| Offtopic Wszystkie tematy niezwiązane z niczym konkretnym, absurd, random, /b/, syf, zero spójności. |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 27
| Facebook
Czy dysponuje ktoś z was jakimś kontaktem z pomocą techniczną Facebooka ?? Konto, mail ? Mam problem ponieważ moje nazwisko jest odrzucane przez system rejestracji i nie mogę sobie zrobić tam konta . |
| |
| | #2 |
| Wiek: 16
| Odp: Facebook
Pewnie coś przeskrobałeś. Może masz nie czystą kartotekę xD. Ale na serio to nie wiem nie mam takiego kontaktu.
|
| |
| | #3 |
| Wiek: 19
Dlaczego jest odrzucane? Szukałem jakiegokolwiek kontaktu, ale nie znalazłem. Wszelka pomoc jest w formie przykładowych pytań i odpowiedzi. |
| |
| | #4 |
| Wiek: 19
sory ze w tym temacie ale tak swoja droga mozna by zalozy grupe fanow wolty :P
|
| |
| | #5 |
| Wiek: 17
| Odp: Facebook |
| |
| | #6 |
Nie nic nie przeskrobałem, przeszukałem również faq i te pytania i odpowiedzi w sumie to siedziałem i szukałem magicznej zakładki kontakt ew.support albo jakiegoś maila z dobre 40min. O ile na gronie tudzież nk takie rzeczy są dostępne praktycznie wszędzie tak na facebooku nie jestem w stanie zlokalizować żadnego supportu, jedyne co znalazłem, to konto o nazwie pomoc techniczna na które oczywiście wysłałem maila ale bez żadnego odzewu. I nie nic nie przeskrobałem, nie próbuje robić multikonta (to miało być moje pierwsze konto) Po prostu mam nazwisko którego ten zidiociały system odrzuca, czyli moje nazwisko wg facebooka podpada pod kategorie " Nazwy kont nie mogą zawierać tytułów oficjalnych ani religijnych. |
| |
| | #7 |
| Wiek: 20
| Odp: Facebook |
| |
| | #8 |
| Wiek: 21
Albo prosciej nowe nazwisko sobie dorobic Takie bardizej legalne |
| |
| | #9 | |