| Książki O książkach, lekturach, artykułach w gazetach! Najwybitniejsi pisarze jak i Ci niezbyt respektowani! |
![]() |
| | #1 |
|
| [Komentarze] "W poszukiwaniu skradzionej jazni"
GREAT! Na dłuższą metę jak to będzie to arty mogę robić Poprawiło mi to humor bardzo :P
|
| |
| | #2 |
| Wiek: 21
| [Komentarze] "W poszukiwaniu skradzionej jazni"
Komentujcie prosze: https://docs.google.com/document/d/1...thkey=CPLQ988N |
| |
| | #3 |
| Wiek: 20
| Odp: [Komentarze] "W poszukiwaniu skradzionej jazni"
bardzo gut, valof porobi arty, ja zajmę się błędami - bo parę raziło w oczy i wydamy ;D
|
| |
| | #4 |
Aras to moze jak juz skoncze to :P
|
| |
| | #5 |
| Wiek: 20
as u wish Tylko wtedy tego będzie dużo ;D |
| |
| | #6 |
| Odp: [Komentarze] "W poszukiwaniu skradzionej jazni" |
| |
| | #7 |
|
Gdzieniegdzie literówki, parę gramatycznych i z dwa orty. Poza tym odgrzany kotlet Baddaya, nudne.
|
| |
| | #8 |
Kolinek taki jest styl fantasy, moze poprostu nie lubisz tego stylu (strzelam). Takze zauwaz, ze jest to 1 rozdzial, rzecz jasna cala sytuacja bedzie sie rozkrecac po kazdym rozdziale.Tak czy inaczej dzieki za krytyke ![]() Edit. Zapomnialem o dodaniu, ze jest to historia bardzo zwiazana z Volta sa wniej postacie o takich samych imionach jak osoby nickach na forum. Charaktery ich sa odzwierciedlane na podstawie charakteru pokazanego na forum i na serverach |
| |
| | #9 |
|
To był rozdział? Popracuj nad długością, rozumiem, że niektórzy piszą krótkie rozdziały, ale 4-6 stron A4 to jest absolutne minimum. Poza tym akcja toczy się to stosunkowo wolno i mnie nie pociągnęło - wolę fantasy gdzie coś się dzieje, a tutaj znowu o Voltowskiej Drużynie...
|
| |
| | #10 |
kolinek nie rob ze mnie wielkiego pisania, nigdy nic dluzszego nie pisalem, pozatym moja polszczyzna nie jest bogada, mieszkalem 5 lat za granica.
|
| |
| | #11 |
| Wiek: 25
Mi tam się podoba Fajnie mi się czytało ![]() Ale fakt lepiej jak dłuższe ![]() Czekam na całość :P |
| |
| | #12 |
|
A takie moje małe marudzenie teraz bedzie, nie sądzicie ze powinno znalesc sie wiecej zwyklych graczy / adminów? Bo jak piszecie o H@ samych to zwykly gracz bedzie mial inne nastawienie do nasz aniżeli by występował tam jego nick / imię. Pomyślcie nad tym bo to moze zmienic nastawienie niektorych do nas.
|
| |
| | #13 |
| Wiek: 16
RydeL to zapewne dopiero początek ![]() C.D tego, skoro wszyscy wystąpili ze ,,starych H@'' bo jak wiemy teraz jest inaczej, to gdzie Suvv? :] |
| |
| | #14 |
| Wiek: 25
Zbanowali go na wojnie :/ Btw. 2 część ciekawa ![]() Ale zamiast jakiś tam nupków dawaj ludzi z forum ;p Nawet jak mają raz wystąpić, ale będą już w Opowiadaniu! =] |
| |
| | #15 |
Rydel to dopiero poczatek, narazie pokazalem wam 4 glownych bohaterow naszej opowiesci, oczywiscie przez historie przeplatac sie bedzie ich masa. Narazie urzyte nicki: Vincent - Vincent Rzulek - Rzulek Aras - Aras Radeon - Radeon Celeron (nie znany dla wszystkich) - Krol Volty Julka - Julka The panterzyca Z czasem rozwine i podlacze wiecej postaci. Oczywiste jest ze na 10 rozdzialach sie nie skoncyz, wiec Rydel nie panikuj |
| |
![]() |
| Tagi |
| jazniquot, skradzionej, poszukiwaniu, quotw, komentarze |