasem więc muszę znać konkretną datę.
|
| |
| | #40 |
| Odp: ZLOT FORUM VOLTA 2011 Zenek prblem wyglada tak, ze musze miec przyblizona (ilosc) liste osob, ktore pojada, podzwonic po firmach udostepniajacych domki/pola i sie z nimi umowic, czy beda miejsca/jaka cena itp. Ja moge powiedziec ostatni weekend czcerwca, zabookowac juz domek na 20 osob...a okze sie ze bedzie 10 albo 40 ... rozumiesz co mam na mysli? Chodzi mi o to, ze potrzeba mi listy przyblizonej ilosci oosb, ktore na pewno pojada. Wtedy zorientuje sie gdzie za ile i podam date.
|
| |
| | #41 |
|
No ok, ale dla mnie to zabieranie się do tego od dupy strony, bo chyba szukamy czegoś pod nas a nie wbijamy tylko do jednego jedynego ośrodka jak tylko będą mieli odpowiednią ilość miejsc wolnych. Poza tym Łódź na wakacje nie jest specjalnie obleganym miastem, w dwóch ośrodkach co znalazłem i udostępniali terminarz na stronie to nic nie było zarezerwowane na czerwiec/lipiec a wyglądały całkiem sensownie od strony wyposażenia i ceny.
|
| |
| | #42 |
ja jade xd
|
| |
| | #43 | |
| Odp: ZLOT FORUM VOLTA 2011 Cytat:
[/ame]tyle że my graliśmy że stoi 1 puszka na środku i rzucaliśmy piłką palantową. ja już grałem na tym weekendzie co był bo było cieplutko z kumplami i było zacnie. ogólnie powiem wam że u mnie gra się przyjęła | |
| |
| | #44 |
Uuu chcecie gier? Prosze bardzo mam w zanadzu minimum 5, w ktore bedziemy grali, oczywisie na alkohol a jedna gre taka mam, ze po pol godziny kazy na zgonie Tylko nie wiem co to za frajda w to grac |
| |
| | #45 |
|
Dopisujcie mnie !! |
| |
![]() |
| Tagi |
| 2011, volta, forum, zlot |