| Konkursy Wszelkie konkursy w których może wziąć udział każdy użytkownik. Konkursy odbywają się nie rzadziej niż co miesiąc. Weź udział już teraz i wygraj cenne nagrody ! |
![]() |
| | #1 |
|
| Konkurs Literacko-Graficzny Zapraszam do konkursu !!! Konkurs ma dwie kategorie - literacka i graficzna. Literacka: -polega na napisaniu wiersza , piosenki lub rymowanki na temat Volty lub CS'a!!! wybór należy do Was Graficzna: Polega na stworzeniu avatara sygnatury lub jakiejś grafiki dotyczącej CS'a lub naszej uloVcianej Volty :* ![]() Gdy dodacie wasza prace napisać nick na STEAM. Prace które zostaną "sciągnięte" od wujka Google zostaną zdyskwalifikowane. !!!! Konkurs zakończy się 14.05.2010r . Jury: ArAs, Globek, End [możliwe, że przybędzie ktoś z adminów]Wyniki ogłosimy 15 Sobota przed godzina 15.00 do wygrania Miejsce 1 - konto steam i exp zależnie od serwera-STEAM tylko dla części literackiej. Graficzna otrzyma niespodziankę ! Miejsce 2 Exp Miejsce 3 Exp ZAPRASZAMY DO UDZIAŁU! Bezsensowne posty utrudniające prace zakończa się dyskwalifikacją lub warnem!!! Aktualne zgłoszenia: Grafika: 1. Raku ![]() 2. Morduk ![]() 3. Radeon ![]() Liryka / proza: 1. Razjel " Gdy Ci smutno gdy Ci źle Włącz Cs'a wejdź na Volte oblukaj co jak i gdzie. Zobaczysz tam Radeona - co wszystkie kąty amx'a zna ! Vincenta - co po wódę rano gna. Razjela - który jape wiecznie drze. Kostka - który dziwką zostać chce . Arasa- co wnet wydupczy Cię.. Globka- co z rapidem ożenił się. Także nie zapomnij graczu młody że w Volcie nie podłoży Ci nikt kłody . Zostaniesz milo przywitany oraz na forum poznany . Przez ludzi polubiany a na końcu mianowany . Któż to wie moze na admina na którego każdemu zmienia sie mina. Dłużej nie przynudzam, obiecuje ! A teraz czytajcie to małe chu je " 2. kwasek21 Rymki O Volcie Volta, Volta coż ci da? Fajki cztery no i psa DJ Ti3sto i Chemical kampią z AWKĄ na assulcie Gonisz szukasz i celujesz choć sie na nich denerwojesz Prime siedzial se na lipie no i grzebał palcem w Ci*ie wtedy raku przyszedl z aka i urwalo prime ptaka to NIe wazne glock czy aka on i tak ci wyrwie ptaka Mały............ Fakt biezesz digla no i masz coś cie boli? Frost? złodzieju wes ic mapke wybiez cwelu Choc na buzkill nie wychodzi na assulcie tyram Bułcie Aka m-ka noi i Awka to na dus-cie jest podstawka Slugma paras i hanterek nieodłączny zestaw gracza Gdyz na kogo trza polowac? na c-walka Xd Bo to gracz jest niemozliwy kamp na knifach i skan z glocka to reguła jego gry Volta Volta moim zciem kocham kampic kocham skan kocham woda lecz najbardziej POKEMODA _______________________________________ Manimatrix: Gdy rano na haju sie budze, na Volcie sie wnet rozbudze. Na CS'a mnie wprost rwie, zaraz chyba posram sie. Bo mi fragi uciekaja, a expa za nic nie daja. Chyba zalosuje w lotku, beda do mnie mowic zlotku. A jak zwykle sie nie uda, to nie beda jakies cuda. Na warcrafcie cos zabije, chociaz