| Konkursy Wszelkie konkursy w których może wziąć udział każdy użytkownik. Konkursy odbywają się nie rzadziej niż co miesiąc. Weź udział już teraz i wygraj cenne nagrody ! |
![]() |
| | #1 |
|
| Dotyczące lotto volta ;f
Witam. Wygrałem exp w lotto volta i wysłałem wiadomość do"Raku" i nie jestem pewien czy to doszło bo pierwszy raz wygrałem w tym konkursie ;d Tak że dla upewnienia napisze to tutaj, jeżeli doszła moja wiadomość to proszę o usunięcie tego posta ;f 1.SID: STEAM_0:0:25110064 2.Ilość trafień: 2 3.Postać: Vileplume |
| |
| | #2 |
|
| Odp: Dotyczące lotto volta ;f
Dwa razy wyslales , spokojnie.
|
| |
| | #3 |
|
Planuję zmienić regulamin lotto, aby ludzie nie nabijali 5-10 postów i grali w nim bez końca |
| |
| | #4 |
|
Albo dac wiecej liczb , bo srednio po lotto wygrywa 6 osob , a dostaje z 15 pm'ow z ich spamu. Ale tam rob zeby bylo lepiej ;p
|
| |
| | #5 |
|
ja ci wysłałem i expa nie ma -.-
|
| |
| | #6 |
|
chyba wiem o co się rozchodzi może przez to że złe steam id podałem to znaczy mi się wydawało ze dobre ale teraz patrze że mi się ono zmienia a sprawdzam na serwerze only steam np teraz mi pokazuje ze mam takie: 0:0:25110064 0 06:13 56 0 a następny razem cyfra 56 zmienia się na inną jak by co to napiszcie mi jak mam to zrobić xD |
| |
| | #7 |
| Wiek: 18
STEAM_0:0:25110064 - to jest sid, dobrze podałeś... 00:12 - to jest czas urzędowania. |
| |
| | #8 |
| Wiek: 22
jak moze Ci sie sid zmieniac?
|
| |
| | #9 |
|
W tym temacie napisze juz , w nastepnym lotto juz nie bedzie expa z pokemoda do wygrania , poniewaz nie mozna dawac przez sid expa.
|
| |
![]() |