| Internet Pobieranie, wysyłanie, sprzedawanie i korzystanie |
![]() |
| | #1 |
|
| Jaki net ?
Witam, Konczy mi sie za miesiac umowa z neostrada 1mb. Jest w tej chwili 20mb za 65zl. Brac? Czy moze macie jakis innym lepszych "dawcow" neta? Chello itp ? Maja lepsze oferty ? Pytam bo pewnie jestescie bardziej rozeznami i ktory bylby najlepszy ? |
| |
| | #2 |
| Wiek: 21
| Odp: Jaki net ? |
| |
| | #3 |
| Wiek: 25
| Odp: Jaki net ?
Ja mam teraz abonament za sam internet 24.99. Prędkość około 25 MB! Neostradę odradzam. Chociaż i tak będą robili Ci teraz problemy że nie chcesz przedłużyć =] |
| |
| | #4 |
| Wiek: 18
Inea ma dobry internet 20Mb Działa bez zastrzeżeń i jest bezawaryjny |
| |
| | #5 |
| Wiek: 23
ja polecam upc 25Mb śmiga aż milo
|
| |
| | #6 |
|
Hm... a jakie ceny macie tych netuf? A no i ma byc bez zadnych "usterek" typu.. gram a tu nagle JEB neostrada sie rozlaczyla xD (to naprawde jest wkurwiajace). Cena wlasciwie nie gra dluzej roli chodzi mi o takie lacze bym mogl szybko sciagac, wykorzystywac max lacze jakie jest itp ![]() A no i zapomnialem dodac ze nie musi to byc zaraz 120mb czy chuj wi ile. Taki by mnie zadowolil i byl wystarczajacy |
| |
| | #7 |
| Wiek: 25
Netia - 25 zł, prędkość zależy od Twojego "Kabla". Więc może być spora, ale na pewno większa jak od neo. Jeszcze nie miałem żadnego problemu tutaj. |
| |
| | #8 |
| Wiek: 18
Weż rzeczywiście netie bo w inei tylko jak ma sie pakiet 3w1 to net jest tani tak to 25mb kosztuje 7dych
|
| |
| | #9 |
|
Tzn, jak od mojego "kabla"? Akurat na tym to ja sie nie znam . Z reszta chuj z tym.
|
| |
| | #10 |
| Wiek: 17
tez jakos niedlugo bedzie mi sie konczyla umowa =[ jak sprawdzic wlasnie tego kabla i gdzie jest ten kurwa kabel? mialem 1mb neo sciagalo sie 128 kb/s max teraz mam 2mb netia sciaga sie 256 kb/s max jezeli wezme 10/20 mb netii , ile bedzie mi ciagnelo ? jak sprawdzic tego kabelka |
| |
| | #11 |
| Wiek: 21
Kabla nie da się sprawdzić. Niby był jakiś poradnik/stronka, która miała pokazać na ile stać nasz kabel, ale fake jebany. Takie dane powinny mieć firmy, które kładły ten kabel, np. Neostrata na pewno wie gdzie i jaki leży ![]() A ściąganie przy 10mb to chyba będzie 1,2mb, a przy 20, to analitycznie licząc 2,5mb/sek. |
| |
| | #12 |
mmmm jakbym mial takiego neta to bym non stop jakies giery sciagal ![]() dobra dzieki |
| |
| | #13 |
| Wiek: 19
Wiesz Black ja mam z neostrady 20MB/s i ściągam min. 1,1-2.0 MB/s także nie wiem co tu niektórzy narzekają. Ale i tak ściągam bardzo mało.
|
| |
| | #14 |
| Wiek: 23
Popieram Paradoxa, mam od soboty upc 25mb i jestem zadowolony
|
| |
| | #15 |
Mystic to jest Paranormalny - Herbarium , a nie Paradoxalny |