| Konkursy Wszelkie konkursy w których może wziąć udział każdy użytkownik. Konkursy odbywają się nie rzadziej niż co miesiąc. Weź udział już teraz i wygraj cenne nagrody ! |
![]() |
| | #1 |
|
| Wyniki konkursu literacko graficznego Wyniki konkursu Literacko-Graficznego. Z miłą satysfakcją oznajmujemy iż podium w części: LITERACKIEJ zajmują: 1.Razjel-Konto steam + exp: 15k diablo, 45k pokemod lub 20k warcraft3 2.Goferek-exp: 10k diablo,35k pokemod lub 15k warctaft3 3.Manimatrix-exp:5k diablo,25k pokemod lub 10k warctaft3 GRAFICZNEJ: 1.morduk-reset warnów [jeżeli niemasz anie 1 % będziesz miał możliwość usunięcia kiedy sobie uzbierasz ] exp: 15k diablo, 45k pokemod lub 20k warcraft32.raku-exp: 10k diablo,35k pokemod lub 15k warctaft3 3.Radeon-exp:5k diablo,25k pokemod lub 10k warctaft3 Dziękujemy za uczestnictwo. Podważanie decyzji może zakończyć się warnem!!! Podania o nagrody kierować do ArAsa Formułka podania: -miejsce -exp na jakim serverze -id STEAM __________________________________________________ _________________________________________ Odbiór przez Razjela konta STEAM kierować do mnie ! |
| |
| | #2 |
|
| Odp: Wyniki konkursu literacko graficznego
Gratuluje wszystkim uczestnikom i zachęcam do zapraszania znajomych ![]() Im więcej osób będzie brało udziału tym lepsze będą nagrody! |
| |
| | #3 |
|
Proszę o close tematu.Nie chcę tu niepotrzebnych postów typu."O żal ja powinienem być pierwszy i wgl" ---------- Post added at 10:59 ---------- Previous post was at 10:59 ---------- Z nagrodami się zgadzam Już wymyślam 2 Konkurs |
| |
| | #4 |
|
Pozdro dla super kreatywnych oceniaczy... Radeon powinien ze swoja praca zajac pierwsze miejsce ale to szczegol...
|
| |
| | #5 |
|
Ok ale jego praca podejrzewam była tak jak sarkazm on to robił dla zabawy nie jak ty dla nagród , nie liczy się wygrana lecz satysfakcja z uczestnictwa. Wielu rzeczy musisz się nauczyć trzeba tez umieć przegrywać. |
| |
| | #6 |
|
Ta i jak pisze nagroda niespodzianka to po co piszesz na steamie mi co bedzie na tej nagrodzie? I po co mi bylo niby usuniecie warnow? Tak samo jak moja praca i morduka dalem juz te prace do oceny na inne forum i zobaczysz ze oceniasz ja... W gimpe robisz i myslisz ze zrobienie animacji to wielka rzecz i robi sie ja 5h. Ty niewiesz chyba jak ciezko sie rysuje taka prace w paincie , moze nie chce nagrody ale powinnien miec 1 miejsce.
|
| |
| | #7 |
|
Nie no szczerze myślałem, że Radeon wygra xD Ta jego praca była zarąbista Dzięki wszystkim bardzo |
| |
| | #8 | |
| Wiek: 18
| Odp: Wyniki konkursu literacko graficznego Cytat:
| |
| |
| | #9 |
|
No i koniec tematu. Swój rysunek zrobiłem dla zabawy jakbym wygrał jakąś rzecz inną niż exp - oddałbym ją na następny konkurs, a expa nie dodaje sobie. Zrobienie rysunku zajęło mi poniżej 5minut na tablecie. |
| |
| | #10 |
|
Mówiłem znając radeona chodziło o zabawę psiku'tasek nasz :*---------- Post added at 12:23 ---------- Previous post was at 12:22 ---------- bez urazy chodziło o takiego co psikusy robi XD a wyszło inaczej troszeczke |
| |
| | #11 |
| Wiek: 20
Dobra, Raku nie płacz już, zbieramy zabawki i do następnego konkursu, dziękuje dobranoc.
|
| |
![]() |