| Offtopic Wszystkie tematy niezwiązane z niczym konkretnym, absurd, random, /b/, syf, zero spójności. |
![]() |
|
| | #1 |
| Wiek: 20
| Chat topic - czyli offtop pełną parą!
Rozmowy o wszystkim i o niczym. Bez krępowania się o warny za OT |
| |
| | #2 |
| Odp: Chat topic - czyli offtop pełną parą!
i macie miejsce do spamowania a nie milion stron shoutboxa mam rano do czytania |
| |
| | #3 |
| Wiek: 21
Jupiiiii Cieszymy się i to bardzo Edoc jesteś bezbłędny A tak w temacie o czym gadamy ? Sport , polityka , historia ? A tak na serio to seks dragi i hip hop ? |
| |
| | #4 |
A no wychowałem się na pewnym forum cs 1.5 PROXION i tam coś podobnego kiedyś było ;d bardzo wygodny temat. Na początek może wrzuciłbym na ruszt nasze 3 nowe playerki ;d dostałem nawet info że Zazdrosnica odwiedziła pokemoda ;d |
| |
| | #5 |
STEREOTYPE PROXION - to były czasy ;p Jeszcze mnie wtedy aven do CSa wkręcał ;D |
| |
| | #6 |
STEREOTYPE PROXION RANK ! najpiękniejsze czasy mojego kanterowania. Akurat musiał paść jak się zacząłem rozwijać skillowo Szkoda że 1.6>1.5 bo na starszej wersji o wiele lepiej się strzelało + większa dynamika ehhh aż się łezka w oku kręci ;D
|
| |
| | #7 |
Tak , odwiedziła Poke , DR , black ją oprowadzał ( bez żadnych podtekstów black to brzydal ) No a tak serio to można było by się umówić z naszymi koleżankami w jakiś dzionek na ffa i zobaczyć co kto potrafi ( ja tam zero jestem ) .
|
| |
| | #8 |
no to jak coś grubszego się szykuję to muszę wyprać podkładkę bo już za mocno ślizgacze mi się szorują po niej a nie mam zapasowych już |
| |
| | #9 |
O boże człowieku ja tam gram na myszce za 40 zł bez podkładki słuchawki za podobną cenę I jedyne co zrobię to wezmę sobie paczkę szlugów , 2L Pepsi i bd grał |
| |
| | #10 |
a ja jestem przywiązany do wygody gry ;D jak mi coś szura, ścina to dostaję gorączki |
| |
| | #11 |
Mnie tylko kabel czasami irytuje , bo gdzieś mi się tam plącze Ale od razu po tym jak prawko sobie sprawie za kupie lepszy sprzęcior Ale to długa droga , może wezmę u kogoś lekcje jakieś tzn. 1vs1 , żeby się trochę grać nauczyć ;D |
| |
| | #12 |
Ja już dawno obmysliłem specjalne rozłożenie kabla żeby mi nie haczył się ;d tylko czasem kot mi się położy na skrzynce i wtedy cały misterny plan szlag trafia ;d gorzej mam z kablem od słuchawek bo muszę go zawijać wokół uchwytu od szafki żeby kabel mi się nie wplątywał w kółka od krzesła ;d aghhah to jest dopiero majstersztyk ;s
|
| |
| | #13 |
ja kabel od myszki zrzucilem za biurko, od sluchawek jest przykleszczony szuflada i dochodzi do mnei z boku ;D podkladka 50x50 cm i dzis slizgacze wymienilem ;p |
| |
| | #14 |
Ja tam mam sajgon z !!!PRZEWODAMI!!! za kompem, jest ich tyle, że tam Tarzan mógłby latać :P Ale je spiąłem jakoś i teraz tylko wygląda jak jeden gruby kabel. Ja tam nigdy nie wymieniałem ślizgaczy, jak już się odkleiły to kupowałem nową myszkę ;f Przynajmniej nie kupuję drogich, bo 30 zł to max jaki wydałem na myszkę |
| |
| | #15 |
no no tylko że ja mam myszkę o wartości ~130zł :P Aras ja mam tak samo a z tym kablem od słuchawek też tak robiłęm ale jakoś mnie to troche wkurzało że szafkę mam trochę otwartą więc owinąłem wokół uchwytu od niej też fajnie jest i mogę regulować nawet długość kabla |
| |
![]() |
|
| Tagi |
| para, pelna, offtop, topic, chat |