| Offtopic Wszystkie tematy niezwiązane z niczym konkretnym, absurd, random, /b/, syf, zero spójności. |
![]() |
|
| | #1 |
| Wiek: 21
| Różne kody do zbierania, na konkursy.
Czasami się zdarzy, że zakupie jakiś produkt, w którym jest jakiś kod do wysłania SMS'em, żeby coś wygrać lub punkty do zbierania. Ja się w takie rzeczy nie bawię, ale może ktoś z was zbiera takie rzeczy albo tak jak ja też nie potrzebuje tego do szczęścia i poda to komuś potrzebującemu. Kod z Coca Coli z butelki 2L. Na nakrętce piszę 2L=5pkt, czy coś. Kod: FRN46FKELENMPRFW Kilka kodów spod kapsli/ z puszek Carlsberg'a. Jakieś kody do losowania wygranej. Kod: 3937LHP Kod: C4Y9PXW Jakieś kody jeszcze gdzieś mam albo będą niedługo ![]() Jeśli już ktoś użył kodu to niech napisze, żeby inni nie potrzebnie sprawdzali. |
| |
| | #2 |
| Odp: Różne kod do zbierania, na konkursy.
Kolejne kody z Carslberg'a. Kod: C4XEANH Kod: 37Y7APX Kod: C4YE3YK Kod: C4XH3JK |
| |
| | #3 |
Kod z Coca Coli z butelki 2L. Na nakrętce jest napisane 2L=5pkt, czy coś. Kod: XX44HX6WWRKHNLK7 Kody z kapsli/puszek Tyskie. Kod: 7U4J3W53 Kod: EU75N43C // Słownik Bad Dejku ![]() G |
| |
| | #4 |
| Wiek: 20
Forma "pisze" od niedawna jest tak samo dopuszczalna jak "jest napisane", więc nie poprawiajcie tego "błędu" na siłę... Nawet Miodek miał o tym wykład
|
| |
| | #5 |
| Wiek: 16
I tak w ogóle Bad napisał 'piszę' a to chyba w 1os. się używa |
| |
| | #6 |
Szpadać poloniści ![]() Człowiek chce pomóc, a wy byście mnie jeszcze zamknęli jak tego biednego piekarza ![]() Kody z kapsli/puszek Tyskie. Kod: EUT4YU7E Kod: PHSFHJSS |
| |
| | #7 |
| Wiek: 9
Darmowe doładowanie do Play (2zł) z butelek Fanty (Fanta - Play na dole macie jak doładować): xrr4fkrhx7nmpw4 <---- Kod spod nakrętki. |
| |
| | #8 |
Kilka kodów spod kapsli/ z puszek Carlsberg'a. Jakieś kody do losowania wygranej. Kod: C73WP4F Kod: C73NRJN |
| |
| | #9 |
Kolejne kody z Carslberg'a. Kod: C4XECWF Kod: C73R93J Kod: C73NPHE Kod: C73NFAM |
| |
| | #10 |
Kolejne kody z Carslberg'a. Kod: 399X94K Kod: 399PRN4 Kod: 399XF34 Kod: 397H7AC |
| |
| | #11 |
| Wiek: 16
A żubra Bad Day nie pijesz? :<
|
| |
| | #12 |
Nie ma promocji na niego ![]() Ale może coś się uda skołować. |
| |
| | #13 |
| Odp: Różne kody do zbierania, na konkursy.
Kody z Lech'a: Kod: JJXUTKJE Kod: 9EVLNUKV Kod: NYW99NTN Kod: UHCHMXNF Kod: MXJKRHL9 Kod: MTPFVCCC |
| |
| | #14 |
|
Bad pijak w chóy ;d
|
| |
| | #15 |
Kuzyn się pojawił ![]() Kody z Lech'a: Kod: 9KKUNUPW Kod: YPWKPYTY Kod: PFJ9TPYX Kod: VL3MNXMW Kod: LTUFKJRJ Kod: NFVW9KEW |
| |
![]() |
|