| Książki O książkach, lekturach, artykułach w gazetach! Najwybitniejsi pisarze jak i Ci niezbyt respektowani! |
![]() |
| | #1 |
|
| Magia całym życiem
Na pewno będą błędy itd. To na razie tylko wstęp. Rozdział 1, Wstęp https://docs.google.com/document/d/1...CcY/edit?hl=en |
| |
| | #2 |
| Wiek: 16
| Odp: Magia całym życiem
spieprzaj, czemu go nikt nie zbanował ja się pytam.
|
| |
| | #3 |
|
| Odp: Magia całym życiem Bana dostane , ale powiedz mi skąd się wzięło takie popierdolone dziecko jak ty? Moim zdaniem takie osoby jak ty powinny przebywać w miejscu dla umysłowo chorych.... Nic nie wiesz o prawdziwym życiu i nigdy takiego nie miałeś , bo pewnie Cie rodzice rozpieścili , to po co się wtrącasz w życie innych? Idź sobie jeszcze bajeczki poglądaj. |
| |
| | #4 |
|
Muffin kurwa zbastuj troche, nie jesteś ponad prawem by tak do kogoś pisać. Nic nie robisz, tylko wpierdalasz się w jakieś tematy o których np. gówno wiesz, albo tam offtopujesz... Byle by coś napisać i napisać posta by byc zajebiaszczym/ |
| |
| | #5 |
|
Patologia co sie na tym forum dzieje ostatnimi czasami... chlopak sie stara, a Ty na niego z mordą lecisz...Dumix pisz wiecej takich historii.
|
| |
| | #6 |
| Wiek: 20
Dumix = Raku, może niektórym to wyjaśni naskoczenie Muffina.
|
| |
| | #7 |
|
A to spoko muffin haha
|
| |
| | #8 |
|
| Odp: Magia całym życiem |
| |
| | #9 | ||
| Wiek: 16
c.d tematu Cytat:
Cytat:
KURWA i hahahahaha jakie życie? Internetowe? Twoje jedyne? Kulturalnie wypierdalaj | ||
| |
| | #10 |
|
Hahahahahaha MUffin ROX !!! HAHahaha kurwa masz u mnie piwo ! nie ujął bym tego lepiej |
| |
| | #11 |
| Wiek: 21
Muffin dostaje warna i Dumix ostaje warna. Kultury panowie. Co do opowiadania ciekawe, mamy kolejnego. |
| |
| | #12 |
| Wiek: 18
Leci pomoc dla muffina! Tekst mnie rozje*** XD. Raku nie mogę otworzyć tego a konta mi się nie chcę robić więc lipa! |
| |
| | #13 |
|
Wiesz kurwa ja sie nie wczuwam w wirtualny swiat jak ty. Ja mam znajomych , ale jakbys nie zauwazyl to wszystko co robisz na internecie , to robisz w swoim zyciu , chyba ze nie zyjesz.... Dobra z debilami rozmawiac nie bede. Po prostu zal mi takich kurwiacych sie malych robakow jak ty.... Na steamie pedale maly caly czas nie miales problemu nigdy , a na forum zawsze jakis masz problem? Z rydlem moze nie rozmawiam , ale on jest normalnie , nie jest mala kurwa. Obrazic moze , ale nie ma najebane.... Wez na tydzien odlacz komputer , moze zrobumiesz wszystko. A ja sie nie pcham tam gdzie mnie nie chca , czyli na volcie , ale zauwaz mala cioto , ze jednak z niektorymi tutaj caly czas rozmawiam i mam z nimi dobry kontakt , jestes frajer , to po prostu nie pisz tam gdzie ja czy cos innego. Daj ignoruj i zbastuj i tak Korzen zapomnial mi dac bana , zaraz da , to bedzie Ci zajebiscie wesolo nie? A ja mam na to wyjebane , bo myslisz ze jestes taki zajebisty , a kazdy za plecami tez na twoj temat powie. Ja sobie zdaje konsekfencje z mojego pobytu na volcie , ale ja tu bylem dluzej niz ty i dobrze ludzi poznalem , choc to sie pozniej zjebalo , to trudno. Ja mam honor by przeprosic , ale ze scierwem sie nie zadaje. Kiedys bylem inny , teraz jestem inny. Taki jest czas dojrzewania i moze kiedys sie wydawalo fajne obrazanie rydla od pataleni , ale teraz to wyglada zalosnie. Mysle ze dalej tak jak teraz z niektorymi bede mial kontakt. Nie pisze tego bo wiem ze dostane bana i mam wyjebane , ze niby moge caly czas lamac regulamin , ale tak po prostu jest z neo kidami im trzeba odpisac. Moze twoje krewny? [ame="http://www.youtube.com/watch?v=Wz5MD_Ylkl0"]YouTube - Ojciec dzieci neo.[/ame] |
| |
| | #14 |
| Wiek: 17
Ja nie mogę tego otworzyć. Gdybyś mógł wstawić to w inny sposób, byłoby miło bardzo, bo też chciałabym przeczytać. |
| |
| | #15 |
| Wiek: 21
Dumix zmien opcje, ze osobom z linkiem pokazywany tekst jest. Nie wiem w jaki sposob ja przeczytalem, moze ze mam konto w google.
|
| |
![]() |
| Tagi |
| zyciem, calym, magia |