| Offtopic Wszystkie tematy niezwiązane z niczym konkretnym, absurd, random, /b/, syf, zero spójności. |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 16
| shipo.pl <-- zarób przez internet + "zabaw się"
A więc tak, niedawno trafiłem na taką stronę, shipo.pl Gramy tam w statki, które wszyscy na pewno znają. Po rejestracji mamy chyba 5zł na koncie i status marynarza. Aby wypłacić pieniądze trzeba mieć 20zł i być piratem (trzeba wpłacić jakieś pieniądze do gry, np sms za złotówkę.) Ja pieniędzy nie wpłaciłem tylko tak po prostu zacząłem sobie grać, nawet jak nic nie wygram to gdy mi się nudzi gram sobie ;p No i tak sobie gram i póki co 4walki wygrałem, 2 walki przegrałem. Tam można wybrać stawkę 1-5zł w pierwszej wyspie. W następnej ( do której można wejść gdy osiągniemy jakąś tam ilość kasy, chyba )Takie są moje statystyki. Wpływy: 15,50zł!Straty: 6,16złSuma: 9,35z Czyli 15.50zł wygrałem podczas 4 bitew wygranych. I 6.16zł przegrałem podczas 2bitew przegranych Gdy uzbieram 20zł+ to wyślę sms'a i spróbuje wypłacić kasę. Ogólnie jest zabawa bo sobie gram a przy okazji coś tam można wygrać. Więc jeśli ktoś chcę to polecam. SHIPO.PL lub http://shipo.pl/?p=c0977aed86fab3787339 To link polecający jeżeli ktoś chcę przeze mnie się zarejestrować. Dostanę tam jakieś diamenty. |
| |
| | #2 |
|
| Odp: shipo.pl <-- zarób przez internet
Dobre na zabicie czasu podczas nudnych prezentacji |
| |
| | #3 |
| Wiek: 16
| Odp: shipo.pl <-- zarób przez internet
Tylko mam jeszcze 1 ucieczkę bo mi mozilla się zcrashowała czy coś i z pojedynku wyszedłem -.-'
|
| |
![]() |
| Tagi |
| internet, zarob, shipopl |