| Muzyka Reggae, Hip-hop, Rap, Dancehall, Roots, Drum and Base, Rn'B, Folk, Pop, Techno, House, Metal, Pirate metal, Rock, Alternatywna, Szanty, Swing, Punk, Blues, Minimal, Electro, Jungle, Dubstep, Grimm, Hardstyle, Chrześcijańska, Soundtracki, dużo by tu wymieniać jest przecież tyle innych gatunków muzyki! |
![]() |
|
| | #1 |
| Wiek: 19
| Najlepsi Raperzy
Temat jest dla osób słuchających/interesujących się RAP'em. O co w nim chodzi? Już wyjaśniam. Należy wymienić Raperów których uważamy za najlepszych w tym co robią (również zagranicznych). Nie chodzi o wymienienie 10 czy 20, ale kilku. Wymagane jest uzasadnienie dlaczego. CHADA - Jego teksty mają ogromny przekaz, a to jest bardzo ważne. Jakiś czas temu znalazłem kawałek w którym Chada zaśpiewał swoją zwrotke: Spoiler: Jego bity są konkretne, dokładnie takie jak lubię. Zbłądził w swoich życiu, ale pokazał, że warto walczyć o swoje. Śpiewa to co myśli. Śpiewa o sowich błędach w życiu, ale nie dyktuje nikomu co ma robić. Polecam płytę WGW - Wiara Gwarancją Wygranej oraz Proceder. Wystarczy dobrze się wsłuchać a zrozumiecie przekaz. Spoiler: PIH - Jego teksty mają ogromny przekaz, a to jest bardzo ważne. Bity również ma bardzo dobre. Polecam płytę: "Dowód Rzeczowy Nr.1". Spoiler: Jego kawałki z Chadą są mistrzowskie. Polecam Ich wspólną płytę "O Nas Dla Was". ELDO - Jego teksty mają ogromny przekaz, a to jest bardzo ważne. Jednak jego płyta "Zapiski z 1001 nocy" nie bardzo mi przypadła do gustu. Kawałki które mogę polecić: "Nie pytaj o nią", "Granice", "Twarze" Spoiler: Pezet - Jego teksty mają ogromny przekaz, a to jest bardzo ważne. Może nie jestem jego fanem, ale mam bardzo dużo kawałków które trafiły do mnie. Polecam utwory: "Myśl", "Spadam". Spoiler: Ale na koniec powiem(napisze) jeszcze to: W Polskim Rapie brakuje ŚP. Magika. RAP MORE THAN WORDS. |
| |
| | #2 |
|
| Odp: Najlepsi Raperzy
Nie chce mi się uzasadniać ale O.S.T.R na prezydenta!! Za nim Rysiu Peja , Pezet , Sheller i Eminem ![]() no i Pihu jeszcze ;s |
| |
| | #3 |
|
1. Peja - według mnie wniósł najwięcej do Polskiego rapu , przekaz jest , w werbel trafić umie i ma kozackie flow . To wystarczy ![]() 2. Chada - WGW rozjebało system w tym roku jest prawie najlepszy ![]() 3. Sheller, Słoń - Sheller boskie flow . Słoń najlepsze teksty w polskim rapie |
| |
| | #4 |
|
wielcy znawcy , haha zaraz rzucą co to oni nie znają. 1 3W 2. NON 3. wwo 4. BC 5 . THS 6. Endefis 7. 52 Debe szad , sokol , slon , pih , goral , 52 / wcześniej wilku chada peja bonus teraz lipa jak dla mnie chociaż nie wszystkie kawałki są złe. sama nazwa tematu "najlepsi" dobre... |
| |
| | #5 |
| Wiek: 17
