Strona główna | Użytkownicy | Grupy | Szukaj | Rejestracja |

| Rejestracja

Serwer War3 cs Warcraft 3 mod 80.72.41.210:27228 [S/NS] steam
Serwer Diablomod Diablomod 194.149.88.242:27017 [S/NS] steam
Serwer FFA FFA 193.33.177.14:27231 [S/NS] steam
Serwer Pokemod Pokemod 91.210.130.90:27004 [S/NS] steam
Serwer Minecraft Minecraft mc.volta-sq.pl:32403 1.2.4
Serwer Teamspeak 3 TeamSpeak ts.volta-sq.pl 3.0

Książki O książkach, lekturach, artykułach w gazetach! Najwybitniejsi pisarze jak i Ci niezbyt respektowani!

Odpowiedz

Odsłon tematu: 1195  
Stare 01-12-10, 14:52   #1

Magia całym życiem

Na pewno będą błędy itd.
To na razie tylko wstęp.

Rozdział 1, Wstęp
https://docs.google.com/document/d/1...CcY/edit?hl=en
Stare 01-12-10, 17:07   #2

*Muffin*

Odp: Magia całym życiem

spieprzaj, czemu go nikt nie zbanował ja się pytam.
Stare 01-12-10, 17:10   #3

Cytat:
Zamieszczone przez *Muffin* Zobacz posta
spieprzaj, czemu go nikt nie zbanował ja się pytam.

Bana dostane , ale powiedz mi skąd się wzięło takie popierdolone dziecko jak ty?
Moim zdaniem takie osoby jak ty powinny przebywać w miejscu dla umysłowo chorych.... Nic nie wiesz o prawdziwym życiu i nigdy takiego nie miałeś , bo pewnie Cie rodzice rozpieścili , to po co się wtrącasz w życie innych? Idź sobie jeszcze bajeczki poglądaj.
Stare 01-12-10, 17:48   #4

Mardog

Muffin kurwa zbastuj troche, nie jesteś ponad prawem by tak do kogoś pisać.
Nic nie robisz, tylko wpierdalasz się w jakieś tematy o których np. gówno wiesz, albo tam offtopujesz...
Byle by coś napisać i napisać posta by byc zajebiaszczym/
Stare 01-12-10, 17:50   #5

RydeL

Patologia co sie na tym forum dzieje ostatnimi czasami... chlopak sie stara, a Ty na niego z mordą lecisz...Dumix pisz wiecej takich historii.
Stare 01-12-10, 18:13   #6

^Korzen

Dumix = Raku, może niektórym to wyjaśni naskoczenie Muffina.
Stare 01-12-10, 18:21   #7

RydeL

A to spoko muffin haha
Stare 01-12-10, 18:22   #8

Cytat:
Zamieszczone przez ^Korzen Zobacz posta
Dumix = Raku, może niektórym to wyjaśni naskoczenie Muffina.
Wyjaśniłem Rydlowi na PW , nie robię śmietniku
A ty korzen o czymś nie zapomniałeś?
Stare 01-12-10, 18:24   #9

*Muffin*

c.d tematu
Cytat:
You need permission to access this item.
You are signed in as XXX, but you don't have permission to access this item. You can request access from the owner or sign-in as a different user. Learn more
Tyle na ten temat.
Cytat:
Zamieszczone przez Dumix Zobacz posta
Bana dostane , ale powiedz mi skąd się wzięło takie popierdolone dziecko jak ty?
Moim zdaniem takie osoby jak ty powinny przebywać w miejscu dla umysłowo chorych.... Nic nie wiesz o prawdziwym życiu i nigdy takiego nie miałeś , bo pewnie Cie rodzice rozpieścili , to po co się wtrącasz w życie innych? Idź sobie jeszcze bajeczki poglądaj.
Na pewno nie wziąłem się z dupy. Nic o mnie nie wiesz, to że skaczę na cebiebo nie przestrzegasz regulaminu na forum świadczy o tym, że powinienem przebywać w ośrodku dla umysłowo chorych? Fajnie. Nic nie wiem o prawdziwym życiu? Wiem wiem, ale nie będę takiemu komuś opowiadał. Nie, rodzice mnie nie rozpieścili bo połowy z nich nie mam( zresztą, powiedział dzieciak który siedzi non stop przed komputerem i jeździ sobie na wakacje za granicę - ta, mnie rozpieścili).

