| Książki O książkach, lekturach, artykułach w gazetach! Najwybitniejsi pisarze jak i Ci niezbyt respektowani! |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 16
| [KOMENTARZE] Zagubieni Volciarze
Jako iż tamten temat zamknąłem, aby nie było spamu tworzę ten, aby mieć gdzie się wypowiadać ![]() Pzodrawiam |
| |
| | #2 |
|
| Odp: [KOMENTARZE] Zagubieni Volciarze
Dlaczego Raku jest akurat czarnym charakterem hmmm ?Simao , zaczal chodzic , pewnie po 3 dniach okarze sie ze dostal jakies super moce nie ![]() To jest oparte na zagubieni? Jak mnie wam , to tym lekarzem pewnie bedzie rzul3k , a kat? Lisc palmowy? Czyli zostal zabity? Czy po prostu udawal i to bedzie ten czarny chatakter co wszystkich na wyspe sciagnal? |
| |
| | #3 |
| Wiek: 21
hah troche polewka z tym i latwo ogarnoc wszystko jesli sie to ogladalo ;P
|
| |
| | #4 |
Jak dla mnie to chaos chaos chaos. Slabo rozwinieta fabula Takze w stylu pisania na forum zle sie czyta, nastepny napisz na pokazywarka.pl lepiej bedize wygladalo. Dodaj dialogi. Postaraj sie Bad w nastepnym odc. :] |
| |
| | #5 |
|
| Odp: [KOMENTARZE] Zagubieni Volciarze Dokładnie. Trochę trzeba popracować, ALE nie każdy jest humanistą, natomiast jeśli nim jesteś to kiepsko XD Ale pisz, pisz!
|
| |
| | #6 |
|
hehe fajne ;p czyli ja jestem Luckiem z tego co pamiętam xD
|
| |
| | #7 |
| Wiek: 17
A ja tegoo nie oglądałam, więc nie wiem ocb. |
| |
| | #8 |
| Wiek: 25
A mi się fajnie czyta ![]() Czekam na kolejny odcinek ;p Kto wybiegł z wyspy ? -> Hmm...dzikus czyli Vincek? xD Na jakiej wyspie się znajdują ? -> Bezludnej z ludźmi ;p Dlaczego tylko fani Volty przeżyli ? -> Bo są lepsi od innych ![]() Dlaczego simao znowu chodzi ? -> Ponieważ udawał, żeby innym było żal jego =] Kim są inni rozbitkowie ? -> Reszta z "Rekrutacji" Jak przetrwają bez internetu i Volty ? -> Coś wymyślą ! |
| |
| | #9 |
Kto wybiegł z wyspy ? Niewiadomo Na jakiej wyspie się znajdują ? Bez ip Dlaczego tylko fani Volty przeżyli ? Bo mają misję do wypełnienia, oraz cel Dlaczego simao znowu chodzi ? Ponieważ obecność Volciarzy uzdrowiła go. Kim są inni rozbitkowie ? BSL, bez urazy ;> Jak przetrwają bez internetu i Volty ? odpowiedź kryje się w bunkrze. Osobiście mi się podoba, mam nadzieję, że moja postać nie zniknie bezpowrotnie.. Poza tym oglądałem lost i nie wzoruj się zbytnio na nich chociaż nie przeszkadzało by mi to aż tak. Dzięki |
| |
| | #10 |
A no, popracuję nad dialogami. Ale raczej nie będą to super olśniewające zdania, gdyż moja humanistyka jest nissssska :P A fabuła nadal się rozwija =] --- Co do Raka. To kogoś musiałem wybrać na "evil", który zrobi kraksę samolotem (a że niedawno "odszedł" to raczej się nadawał na epizodycznego bohatera). Co do "Lost". No to jakoś tak naszedł mnie pomysł (nic innego nie wymyśliłem i nie było za dużo propozycji). Jak na moje to ogólnie większość będę czerpać z "Zagubionych", ale też coś pozmieniam i coś z innych seriali/filmów dodam. ___ Może najpierw przeczytam Vincenta i Anody opowiadanie i się podszkolę |
| |
| | #11 |
|
Wchodze tu codziennie i nic. Kiedy kolejny odcinek , bo czekam z niecierpliwoscia. |
| |
| | #12 |
|
NNNNNNNNNEEEEEEEEEEEXXXXXXTTTTTTTTTTT! Jestem rządny opowiesci! |
| |
| | #13 |
Proszę nie linczować. Spróbuję się wyrobić w obiecanym tygodniu. :P Jak napiszę to odświeżę temat. Ja woooolno piszę i nie ciągle. |
| |
| | #14 |
No w końcu skończyłem 2 odcinek "Poznaj Ocalałych". Zapraszam do czytania i komentowania. Doszły kolejne pytania, na niektóre znalazły się odpowiedzi, ale to dopiero początek. Moja samokrytyka jest duża, więc ponarzekać na siebie muszę ![]() Jak na moje, to bardzo nudny odcinek, jakoś mało pomysłów było, ale chyba najdłuższy odcinek, bo trzeba było trochę opisać. I nadal jest chaos |
| |
| | #15 |
W końcu ![]() Widać kilka rażących błędów typu "lubiałem" itd. ale ogólnie jest spoko ![]() Strasznie mało akcji w tym odcinku, ale rozumiem - trzeba poznać bohaterów ;d PS. Postaraj się tam by nie zabrakło mi lekarstwa |
| |
![]() |
| Tagi |
| volciarze, zagubieni, komentarze |