| Muzyka Reggae, Hip-hop, Rap, Dancehall, Roots, Drum and Base, Rn'B, Folk, Pop, Techno, House, Metal, Pirate metal, Rock, Alternatywna, Szanty, Swing, Punk, Blues, Minimal, Electro, Jungle, Dubstep, Grimm, Hardstyle, Chrześcijańska, Soundtracki, dużo by tu wymieniać jest przecież tyle innych gatunków muzyki! |
![]() |
| | #31 |
| Wiek: 16
| Odp: Najlepsi Raperzy
Globek podeślij tą jego piosenkę " pozerzy na duście" |
| |
| | #32 |
| Odp: Najlepsi Raperzy |
| |
| | #33 | ||
| Wiek: 17
| Odp: Najlepsi Raperzy Cytat:
Tedego jakos nie trawie , chociaz w WFD mial swoje dobre nawijki , tak samo jak w tej nutce , ale na tej nowej plytce WFD ni hooya mi nie podpasowal Cytat:
WLODIEGO NIKT NIE WYMIENIL ? MENDY ![]() @Rzulek , jeszcze taka poprawka - Fu zalicza sie do Zipkow ;p wiec Twoj maly blad ;d | ||
| |
| | #34 |
| Wiek: 25
Żaden błąd =] Mówię że on jak dla mnie najlepszy jest ![]() A Włodi czasem nie z Molesty ? ;> Oj Blaczek ;p |
| |
| | #35 |
|
1. Eminem 2. Tupac 3. Eazy-e 4. Dr. Dre 5. The Game 6. Magik/Paktofonika/Kaliber 44 7. Molesta Ewenement 8. Hemp Gru 9. Chada/Peja 10. Jeden osiem L |
| |
| | #36 |
Pro fani rapu jak chcecie obrażać Tedego zapraszam do tego kawałka [ame=http://www.youtube.com/watch?v=6M1S9U6qlPw]Warszafski Deszcz- Zrobiliśmy coś ważnego [PraWFDepowiedziawszy] - YouTube[/ame]
|
| |
| | #37 |
|
przesłuchałem, niezłe , ale nadal go nie lubie |
| |
| | #38 |
| Wiek: 9
Debile zapomniały o WYP3
|
| |
| | #39 |
|
nie pnowned nie jestem jego dzieckiem . nic nie wnosisz do tematu to na chuj sie wpierdalasz wszędzie? |
| |
| | #40 |
| |
| | #41 |
| Wiek: 18
Co wy mozecie wiedziec o rapie , on wyssał go z mlekiem matki [ame=http://www.youtube.com/watch?v=u4G3j9lpGDs]waszka g - YouTube[/ame] |
| |
| | #42 |
| |
| | #43 |
Na koncercie wfd Numer z Tedem założyli się kto zrobi większy hałas wsród publiki. Numer poleciał i przy wejściu Tedego krzyczy. No moi kochani teraz przywitajcie Jacka pięknie środkowym palcem. I wszyscy wyszli z fakami a Tede wychodzi i przez jego 2 kawałki wszyscy się bawali zajebiście. Tede nie ma wybitnych płyt ale robi na nich co najmniej 2 które miażdżą. Zapraszam do słuchania jego wywiadów bo naprawdę wszystkie wasze komentarze on opisuje w bardzo dokładny sposób i aż chcę się śmiać czytając aktualnie poniektóre.
|
| |
| | #44 |
Dawaj linki bo mi się nie chce szukać ziemniak.
|
| |
| | #45 |
| Wiek: 19
Pucant kawałek który wrzuciłeś jest na prawde spoko. Nie słucham Tede'go na co dzień, ale przyznam, że ma parę swoich dobrych kawałków. Każdy ma swoje zdanie, więc nie ma co się sprzeczać. Wiadomo, że każdy będzie trzymał na swoim. Ja jestem takiego zdania: Nie lubisz? Nie słuchaj! Nie krytykuj! |
| |
![]() |