| League of Legends Dział poświęcony grze League of Legends. Poznaj buildy, naucz się grać, poczytaj o aktualnościach! |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 16
| League of Legends EU West Turniej 1v1 volta?
Proponuje turniej 1v1 zrobić na Volcie, wygrany będzie nosił tytuł 'Najlepszego gracza na Volcie w LoLa' tak 4fun, nagród żadnych nie przewiduję ponieważ nie jestem w stanie zapewnić ale wydaję mi się, że byli by chętni do zmierzenia się. Zasady podyktuję tak samo jak regulamin bo się na tym znam, serwer EU West ze względu na to, że jest więcej Volciarzy na tym serwerze. Kto byłby chętny proszę o napisanie w owym wątku, przewiduję minimum 8 osób. |
| |
| | #2 |
|
| Odp: League of Legends EU West Turniej 1v1 volta?
LoL to gra zespołowa a nie jakieś solówki. Idź zrób turniej w tekkena jak chcesz 1v1.
|
| |
| | #3 |
|
Nie gram w LOL'a ale tutaj GierO ma racje. LOL jak i DOTA to sa gry zespolowe 5on5 a nie 1on1.
|
| |
| | #4 |
pierdolenie, na volcie nawet dwóch drużyn po piątce byśmy nie znaleźli. Poza tym, na eslu jest 1v1 i sprawuje się fajnie, rozgrywka jest fajna i to także pokazuje skilla w grze. P.s: GierO, proszę Cię, ty który w ogóle nie grasz zespołowo mówisz o tym, śmieszne. |
| |
| | #5 |
| Wiek: 21
a kto mowi o 5v5 mozna 3v3 zrobic... 1v1 ssie dupe jak muffin, totalnie bezsensu
|
| |
| | #6 |
| Wiek: 20
nawwet 2on2 można, 1on1 mimo że lubię, nie warto
|
| |
| | #7 |
|
Muffin jak ja już mam dośc tego twojego pierdolenia, i nie tylko ja tak uważam. Nie gram zespołowo ? Widocznie gram od 2 dni w lola :<. Muffin nie podoba Ci się moje zdanie ? to wypierdalaj. To że na siłe z tej gry chcesz zrobić jakies survi 1v1 to nie znaczy że tak ma być, lol to lol. Idz sie zmierz z kimś może w sapera czy coś, I kto powiedział że nie znajdziemy drużyn ? Dla chcącego nic trudnego. Nie licz na łatwizne muffinku, jest wiele postaci które na solo miażdżą wszystkich, a skoro ja nie gram drużynowo to dlaczego ja o tym mówie a ty proponujesz solo ? Dzieciak...
|
| |
| | #8 |
Zaproponowałem 1v1 za względu na liczebność graczy to chyba normalne ale właściwie 3v3 czy 2v2 też by wypaliło, jestem za 2v2, to jak co wy na to? |
| |
| | #9 |
|
jestem za 5 na 5 lub 3na3 ewentualnie bez pierdolenia AMUMU rlz!
|
| |
| | #10 |
| Wiek: 21
3 na 3 zrobimy, rozglosimy tuniej po roznych forach i graczy bedzie od zajebania. Team 1 ja apal i giero i chuj! |
| |
| | #11 |
|
Haha to good luck z takim timem Vinc ![]() Turniej fajna sprawa, więc czemu nie :P |
| |
| | #12 |
|
ale że niby co bo nie rozumiem ? Nie "powodzenia" tylko "gratulacje wygranej"!
|
| |
| | #13 |
|
Odezwała się skwara którą dziś feedował nidalle 1/9 ![]() Ja jestem 3na3 , bo pewnie 5v5 trudno będzie zebrać, chyba że dwie lub trzy drużyny się zbierze chociaż ? |
| |
| | #14 |
| Wiek: 18
a ja nie moge zabic orka na 20 leverze
|
| |
| | #15 |
|
Razjel przynajmniej z siebie nie rób dzieciaka który przeważnie pisze "trolololo" w twojej wersji wygląda to teraz inaczej. My tutaj gadamy na poważnie a nie robimy sobie z kogoś żarty .
|
| |
![]() |