| Internet Pobieranie, wysyłanie, sprzedawanie i korzystanie |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 17
| Problem z netem
Chce tylko usłyszeć odpowiedź czy tylko ja tak mam. Jak wchodze na Cs;a to net mi pada albo się włącza i wyłącza. Problem ze steam czy z moim netem? Bo kurde zwariowac można...
|
| |
| | #2 |
|
| Odp: Problem z netem
Ja mialem to samo ... chcialem zagrac w lola albo w silka albo cokolwiek sciagnac to net sie wylaczal na 30 sekund i sie wlaczal i tak co jakis czas ... ale zmienilem przegladarke z google chrome na mozille i jak narazie jest gitarka.
|
| |
| | #3 |
| Wiek: 19
Może masz to samo co ja, bo pinguje wszystko co się da i pingi są <40. Pinguje serwery volty w tym FFA (średni ping 19), a kiedy tylko włączę cs-a i wlezę na FFA to pingi od 100-4095
|
| |
| | #4 |
|
Ja mialem podobny problem. Mam neostrade i jak za "dlugo" gram to mi sie pizda rozlacza przynajmniej gupi pakiety. Pierdolnij modemem o sciane tak jak ja a napewno zacznie dzialac ;d. U mnie jest poki co git... odpukac ;d
|
| |
| | #5 |
Mam neta na modem z modemu na wifi Teraz net śmiga chcę wejść na cs'a i moment neta nie ma... nie wiem o co kaman Nie mam Gier przez neta poza steam więc tu nie mam porównania. Spróbuje jeszcze raz wejść może da radę... Robili jakiś UP steam? |
| |
| | #6 |
|
cały czas robią update steam... przeinstaluj całego steama włacznie z csem (zrob kopie najwazniejszych plikow jakie tam masz). wyłącz tez av/firewall'a i zapore systemowa. niektorzy robia specjalne porty pod cs... może masz wirusy? |
| |
| | #7 |
| Wiek: 21
Dawno nie było oficjalnego update Steam'a. A jeśli masz wifi, to czy masz dobry zasięg/sygnał ? |
| |
| | #8 |
Mam bdb zasięg tyle że mój komp jako jednostka jest podłączona pod modem. Modem podłączony z Wifi rozszerza sieć by sior mogła na lapku mieć neta i ja na psp ;DWszedłem cs'a i FFa bez problemu grąłem z 4 godzinki (w końcu) ale na jb nawet nie próbowałem wchodzić zobaczę jutro załóżmy że może to była iwna mapy lub samego JB. |
| |
![]() |