pewnie szybciej zgnije. Nie gram nigdzie tylko tam, bo tam elfem wprost wymiatam. I ze bardzo staram sie, wszystko pojdzie jak po psie. Imponowac chce tu wierszem, a na pewno niezablyszczem. A wiec dajcie expa mi i nie badzcie zydami. Wiecej sie juz lepiej nie rozpisuje, bo ja naprawde fatalnie rymuje. __________________________________________________ ____________ Kubek Gram na volcie dużo czasu i poznałem tu chłopaków: Z Enda fajny jest koleszka lecz ja nie wiem gdzie on mieszka Fungo fragi zbierać chce bo na lagach cienki jest Suchy na zabójcy ciągle klnie noi z kosy zetnie cię Narkol duży level ma skopie tyłek ci raz-dwa Macmar owszem jest tu znany lecz idiotą również zwany ale o mnie powiem tyle ze ma ninja za dwa zyle z kosy zetnie cię bo itemka ja chcę mieć ![]() ______________________ Goferek Na buzzkillu nikt nie chowa za ścianami, Każdy wali granatami, Pierwsze strzały poszły w łeb, Kogoś tu zabiję wnet. Tu na Volcie adminów spoko mamy, Nigdy na nich nie narzekamy. Tu na Volcie panuje miła atmosfera, Tutaj nikt nie lubi zadnego cheatera. Nowa profa, dzięki tylko wam, Teraz sobie druidem gram, Gdy bym wczoraj nie załapał bana, To grał bym z wami do rana. Tu na Volcie adminów spoko mamy, Nigdy na nich nie nażekamy. Tu na Volcie panuje miła atmosfera, Tutaj nikt nie lubi żadnego cheatera. Narkol-idol mój macmar-nie gorszy **** Kubek-pnie się że najlepiej gra Narkol-bułe walnie mu raz-dwa. Tu na Volcie adminów spoko mamy, Nigdy na nich nie narzekamy. Tu na Volcie panuje miła atmosfera, Tutaj nikt nie lubi żadnego cheatera. |
| |
| | #2 |
| Wiek: 20
| Odp: Konkurs Pisarsko Graficzny
Zapraszamy do udziału!! EDIT: UWAGA! Wszystkie posty niezawierające zgłoszeń zostają usunięte jako spam! |
| |
| | #3 |
| Wiek: 16
Zapraszamy |
| |
| | #4 |
| Wiek: 18
Gdy Ci smutno gdy Ci źle Włącz Cs'a wejdź na Volte oblukaj co jak i gdzie. Zobaczysz tam Radeona - co wszystkie kąty amx'a zna ! Vincenta - co po wódę rano gna. Razjela - który jape wiecznie drze. Kostka - który dziwką zostać chce . Arasa- co wnet wydupczy Cię.. Globka- co z rapidem ożenił się. Także nie zapomnij graczu młody że w Volcie nie podłoży Ci nikt kłody . Zostaniesz milo przywitany oraz na forum poznany . Przez ludzi polubiany a na końcu mianowany . Któż to wie moze na admina na którego każdemu zmienia sie mina. Dłużej nie przynudzam, obiecuje ! A teraz czytajcie to małe chu je ![]() by : Russian Ninja |
| |
| | #5 |
|
Rozumiem ze sa 3 miejsca dla wiersza i 3 miejsca dla grafiki tak, po 3 / A. A to moja praca ![]() ---------- Post added at 18:06 ---------- Previous post was at 17:58 ---------- Do 1 postu powiniscie dodac prace. |
| |
| | #6 |
|
