| Internet Pobieranie, wysyłanie, sprzedawanie i korzystanie |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 21
| Sposób na darmowe ściąganie z torrenty.org
Autor poradnika/strony: YoYoek. Od razu uprzedzam, że stronka jest moja i w żadne sposób na niej nie zarabiam, gdyż nie posiada ona ani jednej reklamy. Jeżeli plik torrent nie chce się pobrać, to znaczy, że limit dzienny na konto został wykorzystany, lecz większość torrentów jest na trackerach orga, a tam limit się nie odnosi. Więc co trzeba zrobić ? 1. Wejdź na stronę Torrenty org 2. Wybierz interesującą Cię pozycje 3. Skopiuj link 4. Wklej do generatora wcześniej skopiowany link, przepisz kod i kliknij generuj 5. Poczekaj chwilę, a następnie wybierz pobierz 6. Pamiętaj, że możesz pobrać tylko wtedy, gdy posiadasz na dany plik licencje. Jeżeli coś jest nie tak ze stroną napiszcie. Dopiero co ją wrzuciłem. Strona: _________________________________ Sprawdziłem, działa bezproblemowo. |
| |
| | #2 |
| Odp: Sposób na darmowe ściąganie z torrenty.org
Może kiedyś się przyda bo czasami chcę coś akurat z tej stronki ale i tak PIRATEBAY my love. ![]() Jak Ci dam stop piractwu, grozisz mi?. Szwajcaria FTW! |
| |
| | #3 |
| Wiek: 18
Nie lepiej wysłać tego smsa za 7 zł i mieć konto do usranej śmierci ? Ja już tak mam 3-4 lata konto. Chociaż jednak Piratebay > Torrenty.org |
| |
| | #4 |
|
dobry poradnik , łap pomógł |
| |
| | #5 |
| Odp: Sposób na darmowe ściąganie z torrenty.org |
| |
| | #6 |
| Wiek: 17
oni usuwają konta lol. Miałek kiedyś konto, moja siostra kiedyś miała. Oni usuwają jak nie wchodzisz. Więc nie gadaj alchem że do usranej śmierci
|
| |
| | #7 |
| |
| | #8 |
| |
| | #9 |
| Wiek: 16
Po dwóch miesiącach nie logowania jest usuwane, bez sensu. Sms kosztuje około 10 zł.
|
| |
| | #10 |
| |
| | #11 |
|
Po dwóch miesiącach nie logowania jest usuwane, bez sensu. Sms kosztuje około 10 Potwierdzam |
| |
![]() |
| |