| Internet Pobieranie, wysyłanie, sprzedawanie i korzystanie |
![]() |
| | #1 |
|
| Zarób pieniądze za wysyłanie plików! ![]() Zarobiłem 76,07$ from tutaj Stworzyłem drugie konto i po 7dniach, w poniedziałek otrzymałem zapłatę! DOWÓD: ![]() And i upload only 1 NEW FILM and send it to 20 good forums. A zuploadowałem TYLKO JEDEN NAJNOWSZY FILM i wysłałem go na 20for warezowych! Na starym koncie amm tylko 4gb plików i cała kasa jest liczona BEZ moich poleconych, a co najlepsze: TA KASA NA GÓRZE JEST Z JEDNEGO MIESIĄCA! ![]() Aktualnie robię dużą kasę przez REMOTE UPLOAD! czyli rapideo i podobne ![]() Zarejestruj się TUTAJ. Myślę, że ta strona jest najlepsza w swojej dziedzinie bojest sprawdzona, łatwo zarobić kilkanaście dolarów dziennie ponieważ płacą: 5-50Mb $7 za każde 1000 pobrań 50-100Mb $10 za każde 1000 pobrań 100-400Mb $15 za każde 1000 pobrań Jeśli dasz swój link na 6-7 for, powinieneś zarobić w miesiąc ok 40$, dlaczego? Wysyłasz nowy, dobry film na jedną stronę, ludzi pobierają go 3 razy dziennie. Film jest w 4częściach więc pobierają 12 razy 180mb plik. 12plików na forum * 24fora = 288pobrań! 288 pobrać*31dni=8928pobrać 8,928k pobrać * 15dolarów = 133,91$! Oczywiście to minimalne wyjście bo filmy są ściągane po 20 razy dziennie (jeden plik!). Możesz użyć MULTIPOSTERA, dzięki któremu w łatwy sposób wyślesz swoje linki automatycznie na 30for jednym kliknięciem! Minimalna wypłata to tylko 15$ i wypłata jest AUTOMATYCZNA, wypłata co poniedziałek w systemach: PayPal, WebMoney, Epassport Max rozmiar uploadu przez FTP/Remote upload: 400 Mb -to jest po prostu świetne. Co zrobić po zuploadowaniu? Wyślij na fora warezowe! (popatrz wcześniej jak ludzie wrzucają swoje uploady, bo nie wystarczy sam link )Przykład: http://volta-sq.pl/ polish:Elite:board darkwarez Index :: Warez-BB.org Warez, Download Software, Torrent Search | Warez.com darkwarez.pl - Warez, Forum, Download, Gry, Filmy, Muzyka, Linki, XXX, Seriale, Rapidshare, Erotyka WAREZ WarezScene :: The Future of Warez! Rapidshare Downloads - Powered by vBulletin Warez Download Community :: WarezNET.NET I inne Jeśli spodobał ci się Hotfile - na takiej samej zasadzie działa sharingmatrix tylko ma trochę lepsze zarobki (na poziomie bronze na hotfile, ale gorsze niż silver, gold i platinium na hotfile) i dostajesz kasę bezpośrednio za kupione konta premium (ok 50% i w dodatku nie ma głupich rang bo dla jednych rangi dają 20x więcej niż 50% wartości konta premium, dla drugich daje mało!) |
| |
| | #2 |
|
| Odp: Zarób pieniądze za wysyłanie plików!
Eh bez pollecajacych to dziwne , ja z 14gb wyslalem i dopiero 9$ :/
|
| |
| | #3 |
| Wiek: 16
Mhm ciekawe, może bym się pobawił. Tylko ej, paypal od 18 lat jest? I czy na htofile na free account linki wygasają? ---------- @EDIT: ---------- Aha i co znaczy remote upload? |
| |
| | #4 |
|
Jak ktos nie sciagal przez 90 dni to wygasaja , to dziwne ja mam konto paypal ;p
|
| |
| | #5 |
Czyli jbc to po prostu ktoś musi zacząć pobierać i może od razu przestać? Ej a działą tak, że dam powiedmzy koledze yb pobierał i on zaczyna pobierać, stopuje. Czeka limit 60minut i znowu ? ;>
|
| |
| | #6 |
|
Tak moze pobierac , ale jak bedzie czesto pobieral twoje pliki to hotfile moze cos wyczuc i kasy nie dostaniesz. Kazdemu kto by moje uploady powrzucal na inne warezy dam pomogl. Link do uploadow w mojej sygnie. |
| |
| | #7 |
| Wiek: 21
Jeśli ci się nie chce samemu, to możesz użyć programów. Chyba np. Warezposter, czy coś takiego albo Poster (nie pamiętam nazw). |
| |
| | #8 |
|
Napisałem przecież o multipostrze. Muffin - liczy się pobranie od IP jest tam limit pobrań właśnie więc dużo nie nabijesz tym sposobem. Nie da rady stopować bez premki ![]() Poza tym wykryją z premką. Remote czyli pobierasz przez rapideo i link z rapideo wklejasz "wysyłanie z sieci/ remote upload" i wysyla Ci ten plik z prędkością 3mb do 40mb/s (zależy czy z PL hosting na PL czy PL na US). Nie musi być nawet komputer włączony. Mając takich kont 10 cały czas coś wrzucam ![]() @Raku Wypłatę dostałem już tyle razy, że głowa boli. Dobry sposób na dodatkowy dorobek bez większego nakładu pracy. Wystarczy się znać i chcieć |
| |
| | #9 |
|
Nowa wpłata od Hotfile Przy minimalnym wkładzie.(praktycznie płatność otrzymuje co poniedziałek xD) |
| |
| | #10 |
| Wiek: 18
To musisz miec duzo kasy przy sobie ... jak tak zbierasz i zbierasz |
| |
| | #11 |
| Wiek: 21
Małe pyt. Czy wykupujesz dodatkowy/większy transfer upload u operatora, czy coś ? |
| |
| | #12 |
remote upload...
|
| |
| | #13 |
wszystko fajnie, ale trzeba posiadać konto na paypalu i trzeba mieć premium na hotfile? Nie można mieć poprostu konta bankowego zamiast paypala?
|
| |
| | #14 |
|
Nie trzeba miec konta premium na hotfile i do paypala nie musisz byc pelnoletni aby zrobic |
| |
| | #15 |
|
Wystarczy mieć konto bankowe (na tym opiera sie paypal). Razjel - ja nie zbieram bo nie da rady. Co poniedziałek masz wypłatę automatyczną powyżej 15$ |
| |
![]() |
| Tagi |
| plikow, wysylanie, pieniadze, zarob |