| Internet Pobieranie, wysyłanie, sprzedawanie i korzystanie |
![]() |
| | #1 |
|
| pytanie
siemka. mam pytanie. ma ktoś neta z netii? jak chodzi , niskie pingi? ponieważ nie wiem czy wziąć neo czy netie. |
| |
| | #2 |
| Wiek: 16
| Odp: pytanie
Nie mam żądnej z powyższych ale dużo słyszałem o Netii i jest dobra, ale swego czasu można ją było mieć tylko w większych miastach co było dziwne (może z zasięgiem słabo) a z Neostradą zazwyczaj są problemy. WIęć ja bym wybrał Netię.
|
| |
| | #3 |
| Wiek: 19
| Odp: pytanie |
| |
| | #4 |
| Wiek: 25
Powiem tak. Jebać Neo.... Miałem neostradę ale pod koniec nie byłem zadowolony z niej. Same kłopoty robili że nie chciałem przedłużyć z nimi umowy. Grozili mi dużymi płatnościami ;o Chociaż było po umowie, hahaha =D Teraz mam Netie. Prędkość zależna od "kabla". Jest o wiele większa (25MB chyba) i płacę o wiele mniej jak w neo. Neostrada + telefon płaciłem około 150 zł. Netia + telefon płacę około 90 zł. Prędkość Neostrady miałem 2 MB, Netia 25 MB. Jest różnica ? Polecam bardzo Netię. Ma dobry system później przy płatnościach, dodatkowe oprogramowanie które zabezpiecza przed wirusami i inne tego typu sprawy. "Wirtualny dysk" "Bezpieczny internet" i coś jeszcze i są małe opłaty tego =] |
| |
| | #5 |
| Wiek: 21
Netia>Neostrada. Mam jakiś czas neostratę i już trochę się nacieszyłem, ale zdarzały się momenty niecenzuralnych zdań, choć rzadko się to zdarzało. Netia jest chyba po prostu tańsza albo przynajmniej ma korzystniejsze promocje. A z dostępnością jak już Muffin wspomniał to teraz chyba nie ma problemu. Jak nie na linii Netii, to na linii TP S.A. z mała dopłatą jeśli się nie ma telefonu od nich. |
| |
| | #6 |
|
dzięki dla all pomógł ![]() closed |
| |
![]() |