| Internet Pobieranie, wysyłanie, sprzedawanie i korzystanie |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 18
| Pomoc w rozkręceniu kanału YT
Siema moje misie. Dziś przybywam do was z problemem jakim jest JUTJUB !!!! Potrzebuje rozkręcenia kanału. Chodzi o to abyście poogladali (Moze nawet subskrybowali jezeli wam sie podoba) i ogolnie to tyle. Chodzi mi o to aby ten kanał nie był taki pusty. Więc! Zapraszajcie kumpli, sami wchodzcie zapraszajcie matki ojców dziadków i wogole ![]() pzdr Kanal von Heishi94 - YouTube |
| |
| | #2 |
| Wiek: 21
| Odp: Pomoc w rozkręceniu kanału YT
a ogólnie to tematyka tylko testy gier, gry ?
|
| |
| | #3 |
Tematyka gier. Jednak nic nie stoi na przeszkodzie abym wrzucał potem jakieś vlogi, recenzje itp. Wszystko w swoim czasie. Jednak od czegoś trzeba zacząć.
|
| |
| | #4 |
|
Spoko kanał (dałem suba ale mam dla ciebie taką podpowiedź bo robisz błąd , który robi większość nowych na YT mianowicie masz grę jeśli chodzi o głośność na full a mikrofon cichutko i to ty jesteś tłem a nie gra ![]() Dlatego , albo pokombinuj z głośnością mikrofonu albo w grze zmniejsz głośność |
| |
| | #5 | |
| Odp: Pomoc w rozkręceniu kanału YT Cytat:
| |
| |
| | #6 |
| Wiek: 9
Ziom, jakość filmów chujowa , ale zasubskrybowałem
|
| |
| | #7 |
Misiu film MC w jakości takiej jak na tescie z bordera sprawia że uploaduje 2-3 razy tyle :( Możliwe że jeżeli zrobię krótszy odcinek to wrzucę w formacie .mp4 gdzie jakość jest ładna. A takto muszę konwertować do xvid a na to jak film wygląda potem za dużo nie mogę poradzić. Jedyne co mogę powiedzieć to oglądajcie w 720p. Specjalnie rozdzielczość ustawiam wysoką aby jakoś to wyglądało.
|
| |
| | #8 |
Lepiej konwertować dłużej, żeby jakość była lepsza i żeby więcej ludu oglądało.
|
| |
| | #9 |
Tu nie chodzi o konwersje tylko o to ile film potem waży. Odcinek MC w formacie .mp4 waży (tak jeszcze go mam) 370 mb (3h upload) a w wersji xvid tylko 150 (godzina uploadu).
|
| |
| | #10 |
|
| Odp: Pomoc w rozkręceniu kanału YT Wielki poradnik zagrajmera Część 1 nagrywanie gier z PC - YouTube Wielki poradnik zagrajmera Część 2 nagrywanie gier na PC - YouTube Wielki poradnik zagrajmera Część 3 nagrywanie gier na PC - YouTube Zrób tak jak gość tutaj a filmik nie będzie jakiś super duży przy czym jakość będzie wyczepista |
| |
| | #11 |
|
Dokładnie ten sam poradnik miałem Ci polecić, obejrzyj go sobie i ze strony technicznej będzie w porządku |
| |
| | #12 |
Właśnie renderuje mi się kolejny odcinek Heishicraft Niedługo zostanie wrzucony na YT
|
| |
| | #13 |
Wracam z kanalem w odmienionej kompozycji: Kanal von Heishi94 - YouTube Aktualnie na kanale: Elder scrolls V Skyrim Borderlands Przyszle gry: Mirrors edge Borderlands multi minecraft terraria GRID |
| |
| | #14 |
Zacznij jeszcze jeden filmik słowami: "Siemka/Siemaneczko(wszystkim), Ja jestem Heishi, a to jest...", to zakopie w dole głośniki.
|
| |
| | #15 |
| Wiek: 16
mirrors edge - stare minecraft - daj spokoj, to nie ma sensu. terraria - nie ma sensu tego robić grid - będziesz się ścigał, who cares? |
| |
![]() |