| Książki O książkach, lekturach, artykułach w gazetach! Najwybitniejsi pisarze jak i Ci niezbyt respektowani! |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 17
| Książki do czytania :)
Jakie książki polecacie do czytania ? Ja polecam przeczytać Harrego Pottera wszystkie części |
| |
| | #2 |
| Wiek: 22
| Odp: Książki do czytania :)
AS Andrzej Sapkowski-> Opowiadania o Wiedźminie czyli: Ostatnie Życzenie, Miecz Przeznaczenia, Droga z której się nie wraca, Saga o Wiedźminie: Krew Elfów, Chrzest Ognia, Czas Pogardy, Wieża Jaskółki, Pani Jeziora, Trylogia Husycka o Reynewanie: Narrenturm, Boży Bojownicy, Lux Perpetua, J.R.R. Tolkien Silmarilion Hobbit - czyli tam i z powrotem, Władca Pierścieni - Trylogia, Bestariusz Tolkienowski, Narn Hirn i Hurin - opowieść o dzieciach Hurina. Niedokończone opowieści, STALKER - niestety nie pamietam kto pisał Stephen King - Ręka Mistrza to tak na początek z mojej strony książki warte polecenia |
| |
| | #3 |
| Wiek: 17
Trochę tego jest . Czekamy na inne propozycje |
| |
| | #4 |
|
Dan Brown - Zaginiony symbol PL mocne, ogolnie brown swoimi bestselleremi króluje na rynku, ma facet talent |
| |
| | #5 |
| Wiek: 16
Anod@, o wiedźminie ułożyłeś chronologicznie ?
|
| |
| | #6 |
nie , nie chronologicznie tak ja mi weszlo w glowe twoje czepianie sie detalów nie ma sensu bo jestes ooo taki malutki jesli chodzi o Sapkowskiego co juz udowodniles pare razy wiec daj sobie spokoj |
| |
| | #7 |
| Wiek: 24
Mario Puzo OJCIEC CHRZESTNY hehe tylko ta i jeszcze Nautilusa przeczytałem w swoim zyciu hehe a tak to reszta opracowania ale polecam ojca chrzestnego przeczytac... bardzo wciaga i jest godna przeczytania ![]() @up Anod@ wdize ze lubisz czytac fantasy ksiazki a co z ksiazek kryminalnych ?? bo spodobala mi sie ta dziedzina jak ojca chrzestnego koncze czytac mozesz cos podac z kryminalu ? :P
|
| |
| | #8 |
|
Psy z Rygi - Mankell Henning Cesarz - Kapuściński Heban - Kapuściński Timoty White czyli biografia Boba marleya |
| |
| | #9 |
| Wiek: 18
Dmitry Glukhovsky - Metro 2033
|
| |
| | #10 |
niestety nic z kryminału nie jestem w stanie podac bo szczerze mowiąc nie czytam :( teraz i tak brak czasu doskwiera ale jak lubisz ksiazki do rozkminy cos tego typu polecam kod da vinci i angels and demons chyba browna tak oslawione ksiazki mi sie podobaly choc na poczatku mialem wiele dystansu do nich ![]() Raz jak metro? slyszalem wiele dobrych opinii o nim doloze kolejna i przeczytam mow szybko :d |
| |
| | #11 |
| Wiek: 18
Jakoże jestem przeciwnikiem czytania ksiazek , wciągałem po 100 stron dziennie . Noto odpowiedz sobie sam )
|
| |
| | #12 |
| Wiek: 24
anod@ powiem Ci ze ksiazki na rozkminki sa dobre i skorzystam z tego co mi podpowiedziales |
| |
| | #13 |
gdyby ktos sie interesowal thrillerami medycznymi to dajcie znac na pw bo moja matka od 20 lat czyta jakies takie tematy to moze podac pare tytułów |
| |
| | #14 |
| Wiek: 16
Anod@ nie skacz od razu. Zapytalem Cie bo powtarzam Sapkowskiego. Kiedys gdy czytalem przeczytalem chyba 5 ksiazek i bodajze nie po kolei... W kazdym razie chcialem sie dowiedziec, czy w kolejnosci jakiej podales czytanie bedzie mialo sens. W kazdym razie powiedzial mi kolega mojej siostry bo on tam jakies konkursy czytal. Mowil tez cos o ksiazce Ahaja. p.s nie miej pretensji, ze w wieku 12-13lat nie skminilem do konca sapkowskiego. |
| |
| | #15 |
|
Harry Potter - wszystkie części Opowieści z Narni - wszystkie części Władca Pierścienia - wszystkie części To tyle z mojej strony. Życzę miłego czytania! |
| |
![]() |
| Tagi |
| czytania, ksiazki |