| Nowości Counter-Strike 1.6 Newsy napisane przez naszych redaktorów ze świata E-Sportu oraz STEAM w grze Counter Strike 1.6 |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 1
| Dywizja cs-a MaxFloPlay przechodzi do ALSEN !
Pozwole sobie wstawic tu tekst jaki ukazal sie na stronie Alsen-team. Jak wiadomo od początku istnienia naszej organizacji borykaliśmy się z dywizją znanej gry FPS jaką jest Counter-Strike 1.6. Dziś w końcu możemy odetchnąć z ulgą gdyż nasze szeregi zasila dywizja wyżej wymienionej gry. Zespół ten jeszcze do niedawna reprezentował barwy znanej polskiej organizacji, jaką jest MaxFloPlaY. Zawodnicy na swoim koncie mają mnóstwo osiągnięć online jak i tych poważniejszych - lanowych. Janusz Snax Pogorzelski Maciej pistolero Maciąg Michał nvm Głąbik Łukasz titan Nojman Aleksander bold Stolarczyk Bartosz LanGame Walczak - menagerJesteśmy bardzo zadowoleni ze dostaliśmy zaufanie od takiej organizacji jaką jest ALSEN-Team mamy nadzieje ze nasza współpraca z nimi będzie bardzo długa zaowocuje świetnymi wynikami .Mamy nadzieje ze dzięki dojściu zajmiemy już się tylko trenowaniem i przygotowaniem od najbliższego lana jaki jest WCG 2011. - Bartosz LanGame Walczak Od samego początku istnienia naszej organizacji nie mielismy szczescia z wyborem drużyny Counter Strike, zawsze pojawiały się jakieś komplikacje na lini MY-Drużyna. Teraz udało się pozyskać w nasze szeregi Team którego nie trzeba nikomu przedstawiać i nie mamy im nic do zarzucenia. Wierzymy w to że nasza współpraca będzie długa i owocna i chłopaki będą się świetnie prezentować zarówno w turniejach online jak i offline. - Adrian Crashu Fadecki Pierwszym sprawdzianem nowej drużyny ALSEN TEAM będą polskie finały World Cyber Games które odbędą się już za niecałe 2 tygodnie w Warszawie. Ja ze swojej strony mogę życzyć chłopakom tylko powodzenia. zrodlo: http://www.alsen-team.pl/ Od siebie moge dodac tyle ze snax nvm i titan zagladaja na naszego war3 gdzie pykaja i karaja :P Zyczymi im powodzenia na WCG Polska |
| |
| | #2 |
|
| Odp: Dywizja cs-a MaxFloPlay przechodzi do ALSEN !
ufff , bo już myślałem że z nimi koniec |
| |
| | #3 |
| Wiek: 16
@UP Hahah Koniec, bo odeszli z widocznie nieodpowiedniej organizacji? ![]() Zaskakujący krok, liczyłem na US |
| |
| | #4 |
| Wiek: 20
ciekawe czy szukają dywizji sursa |
| |
![]() |
| |