| Książki O książkach, lekturach, artykułach w gazetach! Najwybitniejsi pisarze jak i Ci niezbyt respektowani! |
![]() |
| | #16 |
| Wiek: 22
| Odp: Książki do czytania :)
no dobra tu Ci przyznam racje nie mogles skminic bo ja czytając po pare razy niektorych slow tez nie rozumialem ale od czego jest internet zeby sprawdzic co znaczy jakie slowo czy dane fakty itd jesli kreci Cie wiedzmin przeczytaj jeszcze Trylogie Husycką o Reynewanie można powiedziec ze jest to fantasy na silniku ksiązki historycznej ale naprawde polecam |
| |
| | #17 |
|
Ja proponuję Eragon'a Christopher'a Paolini'ego. Świetna książka. Jej kolejne częśći to: Najstarszy, Brisingr.
|
| |
| | #18 |
znajdz mi dobry egzemplarz Brisingr w necie doc albo pdf...chocby rtf dostniesz zimne piwo ode mnie ! jako ze nie czytam ksiazek w formie kartkowej a zgrywam z kompa na telefon (nie e-booki) a konwertuje specjalnym programem ciezko jest znalezc dobrą wersje Brisingr Najstarszego i Eragona przeczytalem troszke leciwe i naciągane ale czego mozna sie spodziewac bo fantazji tak mlodego autora mimo to wielki plus dla tego pana ![]() polecam jeszcze II tomową ksiązke "Na ostrzu noża" Mirosława Zambocha (Czech) oba tomy skonczylem w niecale 4 dni i jestem pod wielkim wrażeniem nie czytalem czegos tak dobrego od "Ręki mistrza" Kinga! i teraz w sumie czytam prequel o Koniaszu pt "Krawędź Żelaza" tegoz samego autora o losach tego samego bohatera naprawde gorąco polecam!
|
| |
| | #19 |
| Wiek: 16
JA chcę metro lecz nie ma w bibliotekach ;p Znajdziesz mi jakoś ładnie abym mógł wgrać do komórki? :] Będę wdzięczny |
| |
| | #20 |
napisz na gadu to Ci wytlumacze co i jak
|
| |
| | #21 |
| Wiek: 23
zmierzch - słyszałem że fajna książka, ktoś czytał? ktoś poleca?
|
| |
| | #22 |
nie czytalem aczkolwiek film byl totalną klapą wiec za ksiazke raczej sie nie wezme chyba ze mnie przycisnie ;p
|
| |
| | #23 |
C.D Zmierzchu, podobno ogólnie jest w porządku. Odstraszać może szaleństwo nastoletek, a film stworzony dla nastolatek, więc nie dziw się, że jest ble. W każdym razie film blle, książka jako tako może i jest aczkolwiek przeczytałbym to gdybym już naprawdę się nudził. |
| |
| | #24 |
|
A ja polecam Wam Kubusia Fatalistę i jego pana Naprawdę urzekająca książka, aż sam myślę by jej ponownie nie przeczytać po dłuższej przerwie.
|
| |
| | #25 |
Dla kogoś, komu fantastyka gra w duszy : Mroczny Zbawiciel Mirosława Zambocha. Kolejna z książek tego pana która jest ukojeniem dla moich skołatanych nerwów po pracy i życiu codziennym gorąco polecam , może ktoś się załapie na tę książkę.
|
| |
| | #26 | |
| Odp: Książki do czytania :) Cytat:
![]() a po za tym Lem- Solaris Tokarczuk, Gretkowska- ale to raczej dla dziewczyn których tu jakoś mało ![]() a jak sobie przypomnę jakieś dobre tytuły to podam... bo teraz to jakoś nie bardzo :/ | |
| |
| | #27 |
| Wiek: 18
| Odp: Książki do czytania :) |
| |
| | #28 | |
| Odp: Książki do czytania :) Cytat:
![]() W temacie to Polecam Metro 2033. | |
| |
| | #29 |
hm... rzeczy niemożlwe załatwiam od ręki...:P cuda w trzy dni...:haha: ale to jest poza moimi kompetencjami |
| |
![]() |
| Tagi |
| czytania, ksiazki |