Strona główna | Użytkownicy | Grupy | Szukaj | Rejestracja |

| Rejestracja

Serwer War3 cs Warcraft 3 mod 80.72.41.210:27228 [S/NS] steam
Serwer Diablomod Diablomod 194.149.88.242:27017 [S/NS] steam
Serwer FFA FFA 193.33.177.14:27231 [S/NS] steam
Serwer Pokemod Pokemod 91.210.130.90:27004 [S/NS] steam
Serwer Minecraft Minecraft mc.volta-sq.pl:32403 1.2.4
Serwer Teamspeak 3 TeamSpeak ts.volta-sq.pl 3.0

Książki O książkach, lekturach, artykułach w gazetach! Najwybitniejsi pisarze jak i Ci niezbyt respektowani!

Odpowiedz

Odsłon tematu: 1133  
Stare 27-05-10, 20:26   #16

Anod@

Odp: Książki do czytania :)

no dobra tu Ci przyznam racje nie mogles skminic bo ja czytając po pare razy niektorych slow tez nie rozumialem ale od czego jest internet zeby sprawdzic co znaczy jakie slowo czy dane fakty itd jesli kreci Cie wiedzmin przeczytaj jeszcze Trylogie Husycką o Reynewanie można powiedziec ze jest to fantasy na silniku ksiązki historycznej ale naprawde polecam
Stare 07-06-10, 19:53   #17

Ja proponuję Eragon'a Christopher'a Paolini'ego. Świetna książka. Jej kolejne częśći to: Najstarszy, Brisingr.
Stare 07-06-10, 21:26   #18

Anod@

znajdz mi dobry egzemplarz Brisingr w necie doc albo pdf...chocby rtf dostniesz zimne piwo ode mnie !

jako ze nie czytam ksiazek w formie kartkowej a zgrywam z kompa na telefon (nie e-booki) a konwertuje specjalnym programem ciezko jest znalezc dobrą wersje Brisingr Najstarszego i Eragona przeczytalem troszke leciwe i naciągane ale czego mozna sie spodziewac bo fantazji tak mlodego autora mimo to wielki plus dla tego pana

polecam jeszcze II tomową ksiązke "Na ostrzu noża" Mirosława Zambocha (Czech) oba tomy skonczylem w niecale 4 dni i jestem pod wielkim wrażeniem nie czytalem czegos tak dobrego od "Ręki mistrza" Kinga! i teraz w sumie czytam prequel o Koniaszu pt "Krawędź Żelaza" tegoz samego autora o losach tego samego bohatera naprawde gorąco polecam!
Stare 07-06-10, 22:21   #19

*Muffin*

JA chcę metro lecz nie ma w bibliotekach ;p
Znajdziesz mi jakoś ładnie abym mógł wgrać do komórki? :] Będę wdzięczny
Stare 08-06-10, 06:52   #20

Anod@

napisz na gadu to Ci wytlumacze co i jak
Stare 08-06-10, 08:02   #21

Taikoubou

zmierzch - słyszałem że fajna książka, ktoś czytał? ktoś poleca?
Stare 08-06-10, 16:49   #22

Anod@

nie czytalem aczkolwiek film byl totalną klapą wiec za ksiazke raczej sie nie wezme chyba ze mnie przycisnie ;p
Stare 09-06-10, 15:45   #23

*Muffin*

C.D Zmierzchu, podobno ogólnie jest w porządku. Odstraszać może szaleństwo nastoletek, a film stworzony dla nastolatek, więc nie dziw się, że jest ble.
W każdym razie film blle, książka jako tako może i jest aczkolwiek przeczytałbym to gdybym już naprawdę się nudził.
Stare 15-06-10, 17:26   #24

Radeon

A ja polecam Wam Kubusia Fatalistę i jego pana Naprawdę urzekająca książka, aż sam myślę by jej ponownie nie przeczytać po dłuższej przerwie.
Stare 22-07-10, 20:53   #25

Anod@

Dla kogoś, komu fantastyka gra w duszy : Mroczny Zbawiciel Mirosława Zambocha. Kolejna z książek tego pana która jest ukojeniem dla moich skołatanych nerwów po pracy i życiu codziennym gorąco polecam , może ktoś się załapie na tę książkę.
Stare 29-07-10, 23:10   #26

xxkika20xx

Cytat:
Zamieszczone przez Radeon Zobacz posta
A ja polecam Wam Kubusia Fatalistę i jego pana Naprawdę urzekająca książka
doprawdy? :P to przeczytaj sobie Kochanie Bramy raju Andrzejewskiego... to dopiero urzekająca książka

a po za tym Lem- Solaris
Tokarczuk, Gretkowska- ale to raczej dla dziewczyn których tu jakoś mało
a jak sobie przypomnę jakieś dobre tytuły to podam... bo teraz to jakoś nie bardzo :/
Stare 30-07-10, 08:50   #27

As?!

Cytat:
Zamieszczone przez tomciokciuk Zobacz posta
Ja proponuję Eragon'a Christopher'a Paolini'ego. Świetna książka. Jej kolejne częśći to: Najstarszy, Brisingr.
wlasnie to chcialem napisac, najlepsze ksiazki jakie w zyciu czytalem. Bija Harrego o 2klasy Z innych ciekawych ksiazek: Hobbit i Trylogia
Stare 30-07-10, 13:35   #28

*Muffin*

Cytat:
Zamieszczone przez xxkika20xx Zobacz posta
doprawdy? :P to przeczytaj sobie Kochanie Bramy raju Andrzejewskiego... to dopiero urzekająca książka

a po za tym Lem- Solaris
Tokarczuk, Gretkowska- ale to raczej dla dziewczyn których tu jakoś mało
a jak sobie przypomnę jakieś dobre tytuły to podam... bo teraz to jakoś nie bardzo :/
Mało dziewczyn? Zaproś je

W temacie to
Polecam Metro 2033.
Stare 30-07-10, 18:08   #29

xxkika20xx

hm...
rzeczy niemożlwe załatwiam od ręki...:P
cuda w trzy dni...:haha:
ale to jest poza moimi kompetencjami

Odpowiedz

Tagi