| Książki O książkach, lekturach, artykułach w gazetach! Najwybitniejsi pisarze jak i Ci niezbyt respektowani! |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 16
| Książki. Co polecacie?
Witam! Dziś naszła mnie straszna ochota na ciekawą książkę. Tutaj prośba do Was: Co możecie mi polecić? Mile widziane książki o tematyce ruchu Rastafari. Z góry mówię, że "Cesarz" odpada. PS. Czytał ktoś "Catch a fire" Timothy White'a, bądź coś z twórczości Sławomira Gołaszewskiego (mam na myśli "Reggae Rastafari", bądź "Regemantarz"). Z góry dziękuje za wszelkie propozycje |
| |
| | #2 |
| Wiek: 17
| Odp: Książki. Co polecacie?
hueheuheu powiem Ci z gory , ze lubie romansidla czasem poczytac [ tez mnie niedawno naszla chec czytania , CO SIE Z NAMI DZIEJE O_o ? ] "P.S. Kocham Cię" "Tristan i Izolda" przyda Ci sie na przyszlosc "Paktofonika" |
| |
| | #3 |
| Odp: Książki. Co polecacie? |
| |
| | #4 |
| Wiek: 17
ale Paktofonike polecam kumple to zachwalaja , ale na razie musze ukonczyc Boska Komedie , Pieklo , Dantego Alghieriego i dopiero lapie sie za PKF :P
|
| |
| | #5 |
| Wiek: 19
nic się nie dzieje, to dobrze, że ktoś jeszcze czyta ksiązki. ![]() plus dla Was, sory za ot. |
| |
| | #6 |
| Wiek: 18
Black , Dantego czytasz ? Glooobek , nie bede mowil z kim dzis rozmawiales o ksiazkach " wiesz ja to ksiazek raczej nie czytam" kurwa , metro 2033/2034 przeczytaj . JEST MOC , SIŁA |
| |
| | #7 |
No rozmawialiśmy Razjelku i tak mnie natchnałeś ![]() Metro jest o tych co po Atomie zeszli pod ziemię? |
| |
| | #8 |
|
Eragon I,II Władca Pierscieni wszystkie czesci. Bardzo fajnie opisane. Herry Potter tez fajne i ciekawie opisane Jak cos to bd aktualizowac |
| |
| | #9 |
@Rydelku Nie przepadam za tego rodzaju literaturą. Filmy takie lubię, lecz HP przeczytałem 50stron i wieje nudą |
| |
| | #10 |
| Wiek: 22
eragon tez nudny i nie polecam miecza prawdy jesli ktos zaczal bo jest kurwa tragedia ja czytam 9 tom tylko i wylacznie dlatego ze chce wiedziec co bedzie na koncu a moim minusem jest to ze nie potrafie nie doczytac ksiazki do konca ;p horror? sf? fantastyka / fantasy to moge polecic chyba ze w gre wchodzą thrillery medyczne to moge matki zapytac bo od 20 lat nie czyta nic innego wiec w tym siedzi ![]() poza tym rydel mimo ze WP jest dla mnie magiczny nikomu bym go nie polecil bo to ksiazka dla dzieci 12 letnich to juz wole AS'a Sapkowskiego i Wiedźmina polecic bo to z jajem i coś dla "starszych" |
| |
| | #11 |
Eragon i jego nastepne czesci sa zajebiste Anoda, nie znasz sie |
| |
| | #12 |
| Wiek: 22
czytałem nudne jak flaki z olejem w sumie żadnej sensacji ni to smieszne ni to magiczne a temat latania na smoku jest jak mozna wywnioskować "oblatany"
|
| |
| | #13 |
Na razie 'zainteresowały' mnie 2 książki. "Catch a fire" i "Metro 2033" tylko, że owych książek nie ma w bibliotekach to bym musiał kupić, a 'na start' wolałbym coś bez wydawania 40zł. Czekam na dalsze propo |
| |
| | #14 |
Polecam ci książki King'a ma świetne powieści grozy , dużo fizyki !
|
| |
| | #15 |
| Odp: Książki. Co polecacie? |
| |
![]() |
| Tagi |
| polecaciez, ksiazki |