| Odp: Konkurs Literacko-Graficzny Rymki O Volcie Volta, Volta coż ci da? Fajki cztery no i psa DJ Ti3sto i Chemical kampią z AWKĄ na assulcie Gonisz szukasz i celujesz choć sie na nich denerwójesz Prime siedzial se na lipie no i grzebał palcem w Ci*ie wtedy Raku przyszedł z aka i urwało prime ptaka to NIe ważne glock czy aka on i tak ci wyrwie ptaka Mały............ Fakt biezesz digla no i masz coś cie boli? Frost? złodzieju wes ić mapke wybież cwelu Choć na buzkill nie wychodzi na assulcie tyram Bułcie Aka m-ka noi i Awka to na dus-cie jest podstawka Slugma paras i hanterek nieodłączny zestaw gracza Gdyz na kogo trza polowac? na c-walka Xd Bo to gracz jest niemozliwy kamp na knifach i skan z glocka to reguła jego gry Volta Volta moim zciem kocham kampic kocham skan kocham woda lecz najbardziej POKEMODA M4VI^C-W@LK pozdro dla (prome dj ti3sto Frost, Raku i chemical) sory za uzecie wasych nickow ![]() ![]() |
| |
| | #7 |
| Odp: Konkurs Literacko-Graficzny
Gdy rano na haju sie budze, na Volcie sie wnet rozbudze. Na CS'a mnie wprost rwie, zaraz chyba posram sie. Bo mi fragi uciekaja, a expa za nic nie daja. Chyba zalosuje w lotku, beda do mnie mowic zlotku. A jak zwykle sie nie uda, to nie beda jakies cuda. Na warcrafcie cos zabije, chociaz pewnie szybciej zgnije. Nie gram nigdzie tylko tam, bo tam elfem wprost wymiatam. I ze bardzo staram sie, wszystko pojdzie jak po psie. Imponowac chce tu wierszem, a na pewno niezablyszczem. A wiec dajcie expa mi i nie badzcie zydami. Wiecej sie juz lepiej nie rozpisuje, bo ja naprawde fatalnie rymuje. |
| |
| | #8 |
Kwasek - ORTOGRAFIA ***** MAC ---------- Post added at 19:49 ---------- Previous post was at 19:45 ---------- Bo kto postawi na Volte ten wygra w złocie bo. Kto postawi na inną sieć ten straci krocie bo. Choćbyś nie wiem co robil nie zapominaj o volcie bo . To wyśle Cie tylko i wyłącznie na bezrobocie eeej ! by : russian Ninja ---------- Post added at 19:53 ---------- Previous post was at 19:49 ---------- Zamknij o czy i z voltą bądź .... Dopóki nie zaśniesz nie odrwyaj klawy od rąk Wszystkie dni takie nudne są nie odchodź - Siedź przy kompie, przy kompie bądź. // Tylko jedno zgłoszenie w jednej kategorii A. |
| |
| | #9 |
W załączniku piosenka o Volcie edit by me ;d Tekst pochodzi z piosenki Tibian ![]() Pozdrawiam |
| |
| | #10 |
| Wiek: 13
Kubek Gram na volcie dużo czasu i poznałem tu chłopaków: Z Enda fajny jest koleszka lecz ja nie wiem gdzie on mieszka Fungo fragi zbierać chce bo na lagach cienki jest Suchy na zabójcy ciągle klnie noi z kosy zetnie cię Narkol duży level ma skopie tyłek ci raz-dwa Macmar owszem jest tu znany lecz idiotą również zwany ale o mnie powiem tyle ze ma ninja za dwa zyle z kosy zetnie cię bo itemka ja chcę mieć ![]() Zgłoszenie |
| |
| | #11 |
|
Jako, że Raku się czepił o moje tło zamieszczam pracę nr 2. (Tamta już nieważna...) Jeśli nie uznacie zrozumiem... Z góry dzięki.. Link: http://img543.imageshack.us/img543/5568/niu.gif |
| |
| | #12 |
[IMG]file:///C:/Users/abc/Desktop/692c12cbe58.jpg[/IMG]To Moja Praca HE HE:P ![]() |
| |
| | #13 |
haha ;D + za checi |
| |
| | #14 |
|
niezłe jury to docenia ahha liczą się chęci
|
| |