nie chce mi sie zbyt wiele pisac ale JWP Mafia / BC mistrze Najlepszym raperem w polsce jest ERO bez watpienia , flow , przekaz , kozak i wgl najwieksza wada Ero ? NIE NAGRAL SOLOWEJ PLYTY ![]() Razem z Kosim sa kozaczki ;d w wiekszosci popieram Apala tylko dorzucilbym tam jeszcze 3Y Chade WENA i ofc Malolat - Brat Pezeta , dla mnie chlopak jest kozaczek ![]() Na razie nie bd nic pisal i nie wypisujcie nr 1234 -.- bo to sa raperzy sa mainstreamu , a wy to wypisujecie jakby nr 7 byl najwiekszym gownem :F oczywiscie mamy tez swietne Grupy Raperskie , Fenomen , Fabula , Plomien81 [ wniesli wiele do polskiego rapu] itp. |
| |
| | #6 |
|
czemu w większości Black Warszawskich wymieniasz? Bo z Wa-wy jesteś? Warto by było coś innego posłuchać taka rada dla Cb |
| |
| | #7 |
3Y - Krakow Fabula - Bialystok malo ? Nie ze z Wwy po prostu najlepsze sceny raperskie sa w Warszawie , Poznaniu i na Slasku ![]() 3W - Walbrzych Bezimienni - Bytom kazdego kogo tu wypisuje to tez u mnie propsuje Rafi & Ramona23 [ RR Brygada ] - Poznan , swietni raperzy DGE , chociaz z tymi nowymi kawalkami utracil w moich oczach . Przynajmniej niektore OSTR , ktory wypromowal jeszcze Zeusa ;D - Lodz Malo ? Nie wyobrazasz sobie ile mam nutek na mp3 |
| |
| | #8 |
|
to super ![]() Poznań best |
| |
| | #9 |
| Wiek: 19
| Odp: Najlepsi Raperzy A Ty jesteś "wielki znawca" co nie? Potrafisz tylko krytykować, czy może sprawia Ci to frajde? Nikt nie kazał Ci tu zaglądać. Nie wiem co nie pasuje Ci w nazwie tematu, ale widocznie jej nie zrozumiałeś, więc Ci wyjaśnie. Każdy ma swoje poglądy i słucha czegoś innego. Dla jednego jest lepszy ten, dla drugiego ktoś zupełnie inny, dlatego w tytule pojawiło się sowo "Najlepsi", aby zobacz kto do kogo najbardziej czuje respekt. Jeżeli nie możesz opanować swoich emocji, to prosiłbym Cię o niezaglądanie tutaj. Nie potrzebne są żadne kłótnie, to ma być rozmowa na luzie. |
| |
| | #10 |
|
| Odp: Najlepsi Raperzy http://volta-sq.pl/humor-20/6685-ope...strona-10.html zapraszam tu ! odświeżmy ten temat! pisać kto chętny ze mną na beef |
| |
| | #11 | |
Wybaczcie, ale to jest mistrz z ekipą. (Wchodzi 1:04)http://www.myspace.com/553290843/videos/video/106827712 I jego diss: Cytat:
| |
| |
| | #12 |
| Wiek: 18
Potem przeczytam wszystkie posty bo piszę na szybko: Grubson - Cenie go za fajny flow w rapie i przekaz (Rap zmieszany z Reagge na płycie "O.R.S") Sokół - Nie ma co komentować, kawałki wyśmienite, przekaz też jest naprawdę ... aż ciężko opisać. Słoń - Z mikserem zrobili świetną płytę Shellerini - Świetna płyta "PDG Gawrosz" Waldemar Wall-e Kasta - Zajebista płyta "13" i całkiem dobra "Prawda Naga" |
| |
| | #13 |
| Wiek: 16
Tede the best
|
| |
| | #14 |
|
@up umrzyj
|
| |
| | #15 |
|
i jak zwykle muffin... tak to w stygnaturze jakiś zjebany podpis żeby nie słuchać rapu tak jak jakiś tam procent dzieciaków ale w temacie oczywiście musi głupoty pierdolić...
|
| |
![]() |
|