| Internet Pobieranie, wysyłanie, sprzedawanie i korzystanie |
![]() |
| | #16 |
| Wiek: 21
| Odp: Ludzie....
Radeon , ale jest różnica między sadystycznym , bez interesownym , zabijaniem , znęcaniem się a robieniem czegoś dla większego dobra |
| |
| | #17 |
|
| Odp: Ludzie.... |
| |
| | #18 |
|
Tak, wysadzali go dla zabawy. Był wpół umiera jacy, ale żywy ![]() Pieprzy mnie jakiś kotek, oohhh how cute! - FUCK THAT, put 'em into water! Codziennie na 4chanie jest masa takich zdjęć tyle, że widać wnętrzności i jakoś nikt nie płacze. Najlepszą opcją jest zrozumienie tego, zlanie i nie popisywanie sie: 'jakbym spotkal to bym najebal, szmacie glupiej, pizda, kurwa, szmata !' Są tacy ludzie i tyle. Sam bym trochę kotów pozabijał bo mamy katorgę na osiedlu bo się mnożą, umiereają w piwnicach, masa pcheł, jad trupi, katorga. Tyle, że ja do rąk ich bym nie wziął, prędzej postrzelał czy wytruł. |
| |
| | #19 |
| Wiek: 23
Na tych zdjęciach nie widac aby miała szczeniaka w dłoni...
|
| |
| | #20 |
|
To sobie filmik zobacz zią ![]() Z radochą nimi rzuca.. |
| |
| | #21 |
|
Jesteście hipokrytami ![]() Zastanówcie się... Pies i Świnia, obydwoje są zwierzętami ale gdy zabijamy to drugie to wszyscy cieszą się że mają świeża szynkę, zaś to pierwsze jest omawiane na setkach for, bo ktoś znęcał się nad pieskiem... No ludzie! Poza tym nie wiem czy wiecie ale w co drugiej polskiej wsi tak się robi. Po prostu nie ma kto zajmować się młodymi to kilka się oddaje temu kto przyjmie a resztę wyrzuca do rzeki i w sumie jest to lepsze niż zostawienie przywiązanych/w worku w lesie, bo utopienie jest mniej bolesne od śmierci głodowej. Haters gonna Hate and Hypocrites gonna Hypocrite... |
| |
| | #22 |
Jeżeli by zabijali psy w celu ich jedzenia jak to robią chińczycy :] To nie miałbym nic przeciwko temu ale znęcanie się nawet na świni jest karalne.
|
| |
| | #23 |
|
FAKE AND GAY because niggra puppiez can swim. |
| |
| | #24 |
|
Jizzy ja rozumiem, bo wiem, że tak się robi, ale oni kurwa nie zabijają tych psów z radochą jak robi to na laska... No sory, ale jak ja bym miał to zrobić to bym się tym nie rajcował.
|
| |
| | #25 |
|
też wiem że niektórzy tak robią ale dokładnie z wielkim smutkiem a ona tak sobie nimi rzucała jak zabawkami do wanny
|
| |
| | #26 |
|
MWAHAHAH MATCH BUTTER |
| |
| | #27 |
-.- Dla takich ludzi powinna być kara tortur do zgonu...
|
| |
![]() |
| Tagi |
| ludzie |