| Offtopic Wszystkie tematy niezwiązane z niczym konkretnym, absurd, random, /b/, syf, zero spójności. |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 21
| Krakowskie przedmiescia w weekend
Witamy w Polsce! Czyli jak dostac wpierdol gdy jest sie pijanym w Krakowie. Gdzie jest Policja? Powtorze sie... WITAMY W POLSCE! [ame="http://www.youtube.com/watch?v=iM7pEF2jRxk&feature=player_embedded"]YouTube - Broadcast Yourself.[/ame] Zalosne... |
| |
| | #2 |
| Wiek: 20
| Odp: Krakowskie przedmiescia w weekend
Śmiesznie wygląda jak dziewczyny się biją |
| |
| | #3 |
Widze ze calosci nei ogladalas |
| |
| | #4 |
|
kuraw patologia co sie dzieje ;x
|
| |
| | #5 |
Oglądałam całość ![]() Tylko ten motyw z dziewczynami mnie tak rozśmieszył |
| |
| | #6 |
| Wiek: 25
Nom fakt...Polska Ale chociaż nie można narzekać na brak nudy.Ale nie powiem dostał troszkę po twarzy... |
| |
| | #7 |
| Wiek: 17
Gdy potrzebna jest na prawdę policja to jej nigdy nie ma, albo przyjeżdża po paru godzinach i dziwią się, że nic nie zastali :]
|
| |
| | #8 |
| Wiek: 22
KRAKÓW ZAPRASZAM ! :d to chyba szewska ulica o ile się nie mylę |
| |
| | #9 |
hah na wupe ;p oglądałem chyba z 4razy ![]() najlepiej jak tamten 2gi MIŚ wkroczył |
| |
| | #10 |
|
Powiem tyle. Nie raz byłem świadkiem takiej sytuacji. Dla was jest to śmieszne,a co by było gdyby któryś z was poszedł by z kobietą na impreze i się wstawił po czym po 1.Został królem youtube ,a po 2 bić się z kimś jednak do chuja nie wiedząc o co ,bo jest się pijanym. Co do policji to mogę śmiało powiedzieć,że sami boją się w takich sytuacjach ,że dostaną wpierdol i to jest biedne w polskiej policji oraz władzach. Vincent spieprzaj tam gdzie byłeś ,tu przyszłości nie masz :] |
| |
| | #11 |
| Wiek: 16
To teraz kto z kim bo się żem zgubił, oraz gdzie KURWA BUDYŃ!? |
| |
| | #12 |
Kurwa mać na Szewskiej nie raz takie akcje były, że dramat A najlepsze, że za rogiem jest komisariat Kraków po 24 na rynku robi się przejebanym miastem xd
|
| |
| | #13 |
Panika, zebym chcial sie smac wybralym dzial Humo nie offtopic. Napisalem tu pokazujac "zenua" Polski. Niestety strasznie zacofany kraj :/ W Usa do incydentu by nie doszlo, bo po 3 minutach byloby tam wiecej policji niz widzow. Natomiast to, czy mnie nic tu nie czeka to chyba zalezy od tego jak ja pokieruje zyciem |
| |
| | #14 |
| Wiek: 18
No 4:57 Strzała dostał xDD Moje zdanie hmm Nie Umieją Pić...Bez problemów To niech się leją, pozabijają mniej ich będzie =]
|
| |
| | #15 | |
|
| Odp: Krakowskie przedmiescia w weekend Cytat:
To dla Twojego dobra,my jako starzy i wyżarci obywatele jesteśmy już wciągnięci w to bagno ,które nas otacza i będzie trwało dopóki nie wypierdolą tych władz samorządowych,powiatowych i chuj jeszcze czego. Dlatego masz jeszcze czas,by powiedzieć ,żegnam ten zacofany kraj. Niestety to jest właśnie Polska i władzę zamiast sypnąć kasą na jakieś monitoringi ,czy dodadkowe szkolenia dla policji czy jakieś jasne zasady,że po 12 w nocy w określonym obrębie ma być no 20 psiaków z pałami,gazami,i giwerami to patrzą tylko kiedy by tu ściągnąć od nas jakiś większy podatek,vat i jeszcze droższe żarcie aby móc zakupić nowe pancerne BMW serii 7 warte koło 500 tysięcy. Jeszcze dojebali,że od 1.01.2011 będzie vat na książki co dla uczniow i studentów jest masakrą. ![]() Niedługo CI idioci wprowadzą podatek na wydychane powietrze do atmosfery. | |
| |
![]() |
| Tagi |
| weekend, przedmiescia, krakowskie |