| Offtopic Wszystkie tematy niezwiązane z niczym konkretnym, absurd, random, /b/, syf, zero spójności. |
![]() |
| | #751 |
| Wiek: 18
| Odp: Nasze zdjecia
HEHE RZULUŚ JA CIEBIE MOGĘ WYLECZYĆ ![]() a co do tego szacunku to i DZIEWCZYNĘ I CHŁOPAKA POWINNO SIĘ SZANOWAĆ TYM BARDZIEJ , ŻE JULKA NIE KOMENTOWAŁA TAK ICH FOTEK |
| |
| | #752 |
| Wiek: 17
Empatia... niektórzy powinni poznać, co to słowo oznacza. Zanim coś napiszę, zastanawiam się, żeby nie było później niemiłych sytuacji. Jak kogoś skrytykować tylko, a siebie nie widzieć, to lepiej nie pisać nic. |
| |
| | #753 |
Ja Julke lubie i szanuje Julka czy zaprzeczysz mi ;> ? Ja tylko wyrazilem swoje zdanie na temat jej wygladu , nic wiecej ... Ej ej ! Rzulek Ty nie masz groznej miny XD mam grozniejsza [ nawet nie ruszajac ustami xD ]Julka wiesz pfff ze nie chcialem Cie obrazic [ i tak pewnie tego nie zrobielm ] oj Truskawka zobacz jak mnie jezdzila wysmiewala sie ze mam za luzne spodnie i koszulke ze z lumpexu po ojcu / starszym bracie i to bylo mile ? prawda ?
|
| |
| | #754 |
Oj Blacku nie obraziłeś mnie, tylko... już nieważne koniec tematu. O lumpeksie to pisał Mardog na sb, nie ja. :P |
| |
| | #755 |
| Wiek: 25
Truskawka kiedy zaczynamy terapię? ![]() Black ja nie muszę mieć groźnej miny żebym się mnie bali |
| |
| | #756 |
| Wiek: 18
no przepraszam nie widziałam tego BLACK ... ![]() MIMO TO NIE POWINIENEŚ TAK PISAĆ ![]() RZULUŚ NIE WIEM CZY CIEBIE DA SIĘ WYLECZYĆ |
| |
| | #757 |
Black bo ty zacząłeś od pokemona. ![]() Hmm taak z tego, co pamiętam porównanie do betoniarki nie było zbyt trafne -.-, ale to przez te twoje szeroooooooooookie spodnie. :P |
| |
| | #758 |
| Wiek: 21
Łooo jakie romanse się tu kroją Ale Czeko i tak jest Moja @ Rzulek , ja szanuje tylko tych co sobie na to zasłużyli No chyba , że ktoś sam siebie nie szanuje to ja go wtedy tym bardziej też nie |
| |
| | #759 |
|
Ludzie ! Błagam Was do chuja wafla! Bo niedługo zrobi się z tego jakieś forum randkowe oO ArAs ! Zamykaj ten wątek w piździec. |
| |
| | #760 |
| Wiek: 23
ble ble ble ble ble ble ble ble ble ble... ![]() OMG!!!!!! CZYTAJĄC TO WIDZĘ TU WIELE BEZNADZIEJNYCH PRZYPADKÓW... ![]() a Rzulek jest nieuleczanie chory... on to po prostu ma we krwi... ![]() Romanse Romanse.... aż strach Was zostawić na "chwilę" :P |
| |
| | #761 |
| Wiek: 21
Ooo tam Skórka , dziewczyny i to tak piękne w cs to rzadkość , więc trzeba się Nimi zaopiekować :P A ja lubię się opiekować dziewczynami Nic na to nie poradzisz dobra idę spać bo mnie muli i zaraz zacznę głupoty pisać |
| |
| | #762 |
| Wiek: 20
| Odp: Nasze zdjecia Sqarge Jak Ci się nie podoba to nie czytaj ![]() Ale dobrze by było zrobić coś takiego jak w sieci gdzie mam Adma... Czyli temat "Nasze zdjęcia" i nowy temat "komentarze do zdjęć" Nie bedzie takiego offtopu w tym dziale |
| |
| | #763 |
eeeeeeeeee jutro temat podzielę
|
| |
| | #764 |
|
Pfff... czytać nie muszę ,ale Tobie się przyda ![]() sQ(ku)arge ![]() Strasznie nie lubie przekręcania mojego nicku ![]() @UP ,dzięki Arasku :* |
| |
| | #765 |
Sorki za błąd ![]() Zaraz się poprawi |
| |
![]() |
| Tagi |
| spam, dyskusje, randkowanie, komentarze, zdjecia |