| Muzyka Reggae, Hip-hop, Rap, Dancehall, Roots, Drum and Base, Rn'B, Folk, Pop, Techno, House, Metal, Pirate metal, Rock, Alternatywna, Szanty, Swing, Punk, Blues, Minimal, Electro, Jungle, Dubstep, Grimm, Hardstyle, Chrześcijańska, Soundtracki, dużo by tu wymieniać jest przecież tyle innych gatunków muzyki! |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 20
| Wiz
Mój kumpel Sebastian zaczął swoją "pseudo karierę" polskiego Rapera. Postanowiłem zacząć go leciutko promować;p Będę tu wrzucał linki jak bd coś nowego. Wiz - Strzały na ulicy - YouTube |
| |
| | #2 |
| Wiek: 16
| Odp: Wiz
Nieźle nawija jak na amatora, jak dla mnie niezłe - mimo, że to nie mój gatunek.
|
| |
| | #3 |
| Wiek: 21
Nawet zacnie, tylko troszke 2 wzrotka jakos mi nie pasuje.
|
| |
| | #4 |
To jego 3 nuta :P Nawijać się dopiero uczy pomimo że ma lekka wadę wymowy. Ale do pisania rymów już w podstawówce miał łeb |
| |
| | #5 |
|
Więcej ognia! Przydałoby się to podgłośnić, jest cichsze niż normalna nuta. |
| |
| | #6 |
Na razie amatorsko nagrywa w domu na zwykłym mikro ;p A skleja z bitem w Audiacity ;D Dlatego nie ma co podgłaśniać bo jakość mizerna będzie |
| |
| | #7 |
| Wiek: 18
Ujdzie, nie powala ale jest dobrze.
|
| |
| | #8 |
| Odp: Wiz |
| |
| | #9 |
|
Już go lubię |
| |
| | #10 |
| Odp: Wiz Wiz - Rachunek - YouTube Wiz - Nowy Biezanow 2011 - YouTube Tu coś o naszym miejscu zamieszkania ![]() Kolejna: Wiz - Ostatnia Wieczerza - YouTube |
| |
| | #11 |
| Wiek: 17
Nie ten rap nie te czasy powiedz mu by spróbował zmienić flow bo to ma być jakiś powrót do przeszłości ? "uliczny rap" skończył się na zip składzie i się go nie odkopuję tylko od mnie Niech próbuje zrymować trochę inaczej zmienić tępo i może mu coś wyjdzie powodzenia
|
| |
| | #12 | |
| Odp: Wiz Cytat:
| |
| |
| | #13 | |
|
| Odp: Wiz Cytat:
| |
| |
| | #14 |
Zgadzam się ale cóż chłopak robi co chcę. Z 2 strony taki już jest życie mu dojebało trochę zszedł w zły kierunek, matka mu zmarła ale chłopak walczy. Co to za tekst typu "Nie ten rap nie te czasy" ? Jak nie te to zarzuć Muiosha albo małpe.A co do "uliczny rap" skończył się na zip składzie" bez obrazy ale twoje pojęcie na ten temat kuleje na 2 nogi xD Bo uliczny rap ani się nie zaczął ani się nie zakończył na Zip skladzie xd Łapcie coś bardziej profesjonalnego: LOGO DZIELNICY feat. BRACIA Z KRAKOWA- Nigdy się nie poddawaj (OFFICIAL VIDEO) - YouTube Ziomki z osiedla (BZK) razem z Logo Dzielnicy |
| |
| | #15 |
pitolenie ZIPKI to klasyka i pozostanie w moim sercu na zawsze ...
|
| |
![]() |
| |