| Muzyka Reggae, Hip-hop, Rap, Dancehall, Roots, Drum and Base, Rn'B, Folk, Pop, Techno, House, Metal, Pirate metal, Rock, Alternatywna, Szanty, Swing, Punk, Blues, Minimal, Electro, Jungle, Dubstep, Grimm, Hardstyle, Chrześcijańska, Soundtracki, dużo by tu wymieniać jest przecież tyle innych gatunków muzyki! |
![]() |
| | #1 |
|
| hh/reggae
Witam chciałbym się dowiedzieć czego się teraz słucha z gatunków hip hopu i reggae .Z reaggea słucham Bas Tajpana a z hh to peji,liroya,hemp gru (hh to dosc rzadko) oraz pia (rapuje o Wisle krakow ) dlatego proszę was o jakieś fajne kawałki albo wykonawców.
|
| |
| | #2 | ||
| Wiek: 15
| Odp: hh/reggae dosyć fajna jest firma może nie jest taka zajebista jak grubson ale nie jest zla Grubson feat. Emilia - Naprawimy to (Official video) - YouTube | ||
| |
| | #3 |
|
| Odp: hh/reggae
MI się to w chuj podoba ;d B.R.O - Machine Gun (Szybciej?) - YouTube |
| |
| | #4 |
| Wiek: 17
Polecam również jak Kuszek HempGru oraz Firme |
| |
| | #5 | ||
| Wiek: 19
| Odp: hh/reggae Nie ma czegoś takiego. Każdy słucha to co lubi, nie zależnie od tego w którym roku została wydana dana płyta. Po za tym każdy lubi inny styl, tępo i zwraca uwagę na zupełnie coś innego. A jeżeli chodzi o płyty/kawałki które mogę Ci polecić, to będą to m. in.: PŁYTY: Cytat:
Cytat:
| ||
| |
| | #6 |
| Wiek: 15
| Odp: hh/reggae GrubSon ft. Metrowy - Nuda - YouTube Grubson & Metrowy - Ziomy - YouTube GrubSon Bo To Polska - YouTube GrubSon - TheBill - YouTube Grubson - Pije piwo - YouTube Grubson - Porobi Cie - YouTube dobra jeszcze jedna piosenka ale od kogo innego ta piosenka jest zajebistaSobota ft. Mateho, starszy - Mój czas - YouTube |
| |
| | #7 |
| Odp: hh/reggae |
| |
| | #8 |
Kolega chciał się pochwalić że samodzielnie potrafi Napisać temat.
|
| |
| | #9 |
a Ty posty nabijasz ?
|
| |
| | #10 |
Cichooo żeby się nikt nie dowiedział bo na ciemną stronnę mocy mnie zaciągną