| Muzyka Reggae, Hip-hop, Rap, Dancehall, Roots, Drum and Base, Rn'B, Folk, Pop, Techno, House, Metal, Pirate metal, Rock, Alternatywna, Szanty, Swing, Punk, Blues, Minimal, Electro, Jungle, Dubstep, Grimm, Hardstyle, Chrześcijańska, Soundtracki, dużo by tu wymieniać jest przecież tyle innych gatunków muzyki! |
![]() |
|
| | #151 | |
| Wiek: 17
| Odp: Najlepsi Raperzy Cytat:
ale kurwa OSTR nie znasz ? fejl + Bytom - Bezimienni + Walbrzych - Miasto naszego Chemicala - Trzeci Wymiar + Lodz - OSTR + Zeus + Bialystok - Fabula + PIH to chyba na tyle z innych miast | |
| |
| | #152 |
| Wiek: 15
| Odp: Najlepsi Raperzy
Jeden Osiem L jest bardzo dobre ale stare to pierwsza grupa, której słuchałem w formie rap/hip hop
|
| |
| | #153 |
|
Werbe też posłuchaj polecam |
| |
| | #154 |
no Verba jet dobra słyszałem Młode Wilki w 3 częściach |
| |
| | #155 |
| Wiek: 18
18L mieszkali (nie wiem czy nadal) u mnie na osiedlu |
| |
| | #156 |
| Wiek: 21
| Odp: Najlepsi Raperzy |
| |
| | #157 | |
Teledysk "Jak zapomnieć" był nagrywany też u mnie na osiedlu. Jeszcze gdy kościół był w budowie. Nie wiem jak dawno mogło to być. Ale i tak pomimo 18l mieszka to klatke obok mieszka jeden też całkiem niezły gość Poomba Poomba ft. DAMUS - BEZIMIENNIE - YouTube | |
| |
| | #158 |
Ale zajebista piosenka taPomba ft. Damous Bezimienne
|
| |
| | #159 |
@ odświeżam ![]() Najlepsi raperzy to hmm: 1.2pac 2.Wu tang clan 3.cypress hill 4.słoń 5.peja 6.chada 7.k44 8.pfk 9.3xklan 10.gramatic czy jakoś tak sorry jak napisałem błednie 11.eldo 12.o.s.t.r 13.mobb depp 14.Bigg 15.Ice-cube 16.Dr.dre 17.Redman 18.snoop dog 19.pezet 20.Wuwunio hmm i taki 1 gościu z Gdańskiego podziemia TaRaPaTa sie nazywa czy jakoś tak ma zajebiste flow teksty mają przekaz i zaj*****e wymiata na wolnych zobaczyłem go jak na free z kolesiami w gd walczył nawet blisko mnie mieszka ;p słyszałem że squad szuka do nawijki i wgl. |
| |
| | #160 |
Paru gości odemnie z osiedla: ENKATE - Zapisane fakty prod. Wowo (OFFICIAL VIDEO) - YouTube ENKATE - Życie miasta prod. Wowo (OFFICIAL VIDEO) - YouTube |
| |
| | #161 |
| Wiek: 17
lejos nie wierze ze pamietasz wu tang clan -.- ciekawe kiedy i gdzie 1szy raz go posluchales
|
| |
| | #162 |
oj na youtube i byłem na jego koncercie to było coś koło 2007 roku mój brat mnie tym zainteresował c.r.e.a.m mi wpadło szkoda że Ol' Dirty Bastard zmarł i go nie było tak ogólnie słucham czarny rap ale polski też słucham sam jestem mc z wolnego xd <ucze sie> ale coś tam napisac potrafie |
| |
![]() |
|