| Internet Pobieranie, wysyłanie, sprzedawanie i korzystanie |
![]() |
| | #1 |
|
| Ludzie....
I ludzi nazywa się "zwierzętami".... Zwierzę, ma więcej uczuć niż nie jeden człowiek.... Gdybym to zobaczył, nie miałbym skrupułów by ta "dziewuchę" wjebać tam do wody... Nawet sumienie by mnie nie dręczyło! Takich ludzi powinno się katować.. Z uśmiechem wrzucała szczeniaki do wody - Demotywatory.pl LiveLeak.com - Redefining the Media 4CHAN zrobił swoje w tej sprawie. |
| |
| | #2 |
| Wiek: 25
| Odp: Ludzie....
Widziałem! Jak można takie coś zrobić :/ Ehh.... Debilizm i brak uczuć! Taką sukę powinno się wrzucać do wody jak jeszcze pływać nie potrafi! Co takie zwierzątko zawiniło? Biedne pieski :< Oby ją złapali, skazali i zdymali! :] |
| |
| | #3 | |
|
| Odp: Ludzie.... THAT'S THE NEW QUEEN OF /B/! SHE DID IT FOR THE LULZ! Cytat:
![]() Aktualnie ten temat jest po jednym na jedną stronę, a w w pierwszym momencie każdy thread zawierał podpisane zdjęcia ![]() ![]() | |
| |
| | #4 |
| Wiek: 16
Ehh... Mam nadzieję, że spotkała ją już kara |
| |
| | #5 |
|
laska będzie udawać ułomną, dostanie zielone papiery i nic jej nie zrobią |
| |
| | #6 |
| Wiek: 20
brzydki kurwiszon
|
| |
| | #7 |
| Wiek: 21
Nie przesadzaj Mardog A co do typiary zgadzam się z Redem , jebną jej nie poczytalność umysłową , przymusowe skierowanie na badania i leczenie psychiatryczne i po pół roku wyjdzie i znów coś odjebie Tępić takie kurestwa od razu , wrzucić ją do więzienia ( oczywiście dla facetów ) i niech ją zruchają na śmierć , oczywiście podtapiając jej głowę w kiblu |
| |
| | #8 |
Gdybym miał rządzić zmieniłby wyroki. Dożywcie za takie czyny ;x
|
| |
| | #9 |
| Wiek: 21
Ja tam był wolał starożytny Kodeks Praw Hammurabiego. Dla tych co nie wiedzą chodzi o "oko za oko , ząb za ząb". Czyli "Jeśli człowiek jakiś , zabił zwierzę niewinne , ten o to człowiek też zostanie zabity" |
| |
| | #10 |
|
jedna jest prawda "prawdopodobnie człowiek ma tylko jeden zwój mózgu więcej od kury... bo nie sra na swoim terenie" |
| |
| | #11 |
|
Taaak zostańmy weganami by nie zabijać zwierząt. Idiotyzm.
|
| |
| | #12 |
Zabronić zabijać zwierząt jest głupim pomysłem. Świnki i inne takie wcinajmy no ale psa? Bez jaj >.< Po prostu to jest okrucieństwo. Nawet gdyby to była świnia którą bym po prostu zabił i zjadł. To bym ją zabił a nie wrzucał do wody >.>
|
| |
| | #13 |
| Wiek: 18
Brak slow na takie cos. Zgadzam sie z edociem.
|
| |
| | #14 |
|
To Wy chyba nie wiecie jak są męczone zwierzęta, które spożywacie ![]() Osobiście i don't care, ale zainteresujcie się. Jaaa takie ładne kotki, spalić ją! A jak wysadzili wieloryba dynamitem to nikt nie płakał |
| |
| | #15 |
Ja się nie będę interesował, bo i tak nic nie zdziała choćbym nie wiem co zrobił :]
|
| |
![]() |
| Tagi |
| ludzie |