| Książki O książkach, lekturach, artykułach w gazetach! Najwybitniejsi pisarze jak i Ci niezbyt respektowani! |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 21
| Komentarze ksiazki Anody
Kuuurcze, teraz jest nas trzech, powinnismy sie od siebie uczyc i zbudowac cos wielkiego panowie. Kiedy skonczymy swoje dziela zajmiemy sie mozej ednym wielkim ?A co do tego co napisales Anoda, super styl, bardzo wyniosly, tego wlasnie mi brak :/ A takze, wciagajaca opowiesc, czekam niecierpliwie na kolejna |
| |
| | #2 |
| Wiek: 22
| Odp: Komentarze ksiazki Anody
będę się starał co wieczór napisać kawałek |
| |
| | #3 |
kolejna czesc dodania prosze komentować |
| |
| | #4 |
Wlasnie przeczytalem fajnie rozwijasz to I szybko przeszedles do akcji ciekawie Dawaj next i co skad on znal Alice!!!PS. ratuluje tysiecznego postu |
| |
| | #5 |
| Wiek: 25
Nom, fajna opowieść =] Podoba mi się! Lubię czytać =] |
| |
| | #6 |
kolejna część dodana dla sprostowania wszystkie miary długości w tekście są miarami staropolskimi dla przykładu: 1 mila staropolska = około 7 kilometrów 1 sążeń = około 1.7 metra proszę o komentarze |
| |
| | #7 |
| Wiek: 17
Pytanie, na które ni Vincek, ani Rzulek nie potrafił mi odpowiedzieć. ![]() Kto to Kevin? |
| |
| | #8 |
kevin już wie bo czytał ![]() zbieżność nazwisk przypadkowa całkiem ![]() a alice nie ma na forum jest w moim serduszku |
| |
| | #9 |
| Wiek: 16
kevin, bad day ;>
|
| |
| | #10 |
musiałeś muffin ?
|
| |
| | #11 |
No w końcu przeczytałem ![]() Jak dla mnie bajer, bo lubię takie klimaty. Ja bym porównał to z "Wiedźminem". A nazwa mogła by być: "Młodzieńcze lata Łowczego" :P "Wiedźmin: Prawdziwe dzieciństwo" ;f;f;f ______________ Ja się nie porównuję do twoich bestsellerów, bo u mnie nie ma dialogów (i chyba nie będzie, jakoś nie umiem tworzyć tego), no i jest ład (a u mnie chaos). Akcja się rozwinęła. Jest git, majonez i orzeszki. [ale, żeby nie było za Uber, to się trochę pouczepiam Używasz za mało "przecinków", ale to takie moje małe czepianie].
|
| |
| | #12 |
Mało przecinków? Używam ich kiedy trzeba a wole postawić kropkę i zacząć nowe zdanie, niestety zdania wielokrotnie złożone są ciężkie dla czytelnika i nie wygodnie się wciągnąć w opowieść. Poza tym kwestia podmiotu i orzeczenia zawsze pozostawała dla mnie czarną magią jeśli chodzi o język polski ![]() następne dodane potem wrzucę to co napisałem dalej wybaczcie ale nie mam czasu na wchodzenie na forum |
| |
| | #13 |
Poczytałem troszku i mi się nawet spodobało , kilka rzeczy bym inaczej , nazwał , opisał , bądź też ujął , ale to pewnie dlatego , że jak już wcześniej wspomniałeś , każdy ma inny styl pisania , aczkolwiek podoba mi się , względnie. I wyjaśnij mi jak to jest , w tym opowiadaniu. Kochasz Julie , ale wiesz , że przeznaczona Ci jest Alice , lecz i tak nie możesz z nią być ? Tak opisujesz dialogi z nią , iż wynika z tego , że bardzo ją lubisz. Mimo tego , że się z Tobą niekiedy droczy , można by było powiedzieć , że to droczenie Cię nakręca ; ) |
| |
| | #14 |
kolejna porcja jakby sie komuś chciało czytac ;p
|
| |
| | #15 |
| Wiek: 9
Od kiedy ty to piszesz, bo dopiero teraz to widzę ...
|
| |
![]() |
| Tagi |
| anody, ksiazki, komentarze |