Cytat:
Zamieszczone przez Raku Zobacz posta
to po co się wtrącasz w życie innych?
KURWA i hahahahaha jakie życie? Internetowe? Twoje jedyne? Kulturalnie wypierdalaj
Stare 01-12-10, 18:26   #10

RydeL

Hahahahahaha MUffin ROX !!! HAHahaha kurwa masz u mnie piwo ! nie ujął bym tego lepiej
Stare 01-12-10, 18:26   #11

Vincent

Muffin dostaje warna i Dumix ostaje warna. Kultury panowie.
Co do opowiadania ciekawe, mamy kolejnego.
Stare 01-12-10, 18:29   #12

pnowned

Leci pomoc dla muffina! Tekst mnie rozje*** XD.

Raku nie mogę otworzyć tego a konta mi się nie chcę robić więc lipa!
Stare 01-12-10, 18:33   #13

Wiesz kurwa ja sie nie wczuwam w wirtualny swiat jak ty.
Ja mam znajomych , ale jakbys nie zauwazyl to wszystko co robisz na internecie , to robisz w swoim zyciu , chyba ze nie zyjesz....
Dobra z debilami rozmawiac nie bede. Po prostu zal mi takich kurwiacych sie malych robakow jak ty.... Na steamie pedale maly caly czas nie miales problemu nigdy , a na forum zawsze jakis masz problem? Z rydlem moze nie rozmawiam , ale on jest normalnie , nie jest mala kurwa. Obrazic moze , ale nie ma najebane.... Wez na tydzien odlacz komputer , moze zrobumiesz wszystko. A ja sie nie pcham tam gdzie mnie nie chca , czyli na volcie , ale zauwaz mala cioto , ze jednak z niektorymi tutaj caly czas rozmawiam i mam z nimi dobry kontakt , jestes frajer , to po prostu nie pisz tam gdzie ja czy cos innego. Daj ignoruj i zbastuj i tak Korzen zapomnial mi dac bana , zaraz da , to bedzie Ci zajebiscie wesolo nie? A ja mam na to wyjebane , bo myslisz ze jestes taki zajebisty , a kazdy za plecami tez na twoj temat powie. Ja sobie zdaje konsekfencje z mojego pobytu na volcie , ale ja tu bylem dluzej niz ty i dobrze ludzi poznalem , choc to sie pozniej zjebalo , to trudno. Ja mam honor by przeprosic , ale ze scierwem sie nie zadaje. Kiedys bylem inny , teraz jestem inny. Taki jest czas dojrzewania i moze kiedys sie wydawalo fajne obrazanie rydla od pataleni , ale teraz to wyglada zalosnie. Mysle ze dalej tak jak teraz z niektorymi bede mial kontakt. Nie pisze tego bo wiem ze dostane bana i mam wyjebane , ze niby moge caly czas lamac regulamin , ale tak po prostu jest z neo kidami im trzeba odpisac. Moze twoje krewny? [ame="http://www.youtube.com/watch?v=Wz5MD_Ylkl0"]YouTube - Ojciec dzieci neo.[/ame]
Stare 01-12-10, 18:38   #14

Ja nie mogę tego otworzyć. Gdybyś mógł wstawić to w inny sposób, byłoby miło bardzo, bo też chciałabym przeczytać.
Stare 01-12-10, 19:05   #15

Vincent

Dumix zmien opcje, ze osobom z linkiem pokazywany tekst jest. Nie wiem w jaki sposob ja przeczytalem, moze ze mam konto w google.

Odpowiedz

Tagi
zyciem, calym, magia