| Humor Dobry humor wskazany! |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 18
| Kawały |
| |
| | #2 |
| Odp: Kawały |
| |
| | #3 | |
|
| Odp: Kawały
suche ;D Cytat:
| |
| |
| | #4 |
| |
| | #5 | |
|
stare, 5 Cytat:
| |
| |
| | #6 | |
| Wiek: 20
SUCHAR! 0/10 - Dno i 100 metrów mułu Cytat:
| |
| |
| | #7 | |
|
suche jak matrixa.../\ 0/100 Cytat:
| |
| |
| | #8 | |
3/10 Cytat:
| |
| |
| | #9 | |
|
| Odp: Kawały Cytat:
| |
| |
| | #10 |
| |
| | #11 |
| Wiek: 17
Słabe 3/10 Kim może zostać kobieta po Elektronice ? Robotem Kuchennym. |
| |
| | #12 | |||
| Odp: Kawały Cytat:
Cytat:
Cytat:
| |||
| |
| | #13 |
|
Stare... 3/10 Jedzie dwóch gangsterów samochodem...Nagle na ulicę wybiega pedał Jan...Jeden z bandziorów wysiada i mówi: -człowieku, co Ty odpie**alasz? -Posłuchaj, złotówka Ci upadła... Gangster schyla się, a Jan go ładuje w dupę...Nagle wysiada z samochodu drugi bandzior i strzela pedałowi w głowę...Idac do Nieba, pedał spotyka św Piotra...Piotr zaczyna oprowadzać go po niebie. Nagle Pedał wytrącił mu z ręki klucze. Piotr schyla się, a pedał go ładuje w dupala. Sw Piotr na to: -od dzisiaj ch*ju mieszkasz w piekle... Po trzech dniach sw Piotr rozmyśla... (może źle ze wysłałem tego człowieka do diabła... Pewnie to dobry chłopak...) Postanowił po niego zejść.Zjeżdża na dól, wysiada z windy i widzi że w całym piekle w p*zdu zimno. Podchodzi do diabla, który siedzi na tronie w kurtce puchowej i mówi: -Ty... czemu tu taka Pizgawka? -Takiś kozak? To się po węgiel schyl... |
| |
| | #14 |
słabe i slyszalem ze 100razy 1/10 Blondynka przychodzi do lekarza i mówi: - proszę pana, jestem w 3 miesiącu ciąży a brzuszek nie jest gruby. Lekarz: - a jadła pani owoce? - nie, a trzeba? - tak trzeza Za 3 miesiące blondynka znów przychodzi i mówi: - proszę pana jestem w 6 miesiącu ciąży a brzuszek nie jest gruby. - a jadła pani mandarynki? - nie, a trzeba? - oczywiście, że trzeba. Przed porodem znów to samo: - proszę pana jestem w 9 miesiącu ciąży a brzuszek nie jest gruby. - a robiła pani sex z mężem? - nie, a trzeba? |
| |
| | #15 |
|
fajne,7/10 a tutaj coś z dedykacja dla Blacka W wiosce w afryce rodzi sie biale dziecko, rodzina w strachu ze zostanie ukamieniowana, biegnie do szamana: -szaman, szaman patrz co sie stac dziecko! -ajshafjhajf! Dziecko byc robione po murzynsku? -tak tak po murzynsku! -a kciuk w dupa byc? -O JA! Kciuk nie byc w dupa! -I WLASNIE TAMTEDY MUSIALO SIE DOSTAC SWIATLO! |
| |
![]() |