| Internet Pobieranie, wysyłanie, sprzedawanie i korzystanie |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 23
| Zarabiaj przez internet
Witam. Oto prosty sposób na zarabianie pieniędzy przez internet. Nie trzeba klikać w żadne reklamy. Zasada jest prosta, włączasz program i zarabiasz. Wystarczy być online. Im dłużej jesteś na komputerze tym więcej zarabiasz. Link do programu, rejestracji i większej informacji. Polecam ![]() Reflink: http://www.surfbar.pl/ref=37240 P.S. Sposób przydatny szczególnie dla osób które lubią spędzać wolny czas przy kompie, bo robią to co lubią a przy okazji zarabiają ![]() Przelew na konto jest co miesiąc. Im więcej nas będzie tym więcej będziemy zarabiać |
| |
| | #2 |
|
| Odp: Zarabiaj przez internet
Nie ogarniam narazie tego |
| |
| | #3 |
|
Łatwo można oszukać system (bo Polski :]) , ale i tak nie wyciągniemy dużej kwoty więc nie chce mi się bawić. Kilka lat temu już to było (jakieś 5lat) i firma była wypłacalna, a potem upadła. Następnym razem podawaj linki w treści tematu, nie sygnaturze, a po drugie w formie takiej jak edytowałem Tobie posta. |
| |
| | #4 |
|
Ja tam sie po bawie i zobacze ![]() A juz dawno o tym slyszalem. Jak ktos juz w to dlugo ciagnie to moze napisac jakie byly przeliczniki juz? |
| |
| | #5 |
| Wiek: 16
Gdzie można się zalogować czy coś aby sprawdzić swoją ilość punktów?
|
| |
| | #6 |
| Wiek: 23
Po prostu klikasz w link podany w mojej sygnaturze i przekierowuje Cie do rejestracji.
|
| |
![]() |
| Tagi |
| internet, zarabiaj |