| Offtopic Wszystkie tematy niezwiązane z niczym konkretnym, absurd, random, /b/, syf, zero spójności. |
![]() |
| | #1 |
|
| Neo 1mb i skaczacy PING !
Witam, ma z was moze problem badz taki mial? Chodzi o ping wczesniej mialem normalnie ping 60-70 ale bez odczucia, teraz natomiast mam taki ale skacze mi do 700 da sie to jakos ogarnac? Z gory dziekuje :P |
| |
| | #2 |
|
| Odp: Neo 1mb i skaczacy PING !
"rate 25000" ´ "cl_updaterate 101" "cl_cmdrate 101" Zmień wartości komend w configu na takie jakie Ci podałem, i powiedz czy jest lepiej liczę na Pomógł.
|
| |
| | #3 |
| Wiek: 18
Gówno daje. MI tez wszyscy tak podawali, musze miec 85 up , cmdrate tez 85 . W przeciwnym wypadku mikrofon mi sie zacina gdy go uzywam. Rate indywidualna sprawa zalezna od łącza internetowego.
|
| |
| | #4 |
|
| Odp: Neo 1mb i skaczacy PING ! Ustawienia internetu w CS. ( rate, ex_interp ... ) | Counter-strike 1.6 @ cs 1.6 myślę że to powinno pomóc . Ja dałem to co ja mam, ale zapomniałem że tu jest Neo 1Mb/s , przepraszam...
|
| |
| | #5 |
|
Nic nie daje, nie wiem kurwa co jest z ta jebana neostrada ... :|. Bylo normalnie a po formacie kurwa sajgon w chuj |
| |
| | #6 |
| Wiek: 21
Ano po formacie. Moze czegoś brakuje, czy coś ![]() Ja czasami tak też mam po formacie. Tylko u mnie to jest tak, że niektóre serwery mają o wiele większy ping ~400-700. Mi pomogły aktualizacje windy. |
| |
| | #7 |
| Wiek: 16
Ale na wszystkich serwerach, patrzałeś na kilku ?
|
| |
| | #8 |
|
Na kazdym ... Ping mi jest ok a za chwile 700 i za moment puszcza ... :|
|
| |
![]() |
| Tagi |
| ping, skaczacy, 1mb, neo |