| Konkursy Wszelkie konkursy w których może wziąć udział każdy użytkownik. Konkursy odbywają się nie rzadziej niż co miesiąc. Weź udział już teraz i wygraj cenne nagrody ! |
![]() |
| | #1 |
|
| Konkurs Filmowo-Graficzny ![]() Dwie tematyki konkursu! -Filmowa | wyslanych do mnie prac: 3 -Graficzna | wyslanych do mnie prac: 5 Chodzi o jak najlepsze zaprezentowanie VOLTY! Nagrody: 1 miejsce - Serwer VT 7 slotow na 60dni + do wyboru jedna rzecz! 20 TYSIĘCY EXPA na WAR3/ 15 TYSIĘCY EXPA na DIABLOMODZIE / 40k na pokemodzie! 2 miejsce - do wyboru jedna rzecz! 15 TYSIĘCY EXPA na WAR3/ 10 TYSIĘCY EXPA na DIABLOMODZIE / 30k na pokemodzie! 3 mijsce - do wyboru jedna rzecz! 10 TYSIĘCY EXPA na WAR3/ 8 TYSIĘCY EXPA na DIABLOMODZIE / 15k na pokemodzie! W tym konkursie chodzi o zabawe liczymy na duzo prac. Konkurs jest na etapie nowicjusza , wiec mozna robic prace w paincie i frapsie. Kazdy ma szanse! Jeden woli photoshopa , a jeden painta Wykonanie jest dowolne. Nie mozna robic kopiuj wklej! W tematyce graficznej mozna wykorzystac Rendery, C4D itp. W filmowej to juz raczej montaz i nagrywanie tylko + dubbing z innych filmow.Na prace czekamy do 31 maja! Prace wysylamy mi na PW , nie dajemy ich w temacie! Wyniki podamy 6 czerwca! Glosowanie zacznie sie 31 maja! Uzytkownicy beda glosowac na prace! Jakby byly jakies przekrety to dyskwalifikacja! Glosowac moga tylko te osoby co sa zarejstrowane na forum przynajmiej tydzien!Razem jest 6 nagrod , po 3 dla tematyki! ---------- Post added at 16:24 ---------- Previous post was at 12:41 ---------- 3 prace juz sa zapraszam! |
| |
| | #2 |
|
| Odp: Konkurs Filmowo-Graficzny
Tak przy okazji nie za dużo exp na poke ? mln ? Bo trochę chyba za dużo ale twój wybór polecam konkurs i sam wezmę udział |
| |
| | #3 |
|
| Odp: Konkurs Filmowo-Graficzny |
| |
| | #4 |
|
Dopiero 4 prace? Nie czekac , brac udzial!
|
| |
| | #5 |
| Wiek: 16
Może by dodać złoto forumowe do nagród? ![]() Bo ja nie gram na żadnych pokemonach i nie potrzebuje expa ;d |
| |
| | #6 | |
|
| Odp: Konkurs Filmowo-Graficzny Cytat:
| |
| |
| | #7 |
| Wiek: 16
Grafika? Nie potrafie Film? Brak pomysłu ;D W tym konkursie już nei wezmę udziału, lecz w następnym raczej tak |
| |
| | #8 | |
|
| Odp: Konkurs Filmowo-Graficzny Cytat:
// I Z TYM PAINTEM TO NIE BYŁEM JA! ~Anonymouse | |
| |
| | #9 |
|
Czekam na prace do 19:30 , o 20:00 stworze temat z glosowaniem.
|
| |
![]